Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη - εκπροσώπων της ΑΝ.ΦΛΩ.

Θέματα που αφορούν τις δραστηριότητες της ΑΝΦΛΩ στην Π.Ε. Φλώρινας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Στέφανου Μπίρου με τον πρόεδρο της εταιρείας και δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο και εκπροσώπων από τις δύο πλευρές.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ της ΑΝΦΛΩ και της Π.Ε. Φλώρινας για την επίτευξη και εισροή μεγαλύτερων κονδυλίων στην Π.Ε. Φλώρινας από ευρωπαϊκά προγράμματα, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝΦΛΩ και έγινε ενημέρωση για την προσφορά της ΑΝΦΛΩ στην Π.Ε. Φλώρινας κατά τα προηγούμενα έτη.
Από την πλευρά του ο κ. Μπίρος δήλωσε πως η συνεργασία της Π.Ε. Φλώρινας είναι δεδομένη ώστε η ΑΝ.ΦΛΩ. να αποκτήσει τη δυναμική που είχε στο παρελθόν.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμα η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Αντωνιάδης, Κώστας Γέρου και Σωτήρης Βόσδου, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Άρης Αριστείδου, η Γενική Διευθύντρια της ΑΝ.ΦΛΩ. κ. Ζέτα Ρίζου, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΝ.ΦΛΩ. και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.