Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση του Στ. Κωνσταντινίδη

Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας Δημοτικής Αρχής.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ όλους όσοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και στήριξαν την προσπάθεια μας.
Οι προσδοκίες του κ. Βοσκόπουλου για εκλογή την πρώτη Κυριακή διαψεύστηκαν.
Το οριστικό αποτέλεσμα θα κριθεί στις 25 Μαίου.
Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες του Δήμου Φλώρινας θα βάλουν τέλος στη διαπλοκή και στις εξαρτήσεις και θα επιβάλλουν την κάθαρση.
Το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Ή θα συνεχιστεί το πάρτυ των κολλητών εις βάρος των πολλών και της τοπικής κοινωνίας ή θα αποκατασταθεί η ηθική και η διαφάνεια.
Τώρα που η μάχη του σταυρού τελείωσε καλώ όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες στον αγώνα για τη νίκη της Φλώρινας και της νέας γενιάς.

74 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. mavro mavro mavro mavro sto vosko

      Διαγραφή
    2. ελεος με την φραση το κανατε καραμελα φτανει την μασατε....! κ αν κρινω απο την σκεψη σας θα παμε πολυ μπροστα με σας

      Διαγραφή
    3. Το ναι σε όλα θα γίνει όχι και στο σπίτι του...

      Διαγραφή
  2. Μιλάει και αυτός για διαπλοκή......αιντέεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνετε κι εσείς κριτική περι διαπλοκής κύριε -λέμε τώρα- 3:31; Ε!! ΕΛΕΟΣ!!!

      Διαγραφή
  3. Μη μασας Σταθη ειμαστε μαζι σου.Τωρα που δεν εχουμε οικογενειακες ''υποχρεωσεις'' θα σε ψηφισουμε με κλειστα ματια.Τετοιο καλο παιδι σαν εσενα δεν προκειται να υπαρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εμεις τωρα που μας εβαλες εκβιαστηκα στο συνδυασμό ξεχρεωσαμε την υποχρεωση. Ξαναγυρνα στη Βουλη να ψηφιζεις ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για την παρτη σου, αγνοωντας το καλο της Φλωρινας, ή για το καλο της φλωρινας ψηφισες να φυγουν τα ΤΕΙ, το πανεπιστημιο, ο στρατος και πηγες το πετρελαιο 1,5€. Μετα τα τοσο πολλα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ αφου δεν καταλαβες το ΟΧΙ απο την πρωτη Κυριακη θα το καταλαβεις απο την δευτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που η μάχη του σταυρού τελείωσε καλώ όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες στον αγώνα για τη νίκη της Φλώρινας και της νέας γενιάς. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΟΥ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλη επιτυχια Σταθη ειμαστε μαζι σου! Οσο για αυτους που σχολιαζουν με λασπολογα αν εχουν τα κότσια να το κανουν επωνυμα για να δουμε και ποιοι ειναι , αλλα μαλλον ειναι τσιρακια του Βοσκοπουλου καλα βολεμενα και αυτα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://radioflorina.blogspot.gr/2014/03/blog-post_31.html
    αν η ηθική και η διαφάνεια που εννοεί ο Κύριος Κωνσταντινίδης σχετίζεται με απειλές, τακτοποίηση οικονομικών χρεών των ψηφοφόρων και άλλα τέτοια "τερτίπια" τότε ΝΑΙ!!!!Αξίζει να σε ψηφίσουμε!!!που θα βρούμε σαν εσένα και τις αποφάσεις σου!!!βλέπε παραπάνω ψηφοφορία στη Βουλή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα κι εγώ χρέη γιατί δεν ήρθες και σο μένα να τα τακτοποιήσεις;Παιδιά ψηφίστε τον για Δήμαρχο να σωθούμε από έναν Άκυρο Βουλευτή

      Διαγραφή
    2. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΒΗΝΕΙ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!ΤΡΑΒΑ ΕΚΕΙ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  8. Αφού εξακολουθείτε να μιλάτε για διαφάνεια ,τα λόγια είναι περιττά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι Σταθηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις 25/05/14 καλουμαστε να επιλεξουμε μεταξυ δυο κακων και πρεπει να επιλεξουμε και σωστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοίτα ποιος μιλάει ! Τα ίδια είστε !! Η Φλώρινα πρέπει να σας
    μαυρίσει και τους δυο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΤΑΘΗ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΣΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΝΤΥΞΗ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ. "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΙΤΙΝΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ" ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΙ ΛΕΣ.
    ΘΥΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ:
    ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. to athoo paidi o stathis... pigene pes ta allou auta... mathame ti ekanes stin axlada. an dn ton psifiseis xaneis tin douleia sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΑΒΑ ΣΒΗΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ..

      Διαγραφή
  15. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ 'Η ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και καλα τους βολεψε ολους στα 5μηνα ο Βοσκοπουλος για να εχει τα σιγουρα ψηφαλακια! Παμε γερα Στάθη καλη επιτυχια και αν εκλεγει ο λαθος ανθρωπος τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως κι ο Στάθης μια χαρά βόλεψε δικούς του (ακόμα και υποψήφιους υου) στα 5μηνα.

      Διαγραφή
  17. Ναι σε ολα ετσι δεν ψηφιζες καποτε και ακουγοσουνα μεχρι Φλωρινα,Αλλα σοστος ο Σταθης εξασφαλεισε 2 περειοδους Βουλευτης,θα πεφτει και βουλευτικη σηνταξη τωρα και δημαρχος μια χαρα τα πας,και τη σε νιαζει που φυγανε ολες η σχωλες απο φλωρινα,και καθε βραδη περνανε τα περιπολικα απο τον πεζοδρομο και κλεινουν τα μαγαζια...ειναι και πολα αλλα σαν βουλευτης δεν εκανες τιποτα τον κ@@@ σου κειτουσες θελεις να βγεις και βουλευτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φίλε τώρα εσύ ψηφίζεις ? έλεος πόνεσαν τα μάτια μας.

      Διαγραφή
    2. Πόσο δίκιο φιλε όντως τα μαγαζιά της ΦΛΩΡΙΝΑΣ τα έχουν ξεσκισει

      Διαγραφή
    3. 8;32 ΝΑΙ, ΝΑΙ , ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΣΤΑΘΗ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
    4. Τι ορθογραφία είναι αυτή ρε παλικάρι, χρησιμοποίησαι τουλάχιστον μόνο το ι το ε και το ο.

      Διαγραφή
  18. Μόλις τελειώσεις από την πολιτική θα έρθουμε στο δικό σου σπίτι τα ξημερώματα και θα σου πετάμε ψηφοδέλτια να δείς πως είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τόσο αστοιχείωτος πολιτικός δεν υπήρξε στον νομό! Έχει σήμα κατατεθέν τη διαπλοκή και την αδιαφάνεια και τα προσάπτει στον κύριο Βοσκόπουλο. Κύριε βουλευτά των μνημονίων, δεν έχετε θέση ούτε στην τοπική αυτοδιοίκηση ούτε στο ελληνικό κοινοβούλιο, γιατί στερείστε προσόντων. Εύχομαι την επανεκλογή του νυν δημάρχου, καθώς είναι πόρρω ο καλύτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΑΘΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΑΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ; ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ @Α@ΑΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι βρε ανοητε χαζε ο ΣΤΑΘΗΣ τα ψηφισε οχι ο βοσκος!!!! καταλαβες???

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΙ Ο ΤΣΙΩΚΑΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Ενώ ο Βοσκόπουλος που παρακαλούσε να πάρει επίσημα το χρίσμα από την Ν.Δ. δεν είναι μνημονιακός.(!!!)
      Το ότι προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τους άλλους, να το καταλάβω. Το να κοροϊδεύετε όμως και τους εαυτούς σας, είναι πραγματικά τραγικό.

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΟΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ,ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ.

      Διαγραφή
  22. Θα πληρώσεις Στάθη τους προεκλογικούς εκβιασμούς σου, σαν να πήρες πολύ αέρα και θα φας τα μούτρα σου.Εσύ μας έχεις ανάγκη μη ξεχνάς, τολμˊς και εκβιάζεις εσύ που κάποτε έγλυφες για μια ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΠΡΑΒΟ ΘΥΜΑΤΑ.
    ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ.
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο 300ός της Βουλής.Βλέπει ότι τα ψωμιά τελειώνουν και κατέβηκε για δήμαρχος να εξασφαλίσει ακόμα 5 χρόνια.Με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο τον επόμενο βουλευτή,και γύρω γύρω όλοι οι ψευτοπαράγοντες της Φλώρινας που διψάνε για αίμα(χρήμα).Πραγματικά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον κόσμο της Φλώρινας που κατάλαβε ότι ο συνδυασμός του Στάθη είναι καθαρά για προσωπικούς και οικονομικούς τους λόγους.ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί.
    Αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία ευκαιρία του Στάθη και των @@@ του να εξασφαλίσουν μισθό για τα επόμενα χρόνια.
    Προσέξτε για εκβιασμούς,υποσχέσεις κτλ κτλ.
    Το ξαναλέω : ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για μια φορά η Φλώρινα είχε την ευκαιρία να τους πετάξει έξω και τους δύο και την αφήσαμε να φύγει. Μπράβο μας! Τώρα οποίος και να βγει για ακόμη 5 χρόνια δεν αλλαζει τίποτα και αμφιβάλλω αν θα υπάρχουν εκλογές την επόμενη φορά! είμαστε έρμαια της τύχης που μας επέβαλαν οι ψηφοφόροι του Βοσκόπουλου και του Κωνσταντινίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού τους πήγαμε στην δεύτερη Κυριακή! Εγώ λέω να μην ψηφίσω την επόμενη Κυριακή ούτε την Σκύλα ούτε την Χάρυβδη! Αλλιώς θα κανω 5 χρόνια να κοιμηθώ ήσυχη!

      Διαγραφή
    2. μια νορμάλ άποψη. Τα λοιπά εδώ μέσα θυμίζουν ψυχιτρείο νοσοκομειακής μονάδας σε εμπόλεμη ζώνη.

      Διαγραφή
  27. φίλε, εσύ που μιλάς για ψευτοπαράγοντες που διψούν για χρήμα, πολύ απλά μάθε, τι λέει το πόρισμα του Ρακιντζή... αν έχεις στοιχεία ότι ο Κωνσταντινίδης ή όσοι ήταν υποψήφιοι στο συνδυασμό του έφαγαν έστω και ένα ευρώ να βγεις και να το καταγγείλεις... δεν έχεις το δικαίωμα, όμως, να ρίχνεις λάσπη (αν και η λάσπη είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συνδυασμού σας, έτσι άλλωστε δεν πήρατε τις ψήφους;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα σχόλια απο τα γραφεία των υποψηφίων εχουν κουράσει. Αντί να ακούμε φερέφωνο ας πιέσουμε όλοι τους δυο υποψήφιους να κάνουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απευθείας διάλογο και αντιπαράθεση σε ενα ντιμπέιτ. Όσο καθένας λεει τα δικά του χωρις αντίλογο και όσο επαναλαμβάνονται με στείρα λογική τα ίδια και τα ίδια σχόλια σε blog εμείς οι απλοί ψηφοφόροι δεν βγάζουμε συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΣΑ ΦΙΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΩΡΑ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ,ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΣΤΕ 20 ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΡΟΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.
      ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΙΩΣ.
      ΤΩΡΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΡΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς! Και γω αντίστοιχα είχα "υποχρέωση" και από Κωνσταντινίδη πάω σε Βοσκόπουλο! χαχαχαχ

      Διαγραφή
  30. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΡΗΤΟ. Ο ΛΟΓΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΗ @@@. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΑΘΗ ΣΤΟ Α ΓΥΡΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ.
      ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.
      ΠΡΩΤΟΝ ΓΑΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΘΕΛΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΤΣΩΚΑΣ.
      ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
      ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 2ΟΕΤΙΑΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ) ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΒΑΣΗ.
      Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ........... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΖΑΣ Ο ΡΑΣΑΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΠΟΛΛΗ ΛΑΣΠΗ. Τ

      Διαγραφή
    3. Αν εμενα καποιος μου εριχνε τετοιο "στημενο παραμυθι" οπως λες θα του εκανα μηνυση για συκοφαντια.Ο Βοσκος γιατι δεν κινηθηκε;ειναι υπερανω ε;χαχαχαχα.Επειτα ο Στρατακης ειναι τοσο χαζος να βγει να αμολησει τετοιες βαριες κατηγοριες, ρωτωντας πριν την εισαγγελεα μαλιστα.αε μαζευτειτε ρε.5 χρονια θα ριξετε τη Φλωιρνα στην αφανεια παλι προβατακια.Λες και δεν τα ξεραμε ολοι αυτα που διαβασε στο πορισμα, δεν τα ψιθυριζαμε.Ασε με τις προσληψεις στην Ανφλω τι γινοταν.Συγκεκριμενα προσωπα....Εκτος αν ζεις σε αλλη πολη, οποτε σε δικαιολογω.

      Διαγραφή
  31. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΑΑΑΑ ΜΑΣ .... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ.... ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΤΗ ΔΟΞΑ Κ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ... Α Κ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ Η ΥΣΤΕΡΟΒΛΑΚΕΙΑΑΑΑΑ Κ Η ΕΡΜΗ ΦΛΩΡΙΝΙΤΣΑ .... ΕΡΗΜΗ.. ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ , ΣΤΡΑΤΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΥΨΗ.. ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.... ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ... ΠΟΙΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ?????? ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΣ?????? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΩΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πρωτα διώχνουμε τους βρυκόλακες τη συμμαχία της συντηρητικής παλαιοδεξιάς και της πασοκικής μνημονιακής δεξιάς και μετά τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για τις σχολες δεν ξερεις τιποτα? Για το καζινο γιατι δεν μιλας ενω εταζες θεσεις? Για αυτο τελικα δεν σε ψηφισα Σταθη. Το ναι σε ολα δεν με πειραξε τοσο γιατι εμας εδω, οσο και να μας αυξησεις τους φορους, τα τελη και τις τιμες δεν μας επηρεαζει. Αλλα ενας δημαρχος θελει πολιτικο αναστημα και προσωπικοτητα που δεν φτιάχνεται στα καφενεια και στις λεσχες. Δεν θα ψηφίσω τον νυν αλλα και εσυ.... καληνυχτα Φλωρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ¨?.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ?

      Διαγραφή
    2. Τώρα τα είπες όλα ρε φίλε. Η Φλώρινα σε 5 λέξεις σου.... Εϊσαστε εκτός τόπου και χρόνου. Η Ελλάδα γ@μ.....ται κι εσείς τον υπνο του δικαίου. Ξαναγράψτα να τα διαβάσουν κι άλλοι. Γραψτο στους τοίχους να το καταλάβουμε κι εμείς που ήρθαμε εδώ απο μεγαλύτερες πόλεις για ποιότητα ζωής, πέσαμε πάνω στην κρίση και βρήκαμε εσάς που.... "δεν σας επηρεάζει" τίποτα. Λογικό. Αν δε φτάσει έξω απο την πόρτα σου.... Είσαι ο πρώτος Φλωρινιώτης που το παραδέχεται και σε παραδέχομαι. Αυτό που γράφεις εξηγεί πολλά. Ακόμα και την εθελοτυφλία των Φλωρινιωτών στο βρωμερότατο παρασκήνιο του διπόλου Βοσκός-Στάθης.

      Διαγραφή
  34. θα πρέπει άμεσα να επέμβει η ποινική δικαιοσύνη!!!... δεν μπορεί ο κάθε αστοιχείωτος, χωρίς να έχει γνώση για την ποινική διάσταση των λεγομένων του να λοιδωρεί τη Δικαιοσύνη!!!...πρέπει άμεσα να ασκηθεί ποινική δίωξη, για να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία για πόρισμα μαϊμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πρεπει να ψηφισουμε εναν απο τους δυο,τον λιγοτερο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΑΦΑΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Και τον λιγότερο λαικιστή και δημαγωγό!

      Διαγραφή
    3. οι υπόλοιποι δε σας κάνουν έτσι...? Πρέπει να είσαστε ή γίδια ή τσοπάνοι. ¨ΑΛλες επιλογές... νέμα που λέτε εδώ πέρα....

      Διαγραφή
  36. O ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑΑΑΑΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 51% ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ 37%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ;ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ;ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΔΩ;ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σταματήσει μωρέ αδιάβαστα πλάσματα? Αυστραλοπίθηκοι! Τι δουλειά έχει ο Δήμαρχος με την αστυνομία? ΑΛλά καλά έχει ξεφτιλιστεί κι εκεί και δεν πατάει το πόδι του. Ξέρει αυτός τι λέω.... έκοψε και κάτι χορηγίες χαρτί μελάνι που έκανε παλιά.... γιατί βρε δήμαρχε? σε πιάσανε να τρέχεις και θύμωσες?

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ;ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ.

      Διαγραφή
  39. Εγώ θέλω Στάθη. Εγώ θέλω Στάθη......Εγώ θέλω Στάθη.Άλλες 100000000000000 φορές και θα το πιστέψω, γιατί με όλα όσα ψήφισε με τρέλανε από χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.