Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Παράταση στη μετεγκατάσταση των κτηνοτροφικών μονάδων – Ποιες οι εξελίξεις για ορυχεία και μετεγκαταστάσεις οικισμών (video)

Συνέντευξη τύπου σχετικά με τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στην Αθήνα το προηγούμενο διάστημα παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Ελισάβετ Παναγιωτίδου.
Στο επίκεντρο των επαφών του ήταν η μετεγκατάσταση των κτηνοτροφικών μονάδων, για την οποία υπάρχει παράταση μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2016, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της ενέργειας όπως οι μετεγκαταστάσεις των οικισμών Αναργύρων και Αχλάδας, η λειτουργία των ορυχείων κ.ά.


5 σχόλια:

  1. Ωραία λοιπόν, αφού υπάρχει παράταση και δε δόθηκε, ας απολαύσουμε όλοι μαζί τις λεπέσκες και τις κακαρένκες...
    ΕΙΣΠΝΟΗ ΒΑΘΙΑ !!!!!
    ΑΑΑΑ !!! Στην υγειά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να μιλας με αυτη την διαλεκτο λεπεσκες κΑΙ ΚΑΚΑΡΕΝΚΕς αρα εισε χωριατης ο παπουσου η ο μπαμπα σου ειχαν ζωα και χωραφια τορα μπικες στο δημοσιο και σου μιρηζουν τη να κανουν αυτη η ανθροπη κλεφτες να γυνουν η μεταναστες προτα να βαζης την γλωσα σου βαθια μες στο μιαλοσου και μετα να μιλας αν εισε εση εξασφαλιζμενος απο δουλεια τοτε τα πεδια σου να την βρουν απο εναν σαν εσενα ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟ ΣΤΗΝ ΓΛΟΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑς Α`ΙΝΤΕ ΤΟΡΛΑΚ πιρατε σπιτια στην φλωρινα και νομισατε γυνατε φλωρινηοτες παλη ΤΟΡΛΑΚ εισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως δίνουμε πολλή αξία σε άτομα κάτω του μηδενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει λέξεις όπως νομιμότητα, ποιότητα ζωής, υγειινή... Μπορώ να γράψω δεκάδες παρόμοιες που απλά θα σε κάνουν πιο μ@λ@κ@ ανώνυμε των 8:08. Το γεγονός ότι θες εσύ τα παιδιά και τα εγγόνια να συνεχίσεις να ζεις 1000 χρόνια πίσω από τους πίθηκους, απλά δεν έχω λόγια.
    Α, και το σπίτι μου δεν είναι στη Φλώρινα, είναι πίσω από το δικό σου, μέσα στη βρώμα, εξαιτίας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταρχην αν κηταξης στο καθρευτη θα δης εναν μ@λ@κ@ και απο κατι τετειους σαν εσενα η ελλαδα πα`ι κατα διαολου τα ζοα σε ενοχλισαν δεν κητας το σπιτη σου τη δουλΕια κανης δεν μας λες εκ του ασφαλους μιλας ΑΙΝΤΕ ΤΟΡΛΑΚ και επηδη μας λες οτι δεν καθεσε φλωρινα τοτε καλα σε λεο υποαναπτικτο ΤΟΡΛΑΚ






    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.