Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Συγκλονιστική η ανταπόκριση του κόσμου στη δράση για συγκέντρωση προμηθειών για τους πρόσφυγες (video)

Συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Π.Ε. Φλώρινας για συγκέντρωση προμηθειών για τους πρόσφυγες. Η δράση υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και την Π.Ε. Φλώρινας, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό και ομάδα εθελοντών πολιτών οι οποίοι πρόσφεραν τα μέγιστα κατά την υλοποίηση της διαδικασίας, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα προς όλους για αντίστοιχες μελλοντικές δράσεις.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη προσπάθεια και ιδιαίτερα τους πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας που, προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του, απέδειξαν ότι, παρά την κρίση, παραμένουμε άνθρωποι μπροστά στον πόνο και τη δυσκολία των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.




2 σχόλια:

  1. Χαχα... Σε πρώτο πλάνο τα χαρτιά υγείας των ευρωπαίων Φλωρινιωτών που περίσεψαν από το καλοκαίρι του τρόμου... Εντάξει, όλα καλά... Υπάρχουν πρόσφυγες που πνίγονται και εμείς έχουμε κωλόχαρτα... Δίκαιος ο συμβιβασμός... Μπορούμε να συνεχίσουμε ήσυχοι τον ύπνο μας, αφού κάναμε και την καλή μας πράξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλήμερα συγχαίρω όλους όσους προσπαθούν να προσφέρουν κάτι από το υστέρημα τους,
      σε ανήμπορους συνανθρώπους μας ,που υποφέρουν ,
      άλλα θα συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα,
      καλά είναι να ιεραρχούνται κάποια πράγματα για να χρησημοποιήσουμε το χαρτί ,(δεν θα διαφωνήσω πως είναι απαραίτητο)
      πρωτίστως θα πρέπει να γέμιση το στομάχι, άρα?
      επομένως θα πρέπει να είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι σε οποία πρωτοβουλία και αν παίρνουμε, και ιδιαίτερα όταν ο ρόλος είναι θεσμικός

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.