Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΛΜΕ Φλώρινας για το ζήτημα της Γενοκτονίας

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας καταθέτει με νηφαλιότητα κάποιες σκέψεις γύρω από το θέμα που προέκυψε από τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη σχετικά με το ζήτημα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

• Σε κάθε περίπτωση το αίμα που έρευσε είναι δεδομένο και αδιαπραγμάτευτο.

• Η Εθνοκάθαρση συντελείται με πολλούς τρόπους – διωγμοί, εκτοπίσεις, οικονομικοί αποκλεισμοί – ο χειρότερος όμως όλων είναι η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, η οποία ουδόλως αμφισβητείται.

• Θεωρούμε ατυχείς τις δηλώσεις του Υπουργού, οι οποίες ούτε τα εθνικά συμφέροντα εξυπηρετούν ούτε την κοινωνική συνοχή προάγουν, ενώ αντίθετα προκαλούν αντιδράσεις στην κοινωνία και ενισχύουν ακραίες και φασίζουσες συμπεριφορές.

Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

2 σχόλια:

  1. Απλά "ατυχείς"; Τι λέτε μωρέ; Πάτε καλά;
    Αντί να το διαολοστείλετε αυτό το νούμερο που σας έκατσε για πολιτικός προϊστάμενος, κάθεστε και το χαϊδεύετε; Και βγάζετε και μια χλιαρή δήλωση σαν πειθήνια παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι για το ξεκάρφωμα; (Μην τα χαλάσουμε βέβαια με τα κομματικά μας αφεντικά, ε;)
    Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε; Ποιο νομίζετε ότι εκπροσωπείτε; Τους συναδέλφους σας; Μάλλον είστε εκτός πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανίδης Θεόφιλος

    Κύριοι του ΔΣ της ΕΛΜΕ Φλώρινας,
    οφείλετε να καταγγείλετε το κ Φίλη για τις άθλιες δηλώσεις του και οχι να θεωρήσετε << ατυχείς >> τις δηλώσεις του! Δεν τολμήσατε να πάρετε καθαρή θέση! Δεν απαιτήσατε την άμεση παραίτησή του! Οι δηλώσεις του ΔΕΝ αγγίζουν το αίμα των ποντίων της γενοκτονίας, αλλά κάνουν μεγάλη ζημιά στην εξωτερική πολιτική ( την όποια ) της χώρας μας! Ως εκ τουτου είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!!
    Τ' αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι,
    οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι...''
    (Γ. Σουρής) Δυστυχώς ο Σουρής είναι απόλυτα επικαιρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.