Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Αγώνες στίβου από τον ΠΑΣ Πήγασος

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού που υπάγονται στο ευρύτερο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων με την επωνυμία «3ο Florina Cup 2014» που διοργάνωσε ο «Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας με με τη στήριξη του δήμου Φλώρινας και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας .
Στις 16-6-2014 συνεχίστηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις του «3ου FLORINA CUP» με τους αγώνες Στίβου αθλητών και αθλητριών (γεννηθέντων από 1999-2008). Με την συμμετοχή μικρών αθλητών και αθλητριών του ΠΑΣ Πήγασου Φλώρινας, της Γ.Ε.Φλώρινας. & του Ο.Φ.Κ.Α Φλώρινας
Στους αγώνες έλαβαν χώρα τα εξής αγωνίσματα ανά κατηγορία:
1. για τις κατηγορίες Super mini & Mini : Ταχύτητα 40 και 50 μέτρων αντίστοιχα,
Δρόμος Εμποδίων 40μ και δρόμος Εμποδίων 50μ, Ρίψη Ακοντίου ειδικού για αυτές τις κατηγορίες 180gr, Άλμα σε μήκος και τέλος σκυταλοδρομία μεικτή 5X40μ
για τα super mini & 5Χ50μ για την κατηγορία των mini.
2. Στην κατηγορία της προσχολικής ηλικίας συμμετείχαν μόνο μικροί αθλητές του «Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ».
Τα « Πηγασάκια » μας αγωνίστηκαν σε 4 αθλήματα : Δρόμος 20μ, Δρόμος εμποδίων 25μ, Άλμα σε μήκος και ρίψη με ειδικό μπαλάκι με ουρά 80gr.
Μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής δόθηκαν σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι ήταν 182 σε όλες τις κατηγορίες. Κύπελα δόθηκαν στους εκπροσώπους των Συλλόγων που συμμετείχαν..
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, και σε όσους με οποιονδήποτε τρόπο συμμετείχαν στη σωστή και άρτια αυτή διοργάνωση..
Ευχαριστούμε τον συνδιοργανωτή Δήμο Φλώρινας, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας τους χορηγούς μας café olympion,κ.Σιδηρόπουλο Μιχαήλ (Εμπορία αυτοκινήτων – φορτηγών ) και όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν το «3ο FLORINA CUP 2014» του «Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.