Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Όλη η παρέλαση για τον εορτασμό των ελευθερίων της Φλώρινας (video)

Δείτε στο video, διάρκειας 43’, που ακολουθεί όλη την παρέλαση για τον εορτασμό της 103ης επετείου της απελευθέρωσης της Φλώρινας, που πραγματοποιήθηκε χθες στη Λεωφόρο Μακεδονομάχων.



Στο παρακάτω video δείτε τις εκδηλώσεις που προηγήθηκαν, καθώς και τις δηλώσεις των επισήμων με το πέρας της παρέλασης.

8 σχόλια:

  1. Μπράβο Ήταν απο τις καλύτερες παρελάσεις των τελευταίων ετών για τα Ελευθέρια της Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω δει και καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας το μέλλον του τόπου που έβγαλαν τα δυνατά τους και έκαναν μια φανταστική παρέλαση.
    Αλλά και στο Στρατό μας τον εγγυητη της εθνικής μας ασφαλείας.
    Μπράβο σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς που λέτε οτι ήταν τοσο χάλια ελάτε λιγο μια βόλτα από τα σχολεία μας να δείτε πόσες δοκιμαστικές κανουμε και πόσο προσπαθούμε χάνοντας μαθήματα και έχουμε και τις πανελληνιες.. Είμαστε παιδιά μην έχετε τοσο μεγάλε απαιτήσεις και ιδανικά (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βουνίσιε, συμφωνώ ότι ήταν μια από τις καλύτερες παρελάσεις των τελευταίων χρόνων, όμως, αν ανατρέξουμε στο λίγο πιο μακρινό παρελθόν, θα δικαιώσουμε και τον φίλο ανώνυμο 12.53 Πράγματι, στο παρελθόν έχουν γίνει καταπληκτικές παρελάσεις. Ανώνυμε 12.54 μήπως θα μπορούσες να δικαιολογήσεις τον χαρακτηρισμό ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ; Ανώνυμε 9.13 απ' τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω ότι είσαι μαθητής. Κανείς δεν αμφισβητεί τις προσπάθειές σας, όμως, επειδή όλοι υπήρξαμε κάποτε μαθητές, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι στην εποχή μας δε διαφέραμε πολύ από τους στρατιώτες, σε ότι αφορά την ακρίβεια των κινήσεών μας στις ασκήσεις ακριβείας (βηματισμό). Δέχομαι ότι είσαι από τους υπεύθυνους μαθητές που προσπαθούν πάντοτε για το καλύτερο αλλά κάποιοι συμμαθητές σας που έχουν τη νοοτροπία της μαγκιάς όταν δεν τηρούν σωστό βηματισμό, χαλάνε την πολύ καλή εικόνα που προσπαθείτε να παρουσιάσετε όλοι οι υπόλοιποι. Αυτούς τους κακούς συμμαθητές σας προσπαθείστε να τους συνετίσετε ή να τους απομονώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.