Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δημόσια καταγγελία: «Πέτα τα λεφτά!»

Την Μεγάλη Πέμπτη πρωινή ώρα επισκέφτηκα το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Φλώρινα για την πληρωμή ενός λογαριασμού ύψους 990 € περίπου, έχοντας στην κατοχή μου χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 780 €, και κέρματα των 2€ και 1 € συνολικής αξίας 100 € και 120 € αντίστοιχα.
Κατά την επίδειξη των χρημάτων, η υπάλληλος του Ταμείου δέχθηκε να παραλάβει μόνο τα χαρτονομίσματα και αρνήθηκε να εισπράξει τα κέρματα, αναφωνώντας: “Τί να τα κάνω εγώ; ΠΕΤΑ ΤΑ!”. Κι όμως! Τραπεζικός υπάλληλος δήλωσε θρασύτατα την απαξία των χρημάτων που προσκόμισε πολίτης – πελάτης, με την ανοχή μάλιστα των συναδέλφων της αλλά και του ίδιου του διευθυντή, ο οποίος προφανώς θεώρησε αδιάφορο το γεγονός και ίσως αδιάφορη για τα συμφέροντα της Τράπεζας την εξόφληση ενός λογαριασμού υπέρ τρίτου φορέα.
Ερωτώ: 1) Αν ήμουν οφειλέτης δανείου από την εν λόγω Τράπεζα θα ετύγχανα ίδιας αντιμετώπισης;;
• Τελικά τα κέρματα είναι χρήματα ή όχι και κατά πόσο η απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται από τη διάθεση κάθε υπαλλήλου;
• Τα χρήματα που συγκεντρώνει με τόσο κόπο ο έλληνας πολίτης στην κρίση που διανύουμε για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του έχουν τελικά αξία ή όχι;
Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα αν η εξόφληση του επόμενου λογαριασμού μου γίνει σε κέρματα των 5 cents, η samsung που πλήρωσε $1 δις πρόστιμο στην Apple με τέτοια κέρματα μια χαρά εξυπηρετήθηκε και την ευχαρίστησαν κιόλας!

Αλεξάνδρα Τσούτση

45 σχόλια:

  1. βγάλε το κινητό και πάρε τηλ. την αστυνομία για παράβαση καθήκοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα τα κουρασες τα παιδια και συ.να καθονται να μετρανε τωρα?στα μουτρα επρεπε να τους τα πεταξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παιδιά δουλεύουν ασταμάτητα το 8ωρο τους και ειναι αδικη αυτη η επιθεση σε υπαλληλους που πραγματικά δουλεύουν ακατάπαυστα.

      Διαγραφή
    2. Τότε δικαιολογήστε αυτή τη συμπεριφορά, ΑΝ μπορείτε. Είναι παράδειγμα επαγγελματικής ευσυνειδησίας αυτό?

      Διαγραφή
  4. είναι μακράν η χειρότερη τράπεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μονόλεπτα να τους πας την άλλη φορά! Λίγη ντροπή δεν έχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file tin epomeni fora na pas na pliroseis ton logariasmo me 20salepta kai an den ta paroun kane enan samata ekei stin trapeza autoi tha prepei na ntreponte oxi esu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ την επόμενη φορά που θα πάω να πληρώσω λογαριασμό θα τους πω, "Τα πέταξα τα λεφτά, είμαστε οκ?" Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανονικά έπρεπε να τα πάρουν. Και εσύ όμως δε νομιζω να ξυπνησες ένα πρωι και να βρήκες 220 ευρώ σε κέρματα στην τσέπη σου. 5 τέτοιοι σαν και εσένα να βρεθούν στα γκισέ θα κανουν ουρά μέχρι τον πεζοδρομο. Και μετά θα φωνάζουνε γιατι καθυστερεί το ταμείο. Γιατι φυσικά πάντα φταίει ο υπάλληλος... Όταν πήγες στο σουπέρ την προηγούμενη μέρα γιατι δεν τα πήγες στην υποδοχή να σου τα αλλάξουν??? Ελληνάρα αδικημένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ. ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΜΟΝΟΛΕΠΤΑ ΣΥΝΟΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΧΤΟΥΝ. ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Για να σου το λέω κάτι παραπάνω θα ξέρω. Πάνε αμα θες αλλά αν φας τα μούτρα σου μην πεις οτι δεν στο ειπα.

      Και για πες μας αν την επόμενη φορά που πας να πληρωθείς στα δώσει ο ταμίας σε κέρματα? Τι γίνετε τότε?

      Διαγραφή
    3. Tί είναι αυτά που λές ανώνυμε 10:44 που θα φάει και τα μούτρα του. Όταν είναι πλήρη τα γκισέ με υπαλλήλους κανένας δεν φωνάζει, με τα άδεια ταμεία τα παίρνουμε στο κρανίο. Όσο για το τελευταίο σου ερώτημα, πολύ απλά ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ 3 ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Έχετε ΕΣΕΙΣ ανάγκη από πελατεία όχι εμείς από τράπεζα εξυπηρέτησης.

      Διαγραφή
    4. Tί είναι αυτά που λές ανώνυμε 10:44 που θα φάει και τα μούτρα του. Όταν είναι πλήρη τα γκισέ με υπαλλήλους κανένας δεν φωνάζει, με τα άδεια ταμεία τα παίρνουμε στο κρανίο. Όσο για το τελευταίο σου ερώτημα, πολύ απλά ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ 3 ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Έχετε ΕΣΕΙΣ ανάγκη από πελατεία όχι εμείς από τράπεζα εξυπηρέτησης. Και αν τα σούπερ έχουν περισσότερη φερεγγυότητα από σας για τη χρηματοοικονομική μας εξυπηρέτηση, βάλτε ΛΟΥΚΕΤΟ

      Διαγραφή
    5. Θελεις να μας προτεινεις μια τραπεζα; Ειμαι σιγουρη οτι '' καποια'' εχεις στο μυαλο σου.....

      Διαγραφή
  9. Οι υπάλληλοι της ΚΑΘΕ τράπεζας είναι δικοί μας υπάλληλοι, με τα δικά μας χρήματα διατηρούνται, για αυτό λοιπόν δεν κάνει κακό που και που να τους το θυμίζουμε, από τον διευθυντή έως τον κλητήρα.
    Την ανακεφαλαιοποίηση τους εμείς την πληρώνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι υπαλληλοι της καθε τραπεζας, ΔΕΝ ειναι δικοι μας υπαλληλοι, ειναι υπαλληλοι ιδιωτικων εταιρειων και αρκετα κακοπληρωμενοι μαλιστα, αν κρινω απο το γεγονος οτι πρεπει να εξυπηρετουν αδαεις σαν εσας.Για την ανακεφαλαιοποιηση απευθυνθειτε στον βουλευτη που ψηφισατε οχι στους υπαλληλους ενος μαγαζιου. Γεμισε ο ντουνιας κριτες και δικαστες για ολους και για ολα εκτος απο τα μουτρα μας.Ελεος....

      Διαγραφή
    2. Για ιδιωτικούς υπαλλήλους πολύ χαλαρούς σας και βλέπω και με πολύ τσαμπουκά. Εγώ αλλιώς τους ξέρω τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, με παρακαλώ, ευχαριστώ και συγνώμη.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, να σας ενημερωσω, δεν ειμαι τραπεζικος υπαλληλος ουτε ιδιωτικος υπαλληλος. Αν εσεις γνωριζετε, η απασχολειτε φοβισμενους ιδιωτικους υπαλληλους, ΣΥΓΝΩΜΗ, δεν θα παρω. Η ευγενια και η σωστη εκτελεση της εργασιας μας νομιζω ειναι θεμα αγωγης και καλλιεργειας, οπως ακριβως και ο τροπος που και εμεις φερομαστε στους αλλους.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  10. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ (ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ -ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ) - Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς στο τέλος θα τα πήρε η Τράπεζα τα χρήματα, γιατί ΑΝ δεν τα είχε πάρει, τώρα μάλλον θα διαβάζαμε και την έκθεση συμβάντων από το βιβλίο της αστυνομίας. Αν πρέπει να γίνει σαματάς για να κάνετε τη δουλειά σας, καλύτερα να αλλάξετε επάγγελμα. Αν βαρεθήκατε επίσης το ίδιο. Όσο για το αν ψεύδεται, φαντάζομαι ότι με τόση μεγάλη κίνηση που λέτε ότι είχε εκείνη την ημέρα στην Τράπεζα, θα υπάρχουν και μάρτυρες...Δεν καταγγέλεις στα καλά καθούμενα τέτοια πράγματα, ενώ συμπεριφορές αλαζονικές από υπαλλήλους, θα έλεγα ότι είμαστε πιο συνηθισμένοι να βλέπουμε..

      Διαγραφή
  11. ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μαζί σου, ξεκινάμε όλοι το μάζεμα!!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. Όλα τα παραπάνω είναι κακοήθειες, η συγκεκριμένη τράπεζα εξυπηρετεί τους πελάτες της με τον καλύτερο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Υπάλληλος έχει δίκιο , τους έχουν κόψει τους μισθούς, εχουν φύγει όλοι στην σύνταξη,έχουν μείνει λίγοι
    και συ Αλεξάνδρα για να του σπάσεις τα νεύρα του κουβαλάς και ένα κάρο νομίσματα ! Ντροπή σου !! αν όλοι πληρώναν σαν εσένα θα πρέπει να πάνε όλοι οι υπάλληλοι στο ψυχιατρείο !! , ειδικά στο δημόσιο έχουν μείνει οι μισοί υπάλληλοι με τους μισούς μισθούς χωρίς δώρα χριστουγέννων, πάσχα, επίδομα αδείας, μην περιμένετε εξυπηρέτηση ούτε στα νοσοκομεία, ούτε στα σχολεία, ούτε στον δήμο κλπ . μνημόνια θέλατε φάτε τα στην μάπα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ;;;; ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. DEN UPARXEI XIROTERI PTRAPEZA STIN FLORINA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ???? ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΑ????
    ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΕΛΑΤΙΣΣΑ , ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΟΒΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΕΣΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ?????
    Α, ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ.....ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΙΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.. ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Ναι όντως δεν έκανε καθόλου καλά η καταγγέλουσα. Γιατί έπρεπε να της τα πετάξει στα μούτρα και να τα μαζεύει από το πάτωμα. Τί δικαίωμα στην ανθρωπιά, κατανόηση, κοινή λογική λέτε, όλα αυτά δηλαδή τα βρήκατε στην συμπεριφορά αυτής της υπαλλήλου?

      Διαγραφή
  19. ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΕΡΜΑΤΑ, ΠΧ ΦΟΥΡΝΟΙ, ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΤΛ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ. ΦΡΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΑΜΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ.. ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Η ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΑ ΨΙΛΑ ΤΗΣ.... ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ; ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΒΕ; ΑΥΤΟΙ ( ΕΜΕΙΣ) ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΑΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΙΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΕΗ Η ΤΟΝ ΟΤΕ; ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΩ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ, Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε υπάλληλε της Εθνικής μάλλον έχετε φρικάρει από την ασυνειδησία της συναδέλφου σας και δεν μπορείτε να συνέλθετε ακόμα. 220 ευρώ κέρματα γράφει η καταγγελία σε μονόευρα και δίευρα. Σιγά μην της έπεφτε και η μέση της υπαλλήλου και μην ξόδευε πολλή φαιά ουσία για να τα μετρήσει. Άντε συμμαζευτείτε μιλάτε κιόλας. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΕ Η ΚΥΡΙΑ, ΦΥΣΑΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ο πελάτης έρχεται στην Τράπεζά σας και θέλει να εξυπηρετηθεί. Άλλος για κάτι πιο απλό, άλλος για κάτι πιο χρονοβόρο. Αν κωλύεστε να τον εξυπηρετήσετε άμεσα, (λόγω φόρτου εργασίας, λόγω πολυπλοκότητας αιτήματος κλπ.), ζητάται συγνώμη και την κατανόησή του να περιμένει να τον εξυπηρετήσετε λίγο αργότερα ή κάποια άλλη στιγμή ή δεν ξέρω πότε. Δεν του πετάτε τα λεφτά του στα μούτρα. Αν και βέβαια στην προκείμενη περίπτωση η εξυπηρέτηση αυτής της πελάτισσας, δεν νομίζω να απαιτούσε την απασχόληση της υπαλλήλου για πάνω από πεντάλεπτο. Είστε απαράδεκτοι για τη συμπεριφορά σας αλλά και για τα σχόλιά σας.

      Διαγραφή
    3. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,ΧΑΣΑΤΕ. ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΛΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ,ΞΑΝΑΧΑΣΑΤΕ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ. ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΟΜΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ/ΜΑΓΑΖΙ, ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ. ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΕΣΤΑ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ. ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΝΑ ΣΕ ΒΑΦΤΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΛΛΑ. ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;

      Διαγραφή
  20. Aνώνυμε 9:28 ακριβώς έτσι όπως τα λες! Πολυ καλά έκανε η κυρία, και να λένε και ευχαριστώ που δεν έφερε κατευθείαν την αστυνομία εκεί. Τώρα ας τα λουστούνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλα, απο Μ.Πεμπτη και τωρα το θυμηθηκε να το καταγγειλει σε blog???? Καταγγελια στην ιδια την τραπεζα δεν εκανε ?? Αμα κανεις παραπονο σε οποιαδηποτε τραπεζα γραπτως, ειναι υποχρεωμενοι να σουν απαντησουν με εγγραφη εξηγηση. Παντως αν η καταγγελια ειναι μονο εδω μεσα, κατι περιεργο συμβαινει. Να πατε στην τραπεζα να κανετε καταγγελια εγγραφως διαφορετικα απλως κανετε δυσφημιση. Ελπιζω να ειναι αληθινα και καλοπροαιρετα αυτα που καταγγελετε γιατι στο blog απο πανω παιζει διαφημιση της Πειραιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 40 σχόλια για μια ανοησία ενος ταμία και το αργοπορημένο παράπονο μιας νοικοκυρας! Πω πω απωθημένα! Τι πίνετε εκεί στη Φλώρινα ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμε 4:04 σαν πολύ δεν θίχτηκες για μη υπάλληλος της Εθνικης??? Δεν σε είπανε και καμπούρη, υπάλληλο Εθνικής σε είπανε. Αλλά έχεις δίκιο να προσβάλλεσαι μ'αυτά που διαβάζω... Αυτά που έγιναν στην Εθνική είναι πρωτάκουστα και πολύ καλά έκανε η κυρία που το κατήγγειλε. Και πολύ καλά θα κάνει η κυρία να στείλει την καταγγελία της όχι στην Τράπεζα εδώ αλλά στα κεντρικά της και να πάει μετά η υπάλληλος εκεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Είστε σίγουρος ότι θέλετε να φτάσει στα κεντρικά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ. ΑΝ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑ. ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΟΣ Ο ΤΑΜΙΑΣ. ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ. ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ; ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ; ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ? ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑ, ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ. Α, ΚΑΙ ΑΜΑ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ... ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.

      Διαγραφή
  24. Το ότι πήγε η κυρία Μ. Πέμπτη να πληρώσει τον λογαριασμό, ΤΟΤΕ έπρεπε να τον πληρώσει και τότε θα πήγε να φανταστώ.
    Επίσης αν όντως η απάντηση ήταν: “Τί να τα κάνω εγώ; ΠΕΤΑ ΤΑ!”, τότε λυπάμαι όχι μόνο το ότι δεν δέχτηκε τα κέρματα άλλα και τον τρόπο που απάντησε.
    Άρε Εθνική για κλάματα είσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα κερματα ειναι χρηματα, η κυρια εχει καθε δικαιωμα να πληρωσει σε οποια κλαση του ευρω θελει και ο ταμιας ειναι υποχρεωμενος να δεχθει καθε νομιμο χρημα. τελεια και παυλα.Τωρα τα περι συμπεριφορας, τα ξερουν οι αυτοπτες μαρτυρες, να κανει καταγγελια η κυρια αν θελει, η να μην ξαναπαει στη συγκεκριμενη τραπεζα. εχετε το δικαιωμα να επιλεγετε που πληρωνετε, χρησιμοποιηστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.