Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Κ. Φωτιάδης: Άμεση παραίτηση όλων των Ποντίων βουλευτών. Διαφορετικά να μην επιστρέψουν στις έδρες τους

Σε μία δήλωση με αποδέκτες τους Ποντιακής καταγωγής βουλευτές, προέβη ο καθηγητής Ιστορίας Κωνσταντίνος Φωτιάδης με σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στη δήλωση του τονίζει:

Ο φίλοκεμαλισμός στο μεγαλείο του. Καλύτερο υπερασπιστή στον πλανήτη δε θα μπορούσαν να βρούν οι Τούρκοι από αυτό το γελοίο πλέον υποκείμενο που δε σέβεται 353000 νεκρούς και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, που υπέφεραν τα πάνδεινα στη μητριά Ελλάδα. Λυπάμαι για την αριστερά, που χρόνια αγωνιστήκαμε. Περιμένω άμεση ανταπόκριση από τους πρόσφυγες βουλευτές. Περιμένω από τον Τσίπρα μία απάντηση. Ο Φίλης και οι όμοιοι του είναι μεγαλύτεροι εχθροί της πατρίδας από τους καταχραστές του Δημόσιου Χρήματος. Οι Πόντιοι χωρίς την αναγνώριση της γενοκτονίας δεν έχουμε λόγο ύπαρξης, γιατί δεν έχουμε πια ιστορία. Άμεση παραίτηση όλων των Ποντίων βουλευτών. Διαφορετικά να μην επιστρέψουν στις έδρες τους.

Πηγή: http://epontos.blogspot.gr

23 σχόλια:

  1. Τον παρτάκια τον φίλο σου τον Αντωνιάδη τον ρώτησες αν παραιτείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΙΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ.
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ολο το σεβασμο κυριε Φωτιαδη αλλα ειναι πιο ευκολο να παραιτηθει ο ντοπιος Σελτσας παρα το φιλαρακι σου ο υπερποντιος Αντωνιαδης.
    Το προσωπικο συμφερον πανω απο ολα για τον Γιαννη μια ζωη.
    Τωρα θα τον μαθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που τρούπωσαν σιγά μη φύγει κανείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε ένας δεν θα βρεθεί... τι ψάχνεις κ. Φωτιάδη, σιγά μην βρεθεί έστω ένας με κάκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΤΆΘΗΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΕΆΝ ΉΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΘΑ ΕΊΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ;;;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΈΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΆΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος ποντιος βουλευτής θα αφήσει τα 7500€ για μια γενοκτονία που οΣυριζα δεν την αναγνώριζει.Αυτά δεν μας τα είχαν πει προεκλογικά οι φίλοι μας συριζεοι.Αλλα εμείς οι οι πόντοι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΙΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. Ο ΟΡΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΝΟΣ ΓΕΝΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαφανίστηκε το "γένος" των Εβραίων απανταχού στον πλανήτη και δεν το πήραμε χαμπάρι? Μήπως εννοείς ότι έγινε προσπάθεια εξαφάνισης? Ε τότε το 'ιδιο θα έγινε, μάλλον, και με τους πόντιους. Προσπάθεια εξαφάνισης. Μάλλον δεν μας το εξήγησες και τόσο .. επιστημονικά!!! Εξάλλου, απ' τα λίγα που γνωρίζω για το θέμα, η ελληνική βουλή έχει αποφανθεί με ομόφωνη απόφασή της το 1994 (ν.2193/1994) αναγνωρίζοντας επίσημα ημέρα μνήμης της γενοκτονίας βασιζόμενη σε διεθνή επιστημονική ορολογία εφόσον ο όρος εθνοκάθαρση δεν υπάρχει στη διεθνή ορολογία. Επίσης νομίζω ότι έαν "το θέμα είναι η νομική έννοια όπως αυτή ορίζεται επιστημονικά" δεν είναι αρμόδιος ο Φίλης ως υπουργός παιδείας να ασχοληθεί με αυτό (φαντάζομαι ότι αρμόδιος -έστω- θα ήταν ο υπουργός δικαιοσύνης) ή το νομικό συμβούλιο του κράτους.

      Διαγραφή
    2. ο Φϊλης σαν υπουργός είναι το ανδρείκελο της υπόθεσης ...ψάξτε σε καμιά ΞΕΝΗ πρεσβεία ποιος του σφύριξε για να πεί το ποίημα ....αν την βρείτε είμαι σίγουρος ότι θα ξεχάστε τα πάντα σε ένα μήνα..

      Διαγραφή
    3. Αν δηλαδη αποφασισει ομοφωνα η βουλη των Ελληνων...οτι δεν υπαρχει θεος....παει και τελειωσε το θεμα???Ειναι αλλο η επιστημονικη αληθεια και λογικη κιααλλο η συναισθηματικη φορτιση και το εθνικο συμφερον..Διαφορετικα θα βρεθουμε μπροστα σε παμπολες..γενοκτονιες..εθνοκαθαρσεις και φρικτες αιματηρες=εθνικες πρακτικες..Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
  9. Οι δηλώσεις Φίλη είναι σίγουρα στημένες απο τον Σύριζα εν όψη επίσκεψης Τσίπρα στην Τουρκία οι αριστεροί δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη αφού το 1949 δεν τους έκαναν σαπούνι καλά μας κάνουν τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή Φωτιάδη!!! Αποκαλείς την Ελλάδα μητριά όταν ήρθατε και πήρατε όλα τα προνόμια. Τι άλλο θέλατε; Αν η Ελλάδα αποκαλείται μητριά εσείς είστε τα μούλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τέτοια..ΧΟΥΝΤΑ με αριστερή προβιά μόνο ένας σύριζα μπορούσε να κανει καταπατώντας το Σύνταγμα για να προσβάλει όλο τον ποντιακό ελληνισμό ...φυσικά μην ξεχνάνε οι άλλοι συνέταιροι που καταθέταν στεφάνι στο μαυσωλείο του τούρκου σφαγέα ( Καραμανλής παπανδρέου ρεπούση κλπ ) υποκρινόμενοι φιλίες ενώ γυρνώντας εξυμνούσαν τους Έλληνες Ποντίους και Μικρασιάτες. Το ίδιο φυσικά θα κάνει και ο Τσίπρας να καταθέσει στεφάνι ,όπως υποχρεωτικά επιβάλει το πρωτόκολλο επίσκεψης ξένου πρωθυπουργού στην ΄'Αγκυρα .

    ...λουστήτε λοιπόν τους" εθνοσωτήρες" που στηρίξατε επι χρόνια.. Ανέμους σπείρατε ΘΥΕΛΛΕΣ θα θερίσετε...κι εσύ κύριε "ταξιθέτη των πάντων" τσιμουδιά δεν βγάζεις ΓΙΑΤΙ άραγε ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ..ξεκινατε πολεμο με τη Τουρκια...μη με υπολογιζετε..Εχω οργωμα τετοια εποχη..Ας επιστρατευτουν οι Ποντιοι..Εμενα οι παπουδες μου πολεμησαν το 12-13 με τους Τουρκους,,,Φτανει πια ο πολεμος ,,του θεαθηναι,,,

      Διαγραφή
    2. Πόλεμος του θεαθηναι είναι ο πόλεμος για την ελευθερία; Μεγάλο κρίμα στους παππούδες σου για σένα. Κάτσε όργωνε ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ.

      Διαγραφή
    3. ΟΡΤΣΑ ορε ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ..Ποντιε..

      Διαγραφή
  12. Να φύγουν οι πόντιοι και να μην υπάρχει κανένας να υποστηρίξει την ιστορία μας. Αν θέλετε να φύγουν οι πόντιοι από την Βουλή για να μείνουν οι πόντιοι στο έλεος των κεμαλιστων η απάντηση μου είναι ΜΗΝ ΚΆΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ 1.09 εισαι βαλτος σιγουρα απ τον Αντωνιαδη..Φοβηθηκε με τη προταση Φωτιαδη μη χασει τον παχυλο μισθο του..Για ανεξοδες φανφαρες..ειναι πρωτος..

      Διαγραφή
  13. Ο πιο δοκιμος και πετυχημενος που εχει επικρατησει ειναι ο χαρακτηρισμος ..Ποντιος..Και Ποντιοι ειναιΕλληνες ειναι Τουρκοι ειναι Αρμενοι ειναι Γεωργιανοι Ρωσοι Ουκρανοι..Αδελφοξαδελφα και συγγενεις Λαοι..Θα μου πειτε..και ταδελφια σφαζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον αφανισμό του Ντόπιου πληθυσμού από τη γη των προγόνων τους πότε θα γράψετε κ. Φωτιάδη;;;

    Σ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γραφει ο Λιθοξοου..Αλλα αυτος για τους Ελληναραδες ειναι ανθελληνας,,Ολα στη ζωη ειναι θεμα τυχης..Αν ειχαμε γεννηθει λιγα χιλιομετρα βορειοτερα..θα πιστευαμε μια αλλη ιστορια..Η ιστορια η εθνικη ειναι πολιτικη..οχι ιστορια-επιστημη...Κι εχει και ..μπολικο ψωμι..αν γραφεις ιστοριουλες που χαιδευουν ευαισθητα κι αφελη αφτια...Αμυντιωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ειναι αδικο και περιεργο που δεν ακουγεται τιποτε για γενοκτονια των Μικρασιατων???Η Σμυρνη καηκε οχι η Σαμψουντα...Πειθουν τελικα τετοιες παραληψεις /???Η οποιος πιεζει πιο δυνατα τους πολιτικους κερδιζει ..γενοκτονιες???Σιγουρα δειχνει τη προχειροτητα κι επιπολαιοτητα τετοιων αποφασεων με εξωφθαλμη σκοπιμοτητα..Αμυντιωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.