Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ομιλία του βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη στη Βουλή (video)

Στη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την «Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής» μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων, στις 27 Μαΐου, ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης.

7 σχόλια:

  1. Το παιδί μίλησε. Στους Φλωρινιώτες να δούμε πότε θα μιλήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Αντωνιάδη άστους να λένε!!!

      Διαγραφή
    2. Τι να πει στους Φλωρινιώτες ο ερωτησάκιας; Απελπιστικά λίγος, ας αναλάβει κάποιος να τον ενημερώσει για τα προβλήματα της Φλώρινας. Όσο για τον γραφικό 2¨50 το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.

      Διαγραφή
  2. Πήρε επιτέλους το λόγο στη βουλή μετά από 5 μήνες σε ένα νομοσχέδιο και δεν είπε τίποτα για το νομοσχέδιο.
    Είπε 5 γενικά πράματα που ξέρει και τέλος.
    Η προεδρεύουσα του λέει μάλιστα, θα μας πείτε τίποτα για το νομοσχέδιο και αυτός απάντησε με στόμφο: περιμένετε και θα ακούσετε και γι αυτό. Και τελικά είπε 2 προτασούλες μόνο.
    Βγήκε από την υποχρέωση τώρα πάλι μετά από πέντε μήνες.
    όχι θα κάτσει να σκάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενω ο δικος σ ε.? Σε 5και χρονια 2 φορες ανεβηκε στην εδρα και την μια τον εβγαλε και τον δουλευε ο θεμος nice χχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΗ ΧΩΡΙΣΑΝΕ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΕ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΜΥΑΛΟΥ(6:21μ.μ.), ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΑΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΕΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ;
    ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ Ή ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο λαός και οι γλείφτες. Ο βουλευτής αλλάζει , οι σιχαμεροί γλείφτες παραμένουν οι ίδιοι. Κρίμα για τον Αντωνιάδη , αποδείχθηκε μια από τα ίδια.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.