Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Την παραίτηση Φίλη ζητά η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας καταδικάζει τον προπηλακισμό του βουλευτή Κουμουτσάκου Γεώργιου, εκφράζει την συμπάθεια και συμπαράσταση στον βουλευτή αλλά και σε όλους τους βουλευτές απ’όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος για να διαδηλώσουν υπέρ των Εθνικών δικαίων.

Αποτελεί προσβολή στην μνήμη των νεκρών μας η εμμονή του κυρίου Φίλη στις ανιστόρητές του απόψεις περί άρνησης της γενοκτονίας του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Άσχετα αν αυτές οι απόψεις εκφράζονται από πρόθεση ή επιπολαιότητα δίνουν επιχειρήματα στην απέναντι πλευρά να κατεδαφίσουν κομμάτια τις ιστορίας μας.
Είδαμε με τι ενθουσιασμό υποδέχτηκε ο Τουρκικός τύπος στα πρωτοσέλιδά του τις δηλώσεις Φίλη.

Δυστυχώς το θέμα έχει ξεφύγει. Η μόνη αξιοπρεπής λύση που θα μπορούσε να αποκαταστήσει εν μέρει τη ζημιά που έχει γίνει στα εθνικά μας θέματα είναι η παραίτηση.

Και επειδή ο Υπουργός δεν έχει την ευαισθησία να το πράξει από μόνος του μη επιθυμώντας να αποχωριστεί την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας.

ΖΗΤΑΜΕ από τον πρωθυπουργό των Ελλήνων κύριο Αλέξη Τσίπρα να απαιτήσει την παραίτησή του.

Το Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

5 σχόλια:

  1. Πανίδης Θεόφιλος
    Αετς επλάστα ασον Θεόν, αέτς σην γην εβρέθα, καμίαν κ΄ επουσμάνεψα, πόντιος ντ΄ εγενέθα! !! Ακούς κύριε Φίλη!!!! Για τους ανιστόριτους. Η ιστορία μας ξεκινάει το 1200 πχ με τον 1ο αποικισμό των Ελλήνων, για να συνεχιστεί το 900 πχ με τον 2ο αποικισμό! Για μη τα γράφω εγώ, θα ήταν καλύτερο να ανατρέξεις στην μηχ αναζήτησης με το : Α και Β αποικισμός των Ελλήνων, κύριε υπουργέ! Μετά να φτάσεις στο κ Φωτιάδη Κ και άλλους ιστορικούς για να γνωρίσεις την ιστορία του ποντιακού Ελληνισμού!!!!
    Νομίζω, ότι ο κ Υπυργός παιδείας έχει άγρια μεσάνυχτα απο ιστορία! Πρέπει να παραιτηθεί για να έχει τον χρόνο να μελετήσει! Είναι ανιστόριτος, εκτός πια κι αν είναι....αντιπόντιος!
    Ο κ Τσίπρας θα έπρεπε να τον είχε ήδη αποπέμψει! Άργησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι γενοκτονια των Ποντιων μονο Θεοφλε κι οχι των Μικρασιατων...Η Σμυρνη καηκε οχι η Τραπεζουντα..Μηπως ειναι θεμα δυνατοτερου λομπυ η αναγνωριση κι οχι ουσιας???

      Διαγραφή
    2. 811 γιατί οι Μικρασιάτες δεν φέρνουν πολλούς ψήφους στο πανέρι των (α)διαφόρων κομμάτων ....

      Διαγραφή
  2. Eίναι σίγουρη η ''ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ'' οτι όλα τα μέλλη του Δ.Σ.καταδικάζουν τον ανεύθυνο ισχυρισμό του κ.Φίλη΄. Ας ψαχθούν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "απ’όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στην πλατεία " ...ωραίος ο ρατσιστικότατος σας διχασμός με βάση τις πολιτικές και κομματικές πεποιθήσεις ...Εξ αυτού προιδεάζει και τον πλέον ανυποψίαστο ότι η "αυθόρμητη" αντιπαραθεση σας κατευθύνεται από συγκεκριμένα ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΑ παράκεντρα -παρατρεχάμενους αντιπολιτευτικών κομματικών γραφείων - πλήν της χρυσής αυγής-που έχουν κατακλύσει τις ποντιακές λέσχες στην Ελλάδα.

    Δεν γνωρίζω εάν έχουν την ίδια άποψη και οι ΠΟΝΤΙΟΙ βουλευτές της χρυσής αυγής εκλεγμένοι από χιλιάδες Έλληνες ποντίους .

    Η "αυθόρμητη" δικαιολογημένη αγανάκτηση σας δυστυχώς θα διαλυθεί εκ των έσω .Οι γνωστοί άνθρωποι πολιτκών κομμάτων και παράκεντρων εξουσίας ποδηγετούν καπηλεύουν την λαική οργή των απλών Ελλήνων ποντίων στις δηλώσεις του Φίλη για μικροκομματικές σκοπιμότητες και μάλιστα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά όπως είναι η κομματική προέλευση των ποντίων ..

    Κάπως έτσι οι Πόντιοι κατάντησαν κι αυτοί πειθήνια όργανα κομματικών σκοπιμοτήτων, καταναλώνουν ότι προβάλουν τα συμφέροντα διεφθαρμένων μέσων ενημέρωσης η τα συμφέροντα της κάθε κομματικής η εξουσιαστικής μαριονέτας.

    Έλληνες πόντιοι Χάσατε τον δίκαιο σας αγώνα πρίν αρχίσει...κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.