Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ενδιαφέρον Καμμένου για το αεροπλάνο «made in Florina» (video)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για τον «Άρχων», το πρώτο ελληνικό αεροπλάνο και μάλιστα κατασκευασμένο στη Φλώρινα.
Λίγο πριν αναχωρήσει για την Κοζάνη, ο υπουργός επισκέφτηκε μετά από παρότρυνση των δημοσιογράφων την Αερολέσχη Φλώρινας, όπου συνάντησε τον Γιώργο Ηλιόπουλο, κατασκευαστή του αεροσκάφους.
Ο κ. Καμμένος φάνηκε ενθουσιασμένος με το επίτευγμα και προέτρεξε τον κ. Ηλιόπουλο να βρεθεί στην Αθήνα για το ενδεχόμενο στήριξης του από την πολιτεία, ενώ ξεχώρισε η πρότασή του για κατασκευή ελληνικών εκπαιδευτικών αεροσκαφών.



4 σχόλια:

  1. Ας το αγοράσει κι ας αρχίσει τις κατακτήσεις των βαλκανίων!!! Πόσο χαμηλά έχει πέσει ο κα(η)μμένος. κύριος στα τέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας έρθει ο σαμαροβενιζελος να τιμήσει αυτό το παιδί...Μιζερια και κόμπλεξ μας έφτασαν εδω...Όλοι πρέπει να πούμε έστω ένα μπράβο στο παιδί για την εφεύρεση του....

      Διαγραφή
    2. Αν θέλεις να στάξεις δηλητήριο, βρες ένα λιγότερο ηλίθιο τρόπο.

      Διαγραφή
  2. @8 Ιουνίου 2015 - 5:27 μ.μ. ρε μπουφο, κατι μιζερα ατομα σαν εσενα κατεστρεψαν την χωρα και την εφτασαν σε αυτο το χαλι...
    Αυτο το αεροπλανο ηδη εχει δεχτει προτασεις για εξαγωγες του και πωλησεις σε χωρες του εξωτερικου...
    εαν ο καμμενος αποδειχτει εξυπνος πατριωτης και οχι προδοτης και αυτος σαν τους υπολοιπους, μπορει να φτιαξει στην ΕΑΒ γραμμη παραγωγης για αυτο το αεροπλανο και να γινονται και εξαγωγες, ή μπορει να τελειοποιηθει ακομα περισσοτερο και να γινει εκπαιδευτικο αεροσκαφος για τη σχολη ικαρων!!! Ρε μπουφο ξενολιγουρη μιζερε ελληνακο, γιατι να αγοραζουμε απο εξω αεροπλανα οταν εχουμε τα ελληνικα λαμπρα μυαλα που μπορουν να φτιαξουν δικα μας αεροπλανα και να τα πουλανε κιολας στο εξωτερικο!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.