Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Καταγγελία Κωνσταντινίδη κατά Βοσκόπουλου για «διαγραφή χρεών των επαγγελματιών της Φλώρινας»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από το πρωί σήμερα, επαγγελματίες της πόλης μας λαμβάνουν υποσχέσεις «αρμοδίως», ότι θα διαγραφούν οι όποιες οφειλές τους προς τον Δήμο αν «επιδείξουν καλή διαγωγή» και ψηφίσουν Βοσκόπουλο την ερχόμενη Κυριακή.
Διακωμωδώντας τεχνάσματα του παρελθόντος που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, θα έβαζα μία βασική προϋπόθεση.
Να διαγραφούν οι οφειλές, τώρα, πριν τις εκλογές.
Σε κάθε περίπτωση η λαϊκή παροιμία είναι σοφή και πάντα επίκαιρη.
Ο λύκος και αν εγέρασε το χούι του δεν άλλαξε.
Η απόπειρα να εκβιαστεί η ψήφος των συμπολιτών μας δεν περνάει και θα γίνει αντιληπτό την Κυριακή».

91 σχόλια:

  1. ''Η απόπειρα να εκβιαστεί η ψήφος των συμπολιτών μας δεν περνάει και θα γίνει αντιληπτό την Κυριακή''.
    Μόλις το κατάλαβες αυτό Στάθη την Κυριακή,και θα το καταλάβεις ακόμα καλύτερα αυτή την Κυριακή που θα είναι και η τελευταία σου στα πολιτικά δρώμενα της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι ο Κωνσταντινίδης έχει το θράσος να παίρνει τηλέφωνο υποψήφιους του Βοσκόπουλου και να τους ζητά "προσωπική" χάρη (άκουσον, άκουσον) να τον στηρίξουν την δεύτερη Κυριακή προσπαθώντας να εκβιάσει συνειδήσεις, δεν το ξέρει κανένας. Φυσικά κανείς δεν περίμενε περισσότερη αξιοπρέπεια αο τονΝαι σε όλα και για όλα" αλλά λέμε τώρα.... Ντροπή!

      Διαγραφή
    2. http://www.eordaia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=18114--lr-&catid=1082

      Διαγραφή
  2. την ξερουμε την τακτικη σας. αυτα θα κανετε ολη την εβδομαδα το περιμενουμε. και το συγκεκριμενο blog, που πια δεν κρυβει που ανηκει, θα σας στηριζει ανοιχτα. δεν πειραζει. η Κυριακη θα διωξει ολη τη βρωμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι φαντάσματα βλέπεις αγαπητέ; Βγάλε τα χρωματιστά γυαλάκια σου και μάθε να διαβάζεις καλύτερα. Φτάνει πια με τη λάσπη. Αυτό το blog δημοσιεύει ΟΛΕΣ τις ειδήσεις για ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους. Αν σ' αρέσει να διαβάζεις μονόπλευρα, έχει άλλα blogs να επισκεφτείς.

      Διαγραφή
    2. Κανείς δεν βλέπει φαντάσματα αξιαγάπητε. Η αντικειμενικότητα δεν κρίνεται μόνο από το αν δημοσιεύεις όλες τις ειδήσεις ΟΛΩΝ των υποψηφίων αλλά και από τα σχόλια τα οποία αφήνεις να δημοσιευτούν...και εκεί σ' αρέσει λίγο το κοσκίνισμα. Όσο για τις καταγγελίες Στάθη είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάει αυτός για διαφάνεια, αξιοκρατία κλπ. Δεν είμαστε Αμερικανάκια...εκτός και αν οι μεταθέσεις, οι αποσπάσεις και η εύρεση εργασίας μέσω βουλευτικών γραφείων θεωρείται αξιοκρατιά.
      Υ.Γ Δεν είμαι ο 4.48

