Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Νεκρός στην άσφαλτο 29χρονος από το Αμύνταιο

Η κοινωνία του Αμυνταίου και της Φλώρινας θρηνεί το χαμό ενός 29χρονου από το Αμύνταιο στην άσφαλτο. Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στην παλαιά Ε.Ο. Φλώρινας – Έδεσσας, όταν το Ι.Χ. του 29χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.
Η «ειρωνεία» είναι πως για σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν προγραμματισμένο να τελεστεί ο πολιτικός γάμος του άτυχου νέου.

7 σχόλια:

  1. Ti lete twra re... Popo..
    Ti na peis edw??? Ta silipitiria mou??
    Kouragio stis oikogeneies kai tin kopella..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sulipitiria stin oikogeneia tou palikariou kai kouragio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα και άδικο! Τα συλλυπητήρια μου και από εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψυχούλα, καλό σου ταξίδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν υπαρχουν λογια για μια τετοια τραγωδια!!!!κουραγιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αφορμή την απώλεια της ζωής ενός νέου ανθρώπου - συμβάν για το οποίο συλλυπούμαστε τους οικείους του - και με την ευχή να μη θρηνήσουμε άλλη απώλεια στην άσφαλτο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι: Πριν κατασκευασθεί η Εγνατία οδός, μας απασχολούσε όλους το δρομολόγιο Φλώρινα - Θεσσαλονίκη μέσω Έδεσσας. Σήμερα είναι πολλοί εκείνοι που - για να αποφύγουν τα διόδια - προτιμούν το ίδιο δρομολόγιο από αυτό της Εγνατίας οδού. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι η Εγνατία οδός αποκλείει ή - έστω - απομακρύνει το ενδεχόμενο μετωπικής σύγκρουσης με άλλο όχημα. Πληρώνοντας το αντίτιμο των διοδίων δεν καταστρεφόμαστε οικονομικά. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.