Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία

Τα ψηφοδέλτια της Εθνικιστικής Νίκης της 20ης Σεπτεμβρίου στη Δυτική Μακεδονία είναι στελεχωμένα από έντιμους Έλληνες Πατριώτες από όλο το φάσμα της Ελληνικής κοινωνίας.
Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής αντικατοπτρίζουν την απρόσκοπτη συνέχιση του Εθνικού Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία, και αποτελούν την απάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην σαπίλα των κομμάτων του μνημονιακού τόξου, εκφράζοντας την Θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη!

ΓΡΕΒΕΝΩΝ:
Τασούλας Δημήτριος (Έμπορος)
Σταύρου ελευθερία (Φιλόλογος)

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Τούφας Στέργιος (Ιδ. Υπάλληλος)
Κοντού Ελεονώρα (Γουνοποιός, πρ. Γ.Γ. Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας)

ΚΟΖΑΝΗΣ:
Καραβελιάς Στέργιος (Τοπογράφος Μηχανικός, Εργολάβος)
Χασιώτης Γεώργιος (Δικηγόρος)
Δάφου Ζωή (Αγρότισσα)
Γρατσίας Βασίλειος (Αυτοκινητιστής)
Ζαρογιάννη Χρυσούλα (Δικαστική Επιμελήτρια)

ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Νομικός Κωνσταντίνος (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Καθηγητής Τ.Ε.Ι.)
Γιαννακίδου Ελένη (Αεροσυνοδός)

13 σχόλια:

  1. Αφού δεν βάζουμε σταυρό στα ψηφοδέλτια τι μοστραρουν τα ονόματα τους όλοι αυτοί;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον ίδιο λόγο που γίνεται και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

      Διαγραφή
    2. τώρα τι είδους σταυρό να βάλουμε; ...απλή λεπτομέρεια θα μου πείς...

      Διαγραφή
    3. Κακίες... μάλλον πρέπει να ελαττώσεις λίγο την τηλεόραση.

      Διαγραφή
  2. Με τους πολιτικους που μα κυβερνουν [ψευτες,λαμογια και κολοτουμπες] και ενας αριστερος θα σκευτονταν σοβαρα να ψυφησει χρυση αυγη,ετσι μονο και μονο σαν ψυφο διαμαρτηριας[και οτι θελει προκηψει]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EGO PERIMENO SIMERA STO DEBATE TI THA PEI O MIXALOLIAKOS..... AAAAA KSEXASA EINAI APOKLISMENOS APO TO "DIMOKRATIKO TOKSO" TIS DEKSIAS ND POTAMI KTLP!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν με καλούν στα συστημικα debate ,δεν έχω ψηφίσει κανένα μνημόνιο , δεν πηγαίνω βόλτα σε μασονικές στοές , τιμώ και σέβομαι την πατρίδα , με έχει ελέγξει το σδοε και δεν έχει βρει τίποτα , ενώ κάποιοι άλλοι αρνούνται να δεχτούν ελέγχους , φυλακίστηκα με αβάσιμες κατηγορίες σε μια δική παρωδία , είμαι το μοναδικό φόβητρο εναντίον κάθε επιβουλής εσωτερικής και εξωτερικής , έγινε άρση της ασυλίας για αδίκημα που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος , ενώ κάποιοι άλλη κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και κάνουν βόλτες έξω ελεύθεροι . ζω και κινούμαι ανάμεσα σας δεν πηγαίνω στα πολιτικά γραφεία ούτε του ενός ούτε του αλλού δεν εμφανίζομαι ούτε πίσω από υποψηφίους νομάρχες και βουλευτές σε λίγες μέρες θα αλλάξω τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραια τα λες μεγαλε

      Διαγραφή
    2. 502 Στο...Βίτσι όμως δεν σε είδα ρε μεγάλε κουραμπιέ να καταθέτεις στεφάνι στο μνημείο αλλα έτρωγες σουβλάκια με την παραγκα σου κρυπτόμενος πίσω μακριά στο πλήθος....ναι ρε "μεγάλε" εγω είμαι και μάλιστα σε είδα όταν .... ουρούσα τότε που έδινες αναφορά στο κινητό σου σε άγνωστους ύποπτους αποδέκτες ...πάρε φόρα κατηφόρα και άλλαξε τα όλα...

      Διαγραφή
  5. Avasimes katigories h sistasi egklimatikis organosis kai h dolofonia enos athoou h evresi enos oloklirou oplostasiou sta spitia ton melon kai propagandistikou ylikou pou parapempi se praksikopima????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 106 κανένα πρόβλημα. αν δεν σου αρέσει η χρυσή αυγή ψήφισε ανταρσία η ουράνιο τόξο και μετά πάνε σε κανένα ειδικό φροντηστήριο να μάθεις να γράφεις στα ελληνικά

      Διαγραφή
    2. Ennoite tha psifiso opiodipote DIMOKRATIKO koma mou aresi!!!!
      Ta grafo etsi gia na ta katalavenete oloi apo ton " Πυρήνα Φλώρινας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή" den exoun oloi to epipedo sou kseris......!!!!

      Διαγραφή
    3. 138 εσένα μάλλον πρέπει να σου γράψουμε στην νεοβουλγάρικη εγχώρια τοπική διάλεκτο για να καταλάβεις. Είσαι ρε μπαγασάκο και xioymoristas εκτός από νεοΒούλγαρος.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.