      Διαγραφή
    3. ποιά είναι η τακτική ρε φίλε μου...? που βλέπεις εσύ τακτική... μου αρέσει που η Κυριακή θα διώξει τη βρωμιά... Βρε η βρωμιά δε θα φύγει επειδή έφυγε ο Βοσκόπουλος , ο Κωνσταντινίδης ή οποιοσδήποτε άλλος ασχολείται με την πολιτική. Η βρωμιά θα φύγει όταν μάθεις εσύ και κάθε λοβοτομημένος σε αυτή την πόλη οτι την πολιτική πρέπει να τη χρησιμοποιούμε ΕΜΕΙΣ και όχι αυτή ΕΜΑΣ. Βρωμιά υπάρχει κάτω απο καθαρά ρούχα αλλά και πάνω σε βρώμικα ρούχα. Την πρώτη δε τη βλέπεις κι έτσι επιλέγεις Φλωρινιώτη (θα καταντήσει βρισιά έτσι όωπς το πάτε στη Φλώρινα. Μας κοροϊδεύει η ΕΛλάδα με τις επιλογές σας). Δυστυχώς ανήκετε στη μερίδα ανθρώπων που προτιμούν το κλύσμα. Θεωρούν πως έχει διαφορά. Αμφότεροι έχουν δείξει ποιοί είναι. Κωνσταντινίδης πούλησε την Ελλάδα με κάμποσες υπογραφές, Βοσκόπουλος πούλησε τη Φλώρινα στα φιλαράκια του. Το κορυφαίο? Καταφέρατε να δημιουργήσετε δίπολο εκεί που δεν υπάρχει. Βρωμιά με βρωμιά δίπολο δεν κάνουν φίλε μου. Σε ενόχλησε που τα Νέα Φλώρινα έβγαλαν τη μισή βρωμιά στη φόρα? Τότε απέκτησε πιο σφαιρική γνώση. Διάβασε γενικά . Και θα αντιληφθείς πως είσαι βουτηγμένος και περιτριγυρισμένος απο βρωμιά. Απο σκοπιμότητες. Απο αδικία. Μα προφανώς ευνοείσαι. Γι'αυτό έλκεις και έλκεσαι απο βρωμιά. Γιατί είχες, έχεις και θα έχεις το όφελός σου. Πριν κατηγορήσεις άλλον για τακτικές, κάνε μια κριτική στις δικές σου τακτικές και τις σκοπιμότητες. Μετά απολογήσου στα παιδιά σου. Γιατί η πόλη είναι δανεική να ζήσουμε κάμποσα χρόνια. Τα παιδιά μας είναι οι επόμενοι κάτοικοι. Ξέχασα. Τα ίδια θα μάθεις στα παιδιά σου και πάει λέγοντας.

      Διαγραφή
    4. 7:00... Δεν είσαι ο 4.48 και όμως απαντάς για λογαριασμό του και μάλιστα μας κάνεις και μαθήματα δημοσιογραφίας και αντικειμενικότητας, με μια μικρή δόση ειρωνίας... Δε ξέρω αν θεωρείς τον εαυτό σου ειδήμων, όμως δε θα μπω στη λογική να σου απαντήσω εκτενέστερα. Θα έπρεπε πάντως να γνωρίζεις πως εδώ δημοσιεύονται τα πάντα... Σ' αρέσει, σε σ'αρέσει... Και ναι, όπου υπάρχουν υβριστικοί και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί, υπάρχει και "κοσκίνισμα" όπως λες. Αυτό το έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή. Σ' αρέσει, δε σ' αρέσει και αυτό. Κάνε τον κόπο να ρίξεις μια καλύτερη ματιά και θα δεις πως υπάρχουν σχόλια υπέρ και κατά όλων. Συνεπώς και εσύ μάλλον βλέπεις φαντάσματα παντού!

      Διαγραφή
  3. Ο ΝΑΙ ΣΑΙ ΟΛΑ κατηγορεί.... Χαχαχαχαχαχα κλαιω... Κύριε Στάθη σχολή δεν άφησες στην Φλώρινα.... Ουτε καν το στρατόπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ρε ο Βοσκοπουλος που ηταν οταν επαιρναν τη σχολη και το στρατοπεδο;σε αλλη πολη;;η μηπως ηταν αθηνα να μιλαει με δικηγορους για την 3η προσφυγη προκειμενου να βαλει την Ζετα διευθυντρια;οι δικηγοροι φυσικα πληρωνονταιΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΕΤΑ!!!η εκκλησια τι εχει να πει για ολα αυτα;

      Διαγραφή
  4. ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟΣ,ΚΑΘΑΡΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ Ο ΦΛΩΡΙΝΩΤΗΣ),ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΗΣ,ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ,ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ,ΤΑ ''ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ'' ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ,''ΚΕΡΑΣΕ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑ ,ΠΗΡΕ ΡΙΣΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ,ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΒΕΝΕΤΙΑ ΜΕ ΓΟΝΔΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΜΙΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ?Ο ΕΥΡΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΣΕΠ ΣΕ 24ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΛΗΞΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ?

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ΄?

      Διαγραφή
  5. ωραίο επίπεδο έχουμε ρε παιδιά.//////////////////////////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω να μου σβήσουν και εμένα τα χρέη. Πρέπει να απευθυνθώ στον ίδιο τον δήμαρχο ή έχει οριστεί αρμόδιος αντιδήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ "ΑΓΙΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΕΗ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ. ΤΟΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΖΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ. ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ. ΤΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

      Διαγραφή
    2. Θα χαιρόμουν ειλικρινά όλοι εσείς που κατηγορείτε τον Στάθη να ήσασταν μια μέρα στη θέση του σε μια σημαντική ψηφοφορία, να δω τι θα κάνατε. Είναι, φυσικά, ρητορική η ερώτησή μου. Καλό βράδυ και ας κερδίσει ο καλύτερος για τον τόπο.
      Γιάννα

      Διαγραφή
    3. Θα είχα παραιτηθεί, γιατί θα ήθελα απλα να έχω καθαρή συνείδηση. Αμφιβάλω αν διαβασανε και τα μνημόνια γιατί με την υπογραφή τους πήρανε 10 εκατομμύρια Ελληνες στον λαιμό τους. Με την υπογραφή των μνημονίων κατεστρεψαν τα πάντα: ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΣΤΡΑΤΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Εξαιτίας τους αυτοκτονησαν χιλιαδες Ελληνες, κατεστρεψαν το μελλον μας, εβαλαν λουκέτο σε χιλιαδες επιχειρήσεις. Βαλανε χερι παντού: καταργησανε την αργία της Κυριακής, ψηφίσανε τον αντιρατσιστικό νόμο που καταργει την γενοκτονία των ΠΟΝΤΙΩΝ, αποκαλουν τα παιδια που μενουν με τους γονείς τουσ φιλοξενούμενα. Καταργούν τις 3 βασικές αρχες της Ελλαδας. ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

      Διαγραφή
    4. Όταν θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα κλαίει ο πατέρας σου την σύνταξή του, τότε να δω ποιος θα είναι ο καλύτερος και αφήστε την δήθεν αντιμνημονιακή στάση. Θυμάστε τι είπε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Σταθάκης;Εμείς δεν θα καταργήσουμε φόρους, αλλά θα τους αυξήσουμε. Ξέρεις γιατί φίλε μου; Γιατί βλέπουν ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά...!Δεν διαφωνώ για τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν, αλλά ο Σαμαράς ήταν η καλύτερη επιλογή που είχαμε. Απλά μαθηματικά είναι. Αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια. Εγώ δεν έχω παιδιά να κλάψω όταν έρθει ο Τσίπρας. Εσύ;;
      Γιάννα

      Διαγραφή
    5. Πλάκα κάνεις Γιάννα.... αν είσαι άνω των 40, πάσο, καλά τα λες. ΑΝ είσαι κάτω των 40 και πραγματικά πιστεύεις πως η Ελλάδα βούτηξε ξαφνικά σε οικονομική κρίση και αφού έφυγε ο Καραμανλής που δεν μπορούσε να μας σώσει, ήρθε ο Παπανδρέου που μπορούσε να μας σώσει (θα ξεράσω) και εν συνεχεία ξαναήρθε ο Σαμαράς να μας ξανασώσει και μας έσωσε με ένα χρέος 4πλάσιο του αρχικού, το οποίο αρχικό δε μπορούσαμε να ξεχρεώσουμε μονοι μας (γιατί δεν είχαμε πετρέλαιο, χρυσό, ορυκτό πλούτο, προϊόν προς εξαγωγή κλπ κλπ κλπ κλπ) διότι κάποια εξωγήινη φυλή μας εμπόδισε να κάνουμε ΜΟΝΟΙ μας τα αυτονόητα ώστε να μη μπούμε σε αυτή τη "σωτήρια" πορεία για την οποία τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας θα ξερνούν στους τάφους μας, τότε πραγματικά πλέεις σε πελάγη ευτυχίας βρισκόμενη σε πλήρη (μα ΠΛΗΡΗ) σύγχυση και απέχεις έτη φωτός απο την πραγματικότητα. Υπάρχει και η πιθανότητα βέβαια να είσαι απο τη Φλώρινα, όπου όπως λένε πολλοί Φλωρινιώτες.... "η κρίση δεν έφτασε ποτέ!!!!". Ξύπνα Γιάννα... θα εκπλαγείς δυσάρεστα. Πέρα απο τα τοπικά μας που είναι για γέλιο, τα Εθνικά μας είναι τραγικά δυσοίωνα για τις επόμενες γενιές. Ξύπνα.... Πέρασαν γενιές και γενιές για να είναι εύκολο πλέον να δεις το πρόδηλο. Το ξεκάθαρο. Το πασιφανές. Η Ελλάδα απο τον Β' παγκόσμιο και μετά.... (λυπάμαι που το μαθαίνεις απο εμένα) δεν κυβερνήθηκε ποτέ ξανά απο Έλληνες. Έκανε και τη μεγάλη μαγκιά να μπει στην Ευρωπαϊκή ένωση... α, ίσως τη βάλανε. Τι σου λέω τώρα ε......? Μαζί τα φάγαμε λες? Γιατί ο χονδρός το ισχυρίστηκε. Ο Σαμαράς... το απέρριψε? Ξύπνα ΓΙάννα. Και κάθε Γιάννα...... Το τρένο που περιμένεις ή αυτό που σε ταξιδεύει είναι όνειρο μέσα σε όνειρο με΄σα σε όνειρο. Πολύ βαθιά, στα έγκατα του υποσυνείδητου. Βρίσκεσαι σε limbo. Και δεν το γνωρίζεις.
      Τάσος.

      Διαγραφή
    6. Tάσο είμαι η 8:58. και συμφωνώ απόλυτα σε όσα γραφεις. Γιαννα τον Τσίπρα δεν τον θέλω με τίποτα γιατί νομίζω πως αυτος θα είναι η συνεχεια του Γιωργάκη και του Αντωνάκη. Πρεπει να ξυπνησουμε και να στείλουμε στα τσακίδια όλους αυτούς δοσίλογους ακόμα κι αν ειναι φιλοι οι συγγενεις. Μπορεί ο Κωνσταντινίδης να είναι καλό παιδί όμως δεν παυει να έχει κανει κακό βάζοντας την υπογραφή του στα μνημόνια. Γιατί δεν παρετήθηκε? Αλλα σκεφτηκε την καρεκλιτσα του. Ουτε και με τον Βοσκοπουλο συμφωνώ, ο ξαδερφός του έχει το ουρανιο τόξο.... Ειμαι 30 χρονών και μου έχουν κόψει τα φτερά, ούτε δουλειά, ουτε οικογενεια μπορούμε να φτιάξουμε. Μας έχουν κανει να ντρεπόμαστε , μας έχουν γονατίσει, έχουμε χασει την αξιοοπρεπεια μας. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ λέγετε αυτό που συμβαίνει και ο κόσμος δεν έχει ίδεα για το τι πρόκειτε να συμβεί. Κοινό νόμισμα, κοινή θρησκεία, κοινό πολιτισμό πλήρης έλεγχος, πολυεθνικές... Με λίγα λόγια θα χασουμε την ταυτοτητα μας αφου αυτο επιδιώκει η νέα τάξη πραγμάτων. Νόμιζω πως όλα αυτα που θελουν να μας περασουν σιγα σιγα δεν ταιριαζουν στους Ελληνες, ήδη μας περνανε μηνυματα πως πρεπει να αποδεχόμαστε το διαφορετικό και απο το πρωί μεχρι το βραδυ μας μοστραρουν τις λούγκρες στην TV. Φαντασου τι έχει να γίνει αν αποδεχτουμε όλες αυτες τις ανωμαλίες των δυτικών, αυτή την Ελλάδα θέλουμε? Και στους προγόνους μας οι εθροί έταζαν γη και ύδωρ άλλα ποτε δεν δέχτηκαν, οι δίκοι μας σήμερα για το χρήμα πουλησαν την ψυχή τους στον διάβολο. Θα εκπλαγείς όταν μια μερα ξυπνησεις και δεις πόσο πολύ μας έχουν προδώσει οι πολιτικόι μας......

      Διαγραφή
  9. ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ.ΧΑΧΑΧΑ.ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ .ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι μαζί με τον Βοσκόπουλο και μην ακούσω γκρίνια από αύριο αλίμονο σας. Και να μη ξεχάσετε και μία υπόκλιση για να σας πετάξουν κανένα κόκαλο.
    Λίγη αξιοπρέπεια ραγιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ελεος σταθη θα μπορουσες να τα θυμηθεις νωριτερα αυτα δεν εχεις ουτε ιερο ουτε οσιο μας εχεις παρει χαμπαρει οτι εμαστε χαιβανια εξ ου και η συμπεριφορα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στάθη, θα πρέπει να μαζέψεις όλους τους συνυποψηφίους σου και να πάτε σύσωμοι στη Εισαγγελία, για να αρχίσει η ποινική δίωξη... όλοι πρέπει αυτήν την στιγμή να συμβάλετε, ώστε το "απόστημα" να πάει στο σπίτι του... κι εσύ φίλε, που μιλάς για λάσπη, ο Κωνσταντινίδης μπορούσε όλο τον προεκλογικό του αγώνα να τον στηρίξει στο πόρισμα και δεν το έκανε, ωστόσο, όμως οφείλει τώρα να δράσει τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΑΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στάθη κοίτα τα μούτρα σου και σταμάτα να κατηγορείς τον Βοσκόπουλο.Θα εξαφανιστείς που θα εξαφανιστείς από την πολιτική τουλάχισ5ν φύγε σαν κύριος, από όση αξιοπρέπια σου έχει μείνει κύριε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλύτερα να κοιτάζεται με τον κουμπάρο σου τις οφηλες που έχει αυτός στον δήμο από τα ορυχεία γιατί παραπηρατε φορα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για κλάματα εισε ανώνυμε��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όχι μόνο σε επαγγελματίες στη Φλώρινα αλλά και στα χωριά απο οτι ξέρω διεγραψε οφειλές προς τον δήμο έχω προσωπική πείρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το οτι είπε ναι σε όλα δεν σημαίνει πως μια αδικία που βλέπει να γίνεται δεν μπορεί να την καταγγείλει,εγώ που είμαι απλώς πολίτης θέλω να μαθαίνω ότι γίνεται είτε απο την μια πλευρά είτε απο την άλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ( ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΩΝ )
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ....
    ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλεε τι λέτε;;;ΣΤΑΘΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλα τι σας ταιζει ο δημαρχοσ και κελαηδατε όλη μέρα απορώ. Δεν τολμάει άνθρωπος να πει μια άποψη και λυσατε να τον φάτε. Αλλα έτσι είναι αφου ακολουθείτε την πολιτική του συγκεκριμένου δημάρχου. Η δημοκρατια εχει πεθανει. Κύριε κωνσταντινιδη δεν σας γνωρίζω αλλα μόνο που σας χλευαζουν συνεχώς και δεν απαντάνε ποτε ουσιαστικά σε καμία απο τις κατηγορίες θα σας ψηφίσω γιατι πιστεύω ότι το μόνο αρνητικό που κάνατε και ήταν το μνημόνιο θα το εκανε και ο ίδιος ο δήμαρχος εφόσον είχε το αξίωμα σας. Εξάλλου περιχαρης σημερα υποδέχτηκε τον κ. Ζαγορακη και μετα το παίζει και αντιμνημονιακος. Μας κοροϊδεύει μπροστά στα ματια μας. Εχει και εναντίον του ενα πολυσέλιδο πόρισμα και αποφεύγει να απαντήσει επι αυτου. Εάν είναι όπως λέει καθαρός και αυτα είναι μόνο λάσπες ας βγει να μιλήσει με στοιχεια και να μην κρύβεται με τους οικείους στο δημαρχείο. Εχει υποχρέωση του απέναντι στον πολίτη να πάρει θέση για τα όσα του καταλογιζονται. Η σιωπή είναι δείγμα των δειλων. Και δειλοί δεν ταιριάζουν σε πολιτικά αξιωματα , δεν βοηθούν τον τόπο μας απλα τον εξαθλιωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ 5.000 ΦΟΡΕΣ ΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ.
      ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΠΙ.
      ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή
  22. Τωρα εχω καθαρή εικόνα. Ο ΣΤαθης κατηγορούσε τονΒοσκό οτι θα διωξει τους αλβανούς, τωρα καταγγέλλει άλλα, κλπ κλπ. ΕΙΧΑ ΤΗΝ εντυπωση οτι για σε ψηφίσει κάποιος δεν χρειαζεται νατου επισημαινεις τις μλκιες που εχει κάνει, αλλά να το πείσεις οτι εισαι η σωστή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. με ψεματα και λασπες δεν γινετε τιποτα σταθηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δηλαδή ο Στάθης θα μας χρεώσει αναδρομικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εσύ που μιλάς για κατασχετήρια, προφανώς είσαι από τους βολεμένους του Βοσκού και γι'αυτό δεν έχεις οικονομικές υποχρεώσεις, αλλιώς δε θα έθιγες ένα θέμα που πονά τον μέσο Έλληνα... Ο Στάθης αποδεικνύει πως μπήκε στην πολιτική για να προσφέρει και όχι για να κλέβει, γιατί αν έκλεβε δε θα μιλούσες αυτήν την στιγμή για κατασχετήρια... ο μέσος Έλληνας αυτήν την στιγμή αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα με τις Τράπεζες, μόνο οι κλέφτες δεν έχουν πρόβλημα... άρα ο Κωνσταντινίδης δεν είναι κλέφτης...ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ... Αν νομίζεις ότι δυσφημείς τον Κωνσταντινίδη, μάθε ότι με αυτά που γράφεις τον διαφημίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και για πες ρε φίλε τη έχει προσφέρει στην Φλώρινα τόσα χρονια βουλευτης? το πετραιλαιο? τα τει το νοσοκομείο (α εκει εβαλε την δικια του) το πανεπιστήμιο? τιο στρατο? αυτα τα λες προσφορα???

      Διαγραφή
    2. εσυ για πες ρε φιλε τι εχει προσφερει ο Βοσκος 8 χρονια στην Φλωρινα;τις σχολες;το στρατοπεδο;η μηπως τα τεραστια εργα που εκανε μεσω ανφλω;α εκει βολεψε τους δικους του...η μηπως την απολυταρχικη και συγκεντρωτικη του ταση;οπου ηθελε ολα να τα ελεγχει;και για ποιον λογο να περνουν ολα απο τα χερια του αραγε;αυτα τα λες προσφορα;

      Διαγραφή
  27. Αυτά δεν έγιναν την πρώτη Κυριακή, τώρα θα τα κάνει ο Βοσκό????που θα κάνει παρέλαση? Από την απελπισία σου Στάθη δεν ξέρεις τι να κάνεις και τι να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρώτα απ' όλα για την διαγραφή χρεών απαιτείται απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου...κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να γίνει διότι υπάρχει περιορισμός από το υπουργείο σχετικά με τις αποφάσεις τις οποίες μπορεί να λαμβάνει το Δ.Σ. μέχρι να αναλάβει η νέα δημοτική αρχή. Οπότε πώς θα διαγραφούν οι οφειλές πριν τις εκλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρα;Και οι προσληψεις απαγορευονται πριν τις εκλογες αλλα ηξερε να παρει διμηνα...Χωρις κριτηρια..

      Διαγραφή
  29. Μεγαλοι νεο δημοκρατες το ναι σε ολα ο σταθης δεν το ειπε μονος πιεστικέ να το κανει απο το ιδιο το κομμα σας.....απο το ιδιο κομμα που πριν λιγο καιρο ο βοσκος πηρε το χρυσμα.....Γιαυτο βρες τε κατι αλλο για να ριξετε λασπη στον σταθη αυτο δεν σας περνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σαν Φλώρινα τσακωνόμαστε μεταξύ ενός Βασκόπουλου και ενός Σταθίκα και αφήσαμε εκτός περιφεριακού συμβουλίου έναν Καραντζίδη. Άξιοι της μοίρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. είστε όλοι προβατάκια, μαλώνετε τώρα αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτούς ψηφίσατε, ενώ υπήρχαν άλλες πιο σοβαρές και αξιόπιστες προτάσεις, είστε άξιοι της μοίρας σας.
    Από δευτέρα θα αρχίσουν τα "όργανα" !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. δηλαδή νόμι δεν υπαρχουν; ειναι δυνατον να πιστευευετε οτι θα τα σβησει ετσι απλα; εβγαλε μια ανακοινωση απελπισιας ο αλλος και νομιζει οτι θα τον πιστεψουμε ολοι. αρχισε η βαρκα να μπαζει νερα. και εσας κυριε διαχειριστα σας μαθαμε. πολυ καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ακριβώς έμαθες και μάλιστα πολύ καλά; Δε αφήνεις στην άκρη, λέω εγώ, τις ψευτοαπειλές σου και τη λάσπη; Εκτός κι αν μια ζωή έχεις μάθει να ζεις εκεί!

      Διαγραφή
  33. ΠΡΟΣ NEA FLORINA : ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ!! ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ!!! ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αφήνετε επιτέλους αυτό το παραμυθάκι; Δε βαρεθήκατε να ζείτε στα ψέματα. Κατάντησε κουραστικό. Πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν έβρισες ή δεν πρόσβαλες; Πρόσεξε, δε μιλάμε για τα δικά σου δεδομένα, όπου μια λέξη μπορεί να μην χαρατηρίζεται έτσι, επειδή έχεις μάθει να την χρησιμοποιείς. Και το σχόλιο σου δημοσιεύεται για να πάρεις και απάντηση. Ξεκολάτε λιγάκι το μυαλό σας... Αν ήθελα να στραφώ προς μια παράταξη υπήρχαν πολλοί τρόποι να το κάνω... Δεν είχα ανάγκη τα σχόλια των αναγνωστών. Σταματήστε επιτέλους να πιπιλάτε την ίδια καραμέλα! Λογοκρισία και μάλιστα έντονη υπάρχει σε πολλά άλλα blogs. Όπως βλέπεις, αν μπορείς να δεις, τα σχόλια εδώ είναι εκατοντάδες. Αφήστε λοιπόν τις κουτοπονηριές και την προπαγάνδα σας.

      Διαγραφή
    2. Τα παπαγαλάκια που τόσα χρόνια είχαν μάθει να γυρίζουν τις γειτονιές και κανείς να μη τολμάει να μιλήσει τώρα ζορίζονται που υπάρχει ελεύθερος αντίλογος....

      Διαγραφή
  34. ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΦΛΩ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΣΗΣ, ΠΑΧΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ.
    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. διαβάζω αυτές τις μέρες συνεχόμενα αρνητικά σχόλια και για τον Βοσκόπουλο και για τον Κωνσταντινίδη...Μόνο να γράφετε ξέρετε γιατί στις εκλογές η ψήφος σας άλλα έδειξε. Η Φλώρινα είναι άξια της μοίρας της,και καλά εσείς που τρέχετε και τους ψηφίζετε και παρακαλάτε για να βάλουν εσάς η τα παιδιά σας σε πεντάμηνα η άλλη δουλειά εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε? με αυτούς που επιλέξατε και την πρώτη κυριακή και με αυτόν που θα βγάλετε τη δεύτερη τα ίδια σκ@@@ θα είναι για τα επόμενα 5 χρόνια...οι επιχειρήσεις θα κλείνουν, οι νέοι θα είναι άνεργοι και θα πίνουν καφέδες στην πλατεία, κάποιοι τύπου Ζέτας θα διορίζονται και θα παίρνουν υψηλούς μισθούς και ας μην έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και άλλοι θα πάρουν μια τσάντα και θα τρέχουν σα σκυλάκια από πίσω μήπως βολευτούν σε κανά γραφείο αφού έχασαν την βόλεψη τους από αλλού. Μην παραπονιέστε και μην κράζετε ο ένας τον άλλον.Στο τέλος πάλι άλλοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια, άλλοι θα βολεύονται, άλλοι θα παίρνουν παχυλούς μισθούς χωρίς να κουνάνε το δαχτυλάκι τους και εσείς όλοι θα τρέχετε μπας και πάρετε κανένα ψίχουλο. Μα οι περισσότεροι απο εσάς δεν θα έχετε να πληρώσετε τα αναγκαία, θα είστε άνεργοι, θα δουλεύετε σα σκυλιά για ένα κομμάτι ψωμί και αρκετοί θα μεταναστεύσουν για να μπορούν να ζήσουν τις οικογένειες τους. Φτάνει λοιπόν. Εσείς τους επιλέγετε μη ζητάτε και τα ρέστα τώρα. μη βρίζετε ο ένας τον άλλον. γιατί αυτοί καλά θα περνάνε είτε από τον συνδυασμό του Βοσκόπουλου είτε από του Κωνσταντινίδη.Άλλωστε μια στον έναν μια στον άλλον είναι όλοι.αρκεί να βολευτούν. ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλές αλήθειες μαζεμένες αδελφέ. θα τους ξυπνήσεις όλους μαζί και είναι επικίνδυνο. Άσε που πλέον έχω καλά αντιληφθεί πως στη Φλώρινα περισσότερο ακουν κάποιον που μονολογεί παρά κάποιον που απευθύνεται σε αυτούς. Τ΄σαμπα γράφεις. Δεν υπάρχει κοινό να διαβάσει. Μαζική υπνωση. Το δόγμα του σοκ. Ψάξε και δες το. Θα καταλάβεις πολλά. Η Φλώρινα κατοικείται απο ζόμπι. Δεν εξηγείται αλλιώς. ΑΛλά καλά τα λες.....

      Διαγραφή
  36. ένας κομουνιστής20 Μαΐου 2014 στις 10:41 μ.μ.

    Βοσκόπουλος-Κωνσταντινίδης...Ποιόν από τους δυό;;;;;;;;

    Ο παπούς μου,σοφός γέρος,έλεγε...
    Ή φίδι σε τσιμπήσει
    ή γα'ι'δούρι σε γ@@@@@@
    ...δεν την γλιτώνεις με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλα ξεμπερδεματα
    Ολοι για κλαματα ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αντε γεια! σταθακι παρε το επιτελιο σου και δρομο απο την πολιτικη πολυ κακο εκανες στην φλωρινα σε βαρεθηκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλείσε και την πόρτα πίσω.
      Μπάζει αγιάζει και δεν έκανες τίποτα για πετρέλιο

      Διαγραφή
  39. Φύγε σταθάκι με το επιτελείο σου να μείνει η η Μεγάλη Αικατερίνη, η Ζέτα η Αυτοκράτειρα με τα ζετάκια της να εξουσιάσει τον τόπο μας και να δούμε άσπρη μέρα.
    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΖΕΤΑ. ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΜΗ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι θα τρίβουν τα μανικια τους στα πολιτικά γραφεία άνθρωποι που δε δούλεψαν στη ζωή τους,
      ο ανεπάγγελτος Στάθης και η παρέα του

      Διαγραφή
  41. Μα ποσο δικιο εχεις 10:33......δυστυχως εμεις που δεν φταιμε σε τιποτα παλι θα την πληρωσουμε για καποιους τετοιους ανιδεους και ανορθογραφους χωριατακους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@@ΤΣ@ ...ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑ...ΨΗΦΟ ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α Ν ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΑΣ Γ@@@ΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.....ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ( ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ) ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ...? ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΜΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ....ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΣΚ@@@@ ΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ...ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΑΤΕ ΤΟΝ π@@@@@@ΤΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Ο Λ Ο Ι ΣΑΣ... ΦΑΓΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ ΦΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Π@@@ΣΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ...ΕΚΛΕΧΘΗΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ, Η ΤΡΑΠΟΥΚΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕΣΩ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΓΚΙΟΜΠΤΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ.
    ΕΜΜΕΣΗ ΦΙΜΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΙΚΩΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΑΘΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ..
    ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΡΟΥΑ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙ 100% ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ: ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ.
    ΤΕΡΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΗΤΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΣΤ ΓΝΩΣΕΩΝ:ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η 7 ΚΑΙ Η 8 ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ?

      Διαγραφή
    2. και ΘΕΟ-κλητος

      Διαγραφή
    3. Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι του Γιάτσεκ Γκμόχ? ή μέρος απο στήλη ζωδίων?

      Διαγραφή
  44. ολοι μαζι σταθη ψηφιζουμε την κυριακη αντε φλωρινιωτες καλο βολι και καλη λευτερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε η Ελευθερία αλλά ούτε και η Σουμέλα ψηφίζουν Στάθη.

      Διαγραφή
  45. Ο κ. Yes-man, προβαίνει σε προεκλογικές μικρότητες. Αλλά πάντα ήταν μικρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πάτερ της Μελίτης, σε είχα μαθητή! Ήσουν πάντα μια τραγική φιγούρα! Τώρα ..........παίζεις και ρόλο με τον Παναγιώτη και τον κ Βοσκόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν μπορείς να μιλήσεις για απειλές!!! Πόσοι μπήκαν στο ψηφοδέλτιο σου γιατί θα έχαναν την δουλειά τους;;; Πόσες μεταθέσεις ένστολων έκανες σε Μυτιλήνη,Ρόδο, Λήμνο και Έβρο γιατί είχες να κάνεις με άντρες που δεν λακίζουν μπροστά την τιