Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Συγχαρητήρια επιστολή του Συλλόγου Ποντίων Μελίτης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Μελίτης «Ο Πόντος» εκφράζει τα εγκάρδια και ειλικρινή συγχαρητήρια όλων των μελών του Συλλόγου του στον φωτισμένο αξιαγάπητο συγχωριανό μας Εψηφισμένο Σεβασμιότατο κ. Ιουστίνο Μπαρδάκα για την εκλογή και τη χειροτονία του στη θέση του νέου Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.
Η υποδειγματική επιστημονική, πνευματική και εκκλησιαστική πορεία του λαμπρού Μελιτιώτη, του δικού μας ανθρώπου πατέρα Ιουστίνου, το ήθος, η ακεραιότητα και η πατριωτική συνείδηση, τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειάς του, η σπάνια θεολογική και εκκλησιαστική του παιδεία, η ευλογημένη πνευματικότητα που τόσο γενναιόδωρα μας ενέπνευσε και μας εμπνέει, η διακριτική μα τόσο καίρια φιλάνθρωπη προσφορά του αποτελούν ορισμένους μόνο από τους σημαντικούς λόγους που μας πλημμυρίζουν αισθήματα ιδιαίτερης τιμής, συγκίνησης και υπερηφάνειας, να μας έχει αναθρέψει ο ίδιος ιστορικός μας τόπος, και η Χάρη του Κυρίου να επιλέξει την περήφανη Μελίτη μας ως γενέθλια γη του πρώτου Φλωρινιώτη Μητροπολίτη.
Αγαπητέ συγχωριανέ μας σεβασμιότατε κύριε Ιουστίνε Μπαρδάκα, σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, δύναμη και ευλογία Κυρίου στο δύσκολο έργο σας και είμαστε βέβαιοι πως ο γενέθλιος τόπος μας, μετά τη Θεία Χάρη, θα αποτελέσει μια ακόμα θεμελιώδη πηγή δύναμης και έμπνευσης στις προκλήσεις του μέλλοντος.
Άξιος, Άξιος, Άξιος!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
H Γραμματέας
Μυροφόρα Κοσμίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.