Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του συνδυασμού «Φλώρινα Αλλιώς»

Ο συνδυασμός «Φλώρινα αλλιώς» και ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Γκέκτσης ευχαριστούν θερμά τους δημότες του Δήμου Φλώρινας για τη στήριξη του Συνδυασμού μας στην πρώτη του εμφάνιση στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου μας.
Δεσμευόμαστε πως θα είμαστε μαχητικά παρόντες με προτάσεις και κριτικές παρατηρήσεις στη διάρκεια της θητείας μας στο δημοτικό συμβούλιο για να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και στη μετατροπή του Δήμου σε κύτταρο δημοκρατίας, δημιουργίας και συμμετοχής όλων των συμπολιτών μας στο σχεδιασμό και υλοποίηση όλων των προτάσεων που τους αφορούν.
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους συμβούλους μας που μόχθησαν και βοήθησαν στην υλοποίηση του Συνδυασμού και είσοδό του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι αγώνες πού θα χρειαστούν για τη βελτίωση του τόπου μας θα μας βρούνε πρώτους στις επάλξεις!

15 σχόλια:

  1. Ο ΤΑΒΕΛΑΡΗΣ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα κατευθύνεις ψήφους Ευάγγελε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται να κατευθύνει. Όλοι πάνε σε Βοσκόπουλο. Να δεις τι θα γίνει δεύτερο γύρο σε Μελίτη και Λόφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς Γκέκτση. Ήξερες πολύ καλά και έκανες τον συνδυασμό σου όχημα του ουράνιου τόξου σε Μελίτη Λόφους Αχλάδα. Είσαι η ντροπή της αριστεράς.

      Διαγραφή
  4. Κάθε αρχή και δύσκολη. Να γνωρίζεις πως δεν έφτασες ψηλά απο άποψη ποσοστών γιατί στη Φλώρινα αν δεν τάξεις 5μηνα και βολέματα δεν πας μακριά. Έχει ασυλοποιηθεί ο Φλωρινιώτης. Το καλό είναι πως μια μερίδα κόσμου (όχι μεγάλη) έχει ξυπνήσει και σκέφτεται διαφορετικά. Σκέφτεται ΑΛΛΙΩΣ. Δυστυχώς το ελληνικό σάπιο σύστημα ευνοεί τη βρωμιά και την πονηριά και λόγω αυτού δεν είμαι ΤΟΣΟ αισιόδοξος για το αν ποτε θα κατάφερνε κάποιος με διαφορετικές απόψεις να φτάσει στη θέση του Δημάρχου. Είναι σημαντική η προσπάθεια όμως. Καλή επιτυχία την επόμενη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να μην έφτασε ψηλά στην ιεραρχία του δήμου και να παραμείνει ένας απλός δημοτικός σύμβουλος. Μπορεί όμως μέχρι την επόμενη αναμέτρηση σε πέντε μόλις χρόνια να σταθεί στο πλευρό του τότε δημάρχου και να πορευθεί μαζί του, όπως ακριβώς συνέβει και την κ Μούσιου. ΄Για να σας προλάβω ο συσχετισμός δικαιολογείται πλήρως αφού ο Βοσκόπουλος, όποιον του παίρνει την Μελίτη τον παίρνει με το μέρος του. Και μη μας πείς Βαγγέλη εκεινο το φοβερό που μας έλεγε η Μούσιου...""δεν ήξερα''!!. Ηξερες και μάλιστα πολυ καλά. Το μεθόδευσες μάλιστα τις τελευταίες μέρες πριν καταθέσεις συνδυασμό και έγινε της π@@@@νας στο χωριό σου. ¨Εδωσες την κοινότητα στον πολιτιστικό σύλλογο για άλλη μια φορά (τουλάχιστον έτσι επαίρεται ο Παράνομος). Θα καμαρώνουμε για άλλα πέντε χρόνια την κόρη του να προλογίζει τις εκδηλώσεις (και με την βούλα σου) του Ιλιντεν πλέον.
      Διέψευσες όλους αυτούς που υποστήριζαν με πάθος οτι η αγάπη σου για την Ελλάδα ήταν αδιαμφισβήτητη. Και είναι πολλοί αυτοί που σε στηριξαν γι΄αυτό.
      Ειμαι σίγουρη οτι γνώριζες οτι ο Παντες (αυτός που τα σπάσατε την τελευταια μέρα) θα σε στήριζε τελικά. Μια χαρά τα κατάφερες. .... Εσύ όχι το κόμμα που σε κάλυψε... Ως προς αυτό πήρατε αυτό που σας αξίζει. Δείξατε την πραγματική σας (α)δύναμη(α). Είστε χειρότεροι και από τον πιο μνημονιακό πολιτικό. Εξαπατήσατε όλους αυτούς που πίστεψαν σε καλυτερα σχήματα.
      Υ.Γ. Περιτό, αλλά σου υπενθυμίζω οτι αφού την βρίσκεις έτσι, μπορείς να συνεχίσεις το καταστροφικό σου έργο και την επόμενη Κυριακή....μην περιμένεις τα επόμενα πέντε χρόνια...
      ΔΙΟΣ

      Διαγραφή
    2. Latos prosfonisi anoite..... pnefmatikos morfotikos silogos melitis onomazete........k opos dixnoyn ta pragmata kala krati

      Διαγραφή
    3. Η Μούσιου μπροστά στον Γκέκτση θα αποδειχθεί άγγελος.

      Διαγραφή
  5. H FLORINA ALLIOS = BOSKOS =KALO SAS DOYLEMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντροπή σας! ούτε μισή κουβέντα για την Κυριακή.Οι εργολάβοι ψηφίζουν Βοσκόπουλο.Βαγγέλη πες αλεύρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα περισσότερα σχόλια σας είναι απλά αρρωστημένα και εμπαθή και δεν αξίζουν απάντηση. Όλα τα παραπάνω τα περί στήριξης του Βοσκόπουλου και τα περί ουράνιου τόξου είναι γελοίες υποθέσεις χωρίς την παραμικρή απόδειξη.
    Απλά δεν αντέχετε έναν τίμιο συνδυασμό και γαυγίζετε, πολιτικά και πολιτιστικά απόβλητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμ ο παραλληλισμός Γκέκτση-Μούσιου τι σας λέει; Στα 60 του ο Γκέκτσης ζήλεψε την πορεία της Ολγας; Από πνευματική καθυστέρηση πώς τα πάτε; Γι αυτό σας αξίζει ο Βοσκός και η Ολγα , ο Στάθης και ο Τσώκας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαγγέλη.. νομίζω ότι οφείλεις μια απάντηση σε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες (ανώνυμους).
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Ή ΩΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ...,
    Θα μου πεις ότι αυτό είναι το επίπεδο των ιθαγενών...
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Siga mhn apantisei.....
      Aw mazepsei tvra ta kommatia toy kai blepoyme...
      Emeis oi anonymoi mporei na ysteroyme pneymatika
      se sxesh me sas toys toys...eponymoys k. 9:08, 9:15 και 1:14 me thn fardia platia ypografh sas, alla h alhueia einai ayth asxeta an den mporeite na thn omologisete.
      Me lene kosta xatzigeorgopoylo

      Διαγραφή
  10. Όταν όλοι εσείς οι λαλίστατοι μάθετε να διατυπώνετε την κριτική και άποψή σας επώνυμα,τότε θα έχει λογική να απαντήσει ο Βαγγέλης και ο κάθε Βαγγέλης στην οποιαδήποτε ανόητη συκοφαντία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.