Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο προς τους διοργανωτές των σχολικών αγώνων και γιορτών

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Ν. Φλώρινας που συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση των Σχολικών Αγώνων Λυκείων και Αθλητικών Γιορτών Δημοτικών – Γυμνασίων Σχ. Έτους 2011-2012 οι οποίοι προσπάθησαν να ανταποκριθούν άοκνα στις υψηλές απαιτήσεις των αγώνων.
Εκφράζουμε επίσης τις ευχαριστίες μας προς τον Πρόεδρο της ΟΕΣΑ, κύριο Μπατμά Αναστάσιο και ιδιαίτερα στις καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής κυρία Κασκαμανίδου Κική και κυρία Τερεζή Σοφία, οι οποίες συντόνισαν πλήρως το πρόγραμμα των Αγώνων ελλείψει μάλιστα της ύπαρξης λειτουργίας Γραφείου Φυσικής Αγωγής.
Αναφερόμαστε επίσης στην πολύτιμη συμβολή στη διοργάνωση αυτή της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, του Δήμου Φλώρινας, του Νοσοκομείου και της Δασικής Υπηρεσίας.
Ευχόμαστε στους μαθητές όλων των Σχολικών Βαθμίδων που συμμετείχαν, να συνεχίσουν να αγωνίζονται με στόχο τη διαμόρφωση ευρύτερης σύγχρονης αθλητικής κουλτούρας και την εδραίωση της συνείδησης της Δια Βίου Άσκησης.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φλώρινας
Τζώτζης Ιωάννης

5 σχόλια:

  1. Άριστη διοργάνωση; Μας δουλεύετε;
    Βάλατε τα παιδιά του γυμνασίου να παίξουν μπάσκετ ΚΑΙ στις πλαϊνές προπονητικές μπασκέτες.
    Μπάσκετ 3χ3!! Νέα μόδα; Έπαιζαν στο γήπεδο 4 παιχνίδια ταυτόχρονα(!!) μονό. Ένα παιχνίδι σε κάθε μπασκέτα. Να μιλήσουμε με νούμερα; 6 παίκτες σε κάθε μπασκέτα. Επί 4 ομάδες στο γήπεδο; 24 παίκτες σε έναν χώρο που προορίζεται για 10 παίκτες!!! Γινόταν ΤΟ μπάχαλο. Μπερδεύονταν οι παίκτες, οι μπάλες, και τελικά κανείς δεν ευχαριστήθηκε τίποτα.
    Τα προσέχουμε αυτά. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε αγώνες, απλά δεν κάνουμε.

    Υ.Γ. Οι αγώνες χάντμπωλ, έγιναν κανονικότατα σε όλο το γήπεδο. Το μπάσκετ έγινε παρακατιανό άθλημα; Ή οι αθλητές-μαθητές ήταν β΄κλάση και δεν τους άξιζαν νορμάλ αγώνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΟΡΤΗ. ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΗΤΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηρια για αυτη τη μεγαλη διοργανωση!και ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα καλαθοσφαιρισης αγοριων του 1ου ΓΕΛ ΦΛΩΡΙΝΑΣ που καταφερε για δευτερη φορα στα χρονικα να περασει σε αυτη τη φαση του πανελληνιου!!επισης μπορει και να συνεχισει με την προυποθεση οτι θα εγκριθει η ενστανση που εγινε!και παλι μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.