Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον «Αριστοτέλη» (video)

Μια εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη συναυλία παρουσίασαν χθες βράδυ η Παιδική Χορωδία «Δημήτριος Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» και η Φιλαρμονική του δήμου Φλώρινας.
Στο πρόγραμμα της συναυλίας εμφανίστηκαν το προχωρημένο τμήμα της χορωδίας και το τμήμα προχορωδίας, ενώ τη σκυτάλη πήρε αμέσως μετά η Φιλαρμονική. Η συναυλία έκλεισε με την από κοινού εμφάνιση Χορωδίας και Φιλαρμονικής.


2 σχόλια:

  1. Κορυφαία η κοινή εμφάνιση των δυο συνόλων!
    Υποκλίνομαι στο εξαιρετικό επίπεδο της παιδικής χορωδίας του Δ.Λιώτση, αλλά και στον επαγγελματισμό και το μεράκι των μουσικών της φιλαρμονικής.
    Η χθεσινή βραδιά μας έδειξε ότι η Φλωρινίτσα μας των 15χιλ κατοίκων είναι μια πολιτιστική Μεγαλούπολη!!!

    Συγχαρητήρια και πάλι, και εις ανώτερα. Μας συγκινήσατε βαθύτατα.

    Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στις δασκάλες μας Σοφία Μούλη και Χαρίκλεια Κατσιλάκη, καθώς και στον Ερωτόκριτο Καρύδη που συνοδεύει τα παιδιά μας στο πιάνο. Σας εύχομαι χαρούμενες γιορτές και η γέννηση του Θεανθρώπου να γεμίσει την καρδιά μας με ελπίδα και αγάπη για το συνάνθρωπο. Τα παιδιά μας να έχουν υγεία και πρόοδο σε όλη τους τη ζωή. Η καινούργια χρονιά να φέρει περισσότερες μουσικές και δημιουργικές επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.