Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε στη Φλώρινα το νέο της βιβλίο (video)

Στην κατάμεστη αίθουσα του «Αριστοτέλη», η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε, το απόγευμα της Δευτέρας, το νέο της βιβλίο «Θάνατος με χείλη κόκκινα».
Η παρουσίαση έγινε με πρωτοβουλία των εκδόσεων «Καστανιώτη», του βιβλιοπωλείου «Η Γωνία» και του Μορφωτικού Τμήματος – Όμιλο Βιβλίου του «Αριστοτέλη».
Για το βιβλίο μίλησαν οι Ιωάννα Λέκκα - Καρόζη, εκπαιδευτικός και Γιώργος Περιβολάρης, δημοσιογράφος.
Δείτε στο video όλη την εκδήλωση.



2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή η εκδήλωση, αλλά... Την Παρασκευή 13/06/2014 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Θεόδωρος Αγγελόπουλος της Φλώρινας, η Καλοκαιρινή Συναυλία των μαθητών του Ωδείου της Φλώρινας. Μια εξαιρετική βραδιά, γεμάτη Ταλέντο και Πάθος για ΜΟΥΣΙΚΗ. Δυστυχώς, πλήρης η απουσία του Τύπου, αλλά ακόμη χειρότερα, έντονη η μη αναφορά της συναυλίας σε μορφή άρθρου η σε Δελτίου Τύπου. Ελπίζω κι εύχομαι, να αλλάξει αυτό, έστω και καθυστερημένα και να μη συμβεί στο μέλλον τέτοια παράλειψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η εκδήλωση, απαράδεκτη η συμπεριφορά μιας συγκεκριμένης κυρίας, που ισχυρίστηκε πως ήταν μέλος κάποιας "ομάδας" που συνδιοργάνωνε την παρουσίαση του βιβλίου. Η κυρία αυτή, κι ενώ εγώ περίμενα από τις 18:45 στην αίθουσα, αξίωσε να σηκωθώ από τη θέση που καθόμουν για να καθίσει η ίδια. Να σημειώσω ότι, η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30, και η κυρία αυτή εμφανίστηκε στις 20:00! Σεβόμενη την ηλικία της (και μόνο) παραχώρησα τη θέση μου, για να ακούσω με έκπληξη πως το λάθος ήταν δικό μου, γιατί θα έπρεπε (εγώ η άσχετη) να γνωρίζω πως η πρώτη σειρά των καθισμάτων είναι "καπαρωμένη" από τους διοργανωτές! Κρίμα για τη νοοτροπία τέτοιων "ευυπόληπτων" και "αξιοσέβαστων" κυριών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.