Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Επιτυχημένη η 2η Βορειοελλαδίτικη συνάντηση των Τμημάτων Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2015 η 2η ΒορειοΕλλαδίτικη συνάντηση των Τμημάτων Συνεργασίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην πόλη της Φλώρινας. Συμμετείχαν 115 παλιές οδηγοί από όλες τις πόλεις Μακεδονίας – Θράκης. Σκοπός της συνάντησης η γνωριμία τους με τη Φλώρινα, την πόλη της μουσικής, της ποίησης και της ζωγραφικής.
Η συνάντηση έγινε στο νέο πάρκο της Φλώρινας με πρωϊνό και καφέ. Κατόπιν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας ξεκίνησε η εκδήλωση με αγιασμό, καλωσόρισμα από την Υπεύθυνη της Ομάδας Συνεργασίας Φλώρινας κα Σοφία Μηλώση, ομιλία με θέμα "Εικαστική Φλώρινα" από τον Ομότιμο Καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Τάκη Μπέσσα, βράβευση των κυριών Βιολέττας Σμυρνιού –Παπαθανασίου και Αλίκης Βόσδου- Λουκίδη για την προσφορά τους στο Τοπικό Τμήμα Σ.Ε.Ο Φλώρινας, παρουσίαση των Τμημάτων Συνεργασίας που συμμετείχαν στη συνάντηση, τραγούδια από τους κανταδόρους της Γ΄ Η-Λικίου της Φλώρινας. 
Συνέχεια έγινε δενδροφύτευση στο νέο πάρκο Φλώρινας από όλες τις ομάδες. Ακολούθησε ξενάγηση των επισκεπτριών στη πόλη από την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κα Σοφία Ηλιάδου – Τάχου. 
Η συνάντηση τελείωσε με γεύμα στο Ξενοδοχείο Λύγκος και συνοδεία μουσικής από την ορχήστρα του κ. Φίλιππα Γίτση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Δ.Σ του Σώματος Συνεργασίας Φλώρινας αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο για την συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους για τη διοργάνωση της συνάντησης.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Φλώρινας Πρεσπών Κ Εορδαίας, τον κ. Τάκη Μπέσσα για την εμπεριστατωμένη ομιλία του, την κα Σοφία Ηλιάδου –Τάχου για την ξενάγηση που έκανε στις κυρίες με ιστορικά στοιχεία και τέλος τους κανταδόρους της Γ΄ Η-Λικίου.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.