Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Σύλληψη 41χρονου για κλοπή υπολογιστή από την Π.Ε. Φλώρινας

Χθες (18-02-2015) το μεσημέρι στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος την 18-02-2015 το μεσημέρι, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, αφαίρεσε από το γραφείο του, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από αναζητήσεις, ο 41χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ο ανωτέρω φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος κατασχέθηκε και ακολούθως αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

6 σχόλια:

  1. ο φορητος υπολογιστης τη δουλεθια ειχε σε δημοσια υπηρεσια οεοοοοο? τα χουμε @@@ τελειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανοησία σου "τη δουλεθια" έχει στην μπλογκόσφαιρα;

      "τελειος"

      Διαγραφή
  2. πωπω λαβράκι έβγαλες!!!!!! χαχαχαχααχχαχααχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eχθες τεταρτη μεσημερι.....!!!! Ουαου....!!!! Μαλλον η (ολιγολεπτη απουσια υπαλληλου) θα ηταν για τα ψωνια απ το παζαρι. χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπα και εγώ κλέψαν καμιά τράπεζα στην Φλώρινα!. άνοιξα να δω και κλέψαν ένα .......κομπιούτερ. Ευτυχώς δεν γίναμε σικάγο ούτε Αθήνα και Θεσσαλονίκη....Πάντα τέτοιο επίπεδο στην εγκληματικότητα να έχει η Φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.