Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Αύριο η παρουσίαση της έρευνας για τη σεισμικότητα της Φλώρινας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης σας προσκαλεί στην παρουσίαση της έρευνας για τη σεισμικότητα της Φλώρινας, αύριο Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και ώρα 11.30 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας.
Η παρουσίαση θα γίνει από τον καθηγητή Σεισμολογίας του Α.Π.Θ. Θεόδωρο Τσάπανο.
Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητας Φλώρινας.

5 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΙΜΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΠΕΜΨΑΤΕ

      Διαγραφή
  2. Μου το λέγανε και δεν το πίστευα! Πώς μπορεί ένας άνθρωπος πριν καλά καλά εκλεγεί να συμπεριφέρεται βασιλικότερος του βασιλέως!
    Και πού είσαι ακόμα!
    Πιστεύω να καταλάβατε σε ποιον αναφέρομαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά συγχαρητήρια κ. Ηλιάδη. Όταν πριν από 14 μήνες, τρεις ιδιαίτερα αισθητές σεισμικές δονήσεις αναστάτωσαν την πόλη μας και όλοι ζητούσαν ενημέρωση, οι έφεδροι αξιωματικοί της Φλώρινας ανέλαβαν την πρωτοβουλία της ενημέρωσής μας. Τότε τους είχατε πολεμήσει λυσσαλέα. Φοβηθήκατε μήπως κάποιος από τους πρωταγωνιστές της πρωτοβουλίας σας υποσκελήσει πολιτικά. Μόλις είδατε την ευμενή απήχηση που είχε στους συμπολίτες μας αυτή η κίνηση και αφού τόσο ο τότε - δεν γνωρίζω αν είκαι ακόμη ο ίδιος - Πρόεδρος των εφέδρων όσο και ο ίδιος ο καθηγητής κ. Τσάπανος δήλωσαν δημόσια από το κανάλι FLASH ότι δεν είναι στις προθέσεις τους να πολιτευτούν, ησυχάσατε κάπως. Σήμερα, έχοντας κάνει στροφή 360 μοιρών, καπηλεύεστε την ενημέρωση. Δυστυχώς για εσάς, τη θέση του αντιπεριφερειάρχη την χάσατε από εκεί που δεν περιμένατε. Πάντως συγχαρητήρια που επί τέλους σκεφτήκατε τον λαό της πόλης σας και την ενημέρωσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ . ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΡΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.