Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Κασκαμανίδου-Κεσίδου Ευδοκία: «Με τη Γ. Ζεμπιλιάδου μπορώ να ελπίζω και να αισιοδοξώ»

Υποψήφια σύμβουλος Π.Ε. Φλώρινας

«Η εθελοντική διάθεση, η δημιουργικότητα και η προσφορά, είναι για μένα τρόπος ζωής. Με αυτήν τη φιλοσοφία αποφάσισα να ασχοληθώ με τα «κοινά», στον ωραίο αγώνα που δίνει η κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου για την ανάπτυξη της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που κατά κοινή ομολογία συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να εκλεγεί περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και να μας ξαναβάλει στο δρόμο της ανάπτυξης.
Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ μου δίνει τη δυνατότητα να προσφέρω, να δημιουργήσω, να συμμετέχω και το σημαντικότερο, να ελπίζω και να αισιοδοξώ».

Ποια είναι η Ε. Κασκαμανίδου- Κεσίδου
Γεννήθηκε στο Βέλγιο το 1966 και κατάγεται από τον Τριπόταμο Φλώρινας. Τελείωσε τις βασικές της σπουδές στο Βέλγιο και στη συνέχεια φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΤΕΦΑΑ Σερρών). Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες, ολλανδικά, γερμανικά και αγγλικά. Συμμετέχει σε εθελοντικές οργανώσεις. Σήμερα εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

6 σχόλια:

  1. To ΠΑΣΟΚ σας μας έβγαλε από το δρόμο της ανάπτυξης και θα μας φέρει πίσω στην ανάπτυξη η Ζεμπελιάδου;
    Τι αφέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί βρε Κική ; Με στεναχώρησες. Είσαι τόσο αξιόλογο άτομο και πας και μπλέκεσαι με τη διαφθορά :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαυτο δεν παει καλα η ελλαδα. τετοια σχολια για ενα καλο παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη φλωρινα τοσο χρονια δεξιοι δημαρχοι κ περιφερειαρχες και νομαρχες κατεστρεψαν την φλωρινα ειτε με δεξιες κυβερνησειες ειτε με αριστερες. Συνεπως ειναι αστοχα ολα τα σχολια σας.... και παλι θα βγαλετε ανικανους στη περιφερεια κ στο δημο και παλι δεξιοι θαναι και παλι θα σχολιαζετσι το πασοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.