Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Επισκέψεις των υποψηφίων βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ.

Οι υποψήφιοι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. της Π.Ε. Φλώρινας κ.κ Σταύρου-Λιθοξοΐδου Κατερίνα, Ευαγγέλου Ηλίας, Δεληγιώργης Χρήστος και Ζαμπούνη Ελένη επισκέφθηκαν την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 καθώς και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, διάφορους φορείς και χώρους της Π.Ε. Φλώρινας όπως τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας αλλά και της Π.Ε. Φλώρινας, τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, τον Διευθυντή του ΑΗΣ Μελίτης, το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.), πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ. ΑμεΑ, Νομού Φλώρινας, την ΔΕΥΑΦ Φλώρινας καθώς και τις Λαικές Αγορές της Φλώρινας και της Μελίτης. Σκοπός των συναντήσεων και επαφών, ήταν η συζήτηση θεμάτων που απασχολούν την Π.Ε. Φλώρινας και τους πολίτες αυτής, σε διάφορους τομείς.
Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας και τέθηκαν προτάσεις σχετικά με την επίλυση αυτών.
Όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. στην Π.Ε. Φλώρινας, δεσμευτήκαν να είναι διπλά στους φορείς του νομού μας και μετά τις εκλογές καθώς και να προωθήσουν τα προβλήματα του νομού στην Κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις 20 Σεπτέμβρη και να παλέψουν για την επίλυση τους.

Με εκτίμηση,
Για την Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.