Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας κλοπή ύψους 70.000 ευρώ

Συνελήφθησαν για την υπόθεση δύο ημεδαποί, ένας 53χρονος άνδρας και η 23χρονη κόρη του

Σήμερα (19-08-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν έναν 53χρονο άνδρα και την 23χρονη κόρη του, για κλοπή, ενώ σχηματίστηκε επιπλέον ποινική δικογραφία σε βάρος του 53χρονου και για παράνομη οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα, μετά από σχετική καταγγελία, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής αστυνομική έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι οι δυο συλληφθέντες από κοινού το χρονικό διάστημα από 1 έως 18.8.2015, μπήκαν στο σπίτι 54χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 69.220 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 54χρονη, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 780 ευρώ, το οποίο όπως προέκυψε αγοράστηκε με μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.
Εντός του σπιτιού βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα ο 53χρονος.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

49 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Όλοι γνωρίζουν για εσένα, χωρίς να ξέρουν εσένα!
      Δεν θα αλλάξετε ποτέ! Κρίμα!

      Διαγραφή
    2. '' Όλοι γνωρίζουν για εσένα,χωρίς να ξέρουν εσένα ''.
      Επιβεβαιώνετε για ακόμη μία φορά πόσο μικροπρεπείς είστε όσοι λέτε αυτά τα λόγια, κρίμα!

      Διαγραφή
  2. Ναι ναι ευηπολιπτος πολίτης της πόλης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκπαιδευτικός που δεν πατούσε ποτέ στο γραφείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμ έτσι εξιγητε η βιλαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός καλά να πάθει την κόρη του όμως δεν την σεβάστηκε ο αθεοφοβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή του ΠΑ..τέρας είναι αυτος του αξίζει κάθε τιμωρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τι τιμωρία του καθενός?
      Σου αξίζουν ίδια και χειρότερα ανθρωπάκο..

      Διαγραφή
    2. Ντροπή σε σένα που έχεις το ΘΡΑΣΣΟΣ και λες τέτοιες κουβέντες..
      Όλα εδώ κρίνονται δικέ μου! Και θα έρθει και η σειρά σου!

      Διαγραφή
    3. ''Αδερφέ'', ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τις ζωές των άλλων? Κανείς δεν είναι τέλειος. Και πριν ξεκινήσεις να δείχνεις με το δάχτυλο και να κατακρίνεις, βεβαιώσου πως τα χέρια σου είναι καθαρά. Ασχολήσου με τη δική σου τη ζωή , όσο δύσκολο και αν σου είναι αυτό!

      Διαγραφή
  7. Επί τέλους τέτοια δημόσιοι λειτουργοι ας πηγαίνουν στο σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο σους αστυνομικούς.

    Ποιός ξέρει τι άλλο έκαμνε και έμπλεξε και το παιδί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αισχος ντροπιάζει τους δασκάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός δεν είναι που αποκαλούσε κλέφτες κάποιους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Του αξίζει παραδειγματική τιμωρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπη,να πουλα και μουρη και να κλεβει συγγενη του.Εχει και υπευθυνη θεση!

      Διαγραφή
  12. souper market ήταν η αδυναμία του (δάσκαλου),να τον χαίρονται τον ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσπιλοι κι αμόλυντοι πολίτες της Φλώρινας, βρείτε κάθε ευκαιρία και ξεσκίστε τις σάρκες συμπολιτών σας για να κρύψετε τις δικές σας πομπές. Προσφιλής μέθοδος....

      Διαγραφή
  13. "Άγιοι και άμεμπτοι" αυτοί που σχολιάζουν φυσικά, αλλά Ένας είναι αυτός που θα κρίνει στο τέλος! Καλύτερα να κοιτάξετε λίγο κι εσείς τη δικιά σας γούνα και να προσπαθήσετε να βρείτε λίγη καταχωνιασμένη ανθρωπιά μέσα σας, μπας και γίνετε λίγο άνθρωποι..! Όλοι κάνουμε λάθη και σίγουρα έχετε κάνει κ εσείς περισσότερα από 1! Οπότε αντί να τρέφεστε με την κακία σας προσπαθήστε να συγχωρέσετε και να ενδιαφερθείτε για τους συνανθρώπους σας. Αχάριστοι στα πάντα είστε! Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρόλαρέ μας λίγο ακόμα και θα πιστέψουμε ότι ο Κοσμάς ο Αιτωλός ήρθε στην πόλη και κάνει κηρύγματα αγάπης για δίκαιους και αδίκους.

      Διαγραφή
  14. Προτού σηκώσεις το δάχτυλο για να κρίνεις τον άλλον,απλά θυμήσου πως τα υπόλοιπα τρία κοιτάζουν εσένα!
    Βρήκατε όλοι σας αφορμή και σχολιάζετε ανθρώπους και καταστάσεις χωρίς να έχετε καμία επίγνωση της αλήθειας! Και μια συμβουλή για το φινάλε : Αν δεν το δεις με τα μάτια σου ή δεν το ακούσεις με τα αφτιά σου, μη το εφεύρεις με το μικρό σου μυαλό και το διαδώσεις με το μεγάλο στόμα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς σαν εκπρόσωπος του πατρός Παίσιου και θέλεις να συμπαρασταθείς στον ευηπόληπτο πολίτη. Ήθελα να γνωρίζω αν έδειχνες τον ίδιο ζήλο να υπερασπιστείς έναν τσιγγάνο έναν Αλβανό που θα έκανε την ίδια πράξη.

      Διαγραφή
  15. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα έπρεπε να μην κρίνουμε κάποιον που αποδεδειγμένα έβλαψε συμπολίτη μας.
    Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα έπρεπε να δικαιολογήσουμε ανάρμοστες και εγκληματικές συμπεριφορές.
    Μήπως η αδιαφορία και η απάθεια για την δράση και την ζωή των διπλανών μας δεν μας έχουν φέρει στο σημείο που βρισκόμαστε?
    Ούτε και γω είμαι τέλειος αλλά αποδέχομαι την κριτική και την τιμωρία, που μου αναλογεί, για κάθε παραβατική μου συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είμαι περίεργος/η να μάθω αν σε παρόμοια περίπτωση θα ''γούσταρες'' την κοινωνική κατακραυγή..
      Το μόνο που θέλω να πω, είναι ο καθένας να κοιτάξει τη δουλειά του και τη ζωή του. Όλοι θα κριθούμε για τις πράξεις μας. Δεν είναι σωστό να χαιρόμαστε με τον πόνο του άλλου και με το οποιοδήποτε παράπτωμα να πέφτουμε να τον φάμε ζωντανό.

      Διαγραφή
    2. Και ο δάσκαλος ας κοιταζε την δουλειά του και την ζωή του και ας μην ανακατεβότανε κατά το παρελθόν εκεί που δεν τον σπέρναν. Πολύ αέρα είχε πάρει και τελικά δεν είναι παρά ένας κοινός κλέφτης. Ο καθένας όπως του αξίζει και αυτός εδώ ο κλέφτης περιπτοσάρα με τα όλα του. Άκου να κλέβει από ορφανά και μάλιστα ανέψια του!!!

      Διαγραφή
    3. Πραγματικά είμαι περίεργος να μάθω αν σε παρόμοια περίπτωση θα ''γούσταρες'' να ήσουν εσύ ο παθόν.

      Διαγραφή
  16. Δασκαλε φτανει γραφεις σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν είναι τυχαίο που είναι ένας από τους πιο αντυπαθείς δασκάλους. Η γενική κοινονική συμπεριφορά του ειναι προβλημματική... ή κατά άλλους κομπλεξική. Πέρα από αυτό το περιστατικό έχει κάνει κακό σε αρκετό κόσμο. Εδώ και χρόνια σχολιάζουν αρνητικά πολλοί... οπότε ήταν θέμα χρόνου με τις διάφορες αφορμές που έχει δώσει να συζητηθεί και ανοιχτά. Και όπως έγραψε ο πρώτος σχολιαστής όλοι γνωρίζουμε το ποιόν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το μικροβιο της κλεψιας το εχει απο παλια.Ετσι δικαιολογουνται και τα τοσα λεφτα.Το θεμα ειναι πως τον καλυπτουν οι δικοι του ,π.χ η γυναικα του.Να τους χαιρομαστε τετοιους εκπαιδευτικους!Το θεμα ειναι να μην κωφευσει η δικαιοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μας τα επρηξες ρε δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις ξεκουρασου λιγο παρε μια βαθια ανασα,χαλαρωσε α και μη ξεχασεις το αυριανο ραντεβου με το ψυχιατρο σου.Υ.Γ να ηταν η ζηλια ψωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απο που προέρχεται η προστασία του;
    Θα παραιτηθεί από την υπεύθυνη θέση του (όπως αναφερεται παραπάνω);
    Θα πάψει αυτός και η ... να κρίνουν τους γύρω τους πλέον;

    Κάποιος αναφέρει παραπάνω :"Βρήκατε όλοι σας αφορμή και σχολιάζετε ανθρώπους και καταστάσεις χωρίς να έχετε καμία επίγνωση της αλήθειας! Και μια συμβουλή για το φινάλε : Αν δεν το δεις με τα μάτια σου ή δεν το ακούσεις με τα αφτιά σου, μη το εφεύρεις με το μικρό σου μυαλό και το διαδώσεις με το μεγάλο στόμα σου!"!!!!!
    Ο κύριος αυτός μπορεί να μας πει την αλήθεια ώστε να πάψουν οι διαδώσεις; Μπορεί να μας πει αν επηρεάζει ο τρόπος ζωής του μόνο την οικογένειά του ή επιρεάζει και αλλους και μάλιστα ποιούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο συγκεκριμμενος ανωνυμος εχει τοσο παθος με τον δάσκαλο!!!καταρχην θα πρεπει να ενημερωθει οτι εχει ΑΘΩΩΘΕΙ ΟΣΟ αφορα με το θεμα των χρηματων ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ!!ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΜΕΣΩς ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο σπιτι στης ιδιας της γυναικας απο την ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!Ελεος δηλαδη!!!Μαθετε ΠΡΩΤΑ πως εγιναν τα πραγματα και μετα μιληστε!!ΟΧΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!!Οσο αφορα για το αν ηταν Αλβανος η αλλοδαπος το ιδιο θα ελεγα!!!Γιαυτο υπαρχει και η αστυνομια ρε παιδια!!Και φυσικα ......ο πρωτος το λιθο βαλετω!!!!Και αν δεν πιστευεις στον Θεο και τον κοροιδευεις(η αναφορα που κανεις στον Παισιο και στον Κοσμα τον Αιτωλο που εισαι αναξιος να τους πιανεις στο στομα σου).........αξιος της μοιρας σου....Οριστε απο την αστυνομια για καφε προς επιβεβαιωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ...ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΙΓΓΕΙΛΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑ.ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ .ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΛΕΨΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαστε δάσκαλοι, είμαστε απλώς ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Αυτό και τέρμα, τζάμπα σπαταλάω το χρόνο μου να γράφω σε κάποιον που έχει χάσει το νόημα εδώ και καιρό. Να είσαι καλά και συνέχισε ακάθεκτος να δείχνεις σε όλους πόσο ''άνθρωπος'' είσαι.

      Διαγραφή
    2. Τι είδους άνθρωποι; Οι φίλοι τους ας πούμε; Γιατί τότε θα μας βάλετε σε πειρασμό να αναρωτηθούμε ποιοί είναι οι φίλοι τους;

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ απόλυτα με τον 10:50μ.μ. ¨Όσο για το ΑΝΘΡΩΠΟΙ του 2:55 θα έλεγα παλιάνθρωποι που επιστρατεύονται και τον λόγο της εκκλησίας για να πετύχουν την πλήρη διαστροφή των γεγονότων και οι κλέφτες να βγαίνουν λάδι. περίπου ως αθώοι. Αυτοί είναι οι απατεώνες που κατέστρεψαν τη χώρα μην έχοντας ηθικούς φραγμούς, αλλά γλείφοντας ανωτέρους και κομματικά στελέχη κατέλαβαν θέσεις και καλοπερνάνε στο Δημόσιο.

      Διαγραφή
    4. Εσυ που τον επιασες την πρωτη φορα γιατι δεν κατηγγειλες αμεσως???Τον ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ?????Και τωρα συνεχεια τον βριζεις και μας αποκαλειςτου συναφιου του επειδη ειμασταν λιγο ελαστικοι μαζι του.Μηπως επειδη εισαι και εσυ του ιδιου συναφιου??Αφου εχεις μαγαζι μηπως μας κλεβεις και συ??????Οσο γι αυτον/η που γραφει για κομματικα στελεχη που κατελαβαν θέσεις γλειφοντας για να μπουν στο δημοσιο,το ιδιο θα εκανε και αυτος/η αν ειχε και μην εχουμε αυταπατες ο καθενας μας για να βολευτει!!!!!!Απλα δεν του εκατσε!!!Συνελθετε και ασ κοιταξουμε ολοι την ΔΙΚΙΑ ΜΑς ΚΑΜΠΟΥΡΑ!!!!!Εχουμε ποιο σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε απο το να λιβανιζουμε και να αναλυουμε τα παραπτωματα τοτ καθενος!!!!!ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!ο καθενας θα λαβει αυτο που εδωσε......!!!!ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.....

      Διαγραφή
    5. ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΕΕΙς ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΠΩΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΤΥΠΟΣ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ.....ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. 11.29 π.μ Δεν είναι θέμα Ιεραποστολής, αλλά θέμα μεγαλοψυχίας, το οποίο εσύ και οι του συναφιού δεν πρόκειτε να το κατανοήσετε στον αιώνα τον άπαντα. Η μεγαλοψυχία του παθόντα με τη δική σας ελαστικότητα που δείχνετε διαφέρει. Ο παθών από την κλεψιά ζημιώθηκε και συγχωρεί, Εσείς διαστρέφετε την πραγματικότητα παρουσιάζοντας την ποινική πράξη ως κάτι αθώο.Και το χειρότερο ότι χρησιμοποιείται και λόγια των Πατέρων της Εκκλησίας για να το πετύχετε. Και ποιος μας λέει ότι για να πετύχετε το σκοπό σας δε θα συμμαχούσατε ακόμα και με το διάολο;

      Διαγραφή
  23. Τελικά θα μας πεις πως αθωώθηκες; Η ΚΑΤΑΓΓΈΛΟΥΣΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ; ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ "...Συγκεκριμένα, μετά από σχετική καταγγελία, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής αστυνομική έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι οι δυο συλληφθέντες από κοινού το χρονικό διάστημα από 1 έως 18.8.2015, μπήκαν στο σπίτι 54χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ"
    ΘΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΟΝΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΔΟΙΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ρόλος της συζύγου σε μια οικογένεια που μέλη της απλώνουν χέρι ποιος μπορεί να είναι;Η οικογένεια είναι σύστημα. Ο ρόλος της μητέρας - συζύγου είναι πρωτεύων.Τι ιδανικά εμφύσησε στην οικογένεια; Ποιες αρχές δίδαξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θέλω να σας ενημερώσω πως ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός εξακολουθεί να είναι προϊστάμενος της υπηρεσίας του, οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτο παμε κατα διαολου ως χωρα.Οι ενοχοι κυκλοφορουν ελευθεροι και το καθεστως της ατιμωρησιας δημιουργει ακομα περισσοτερα τερατα.Ωραιο προτυπο για τα νεα παιδια ο δασκαλος και η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο.Και σε αλλα με υγεια δασκαλε.Ριξε και κανα χορο να το γιορτασεις.

      Διαγραφή
  26. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥ Τ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ Κ ΣΠΙΤΙΑ Κ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΜΑ Κ ΜΕ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ 490 ΕΥΡΩ ΜΕΙΚΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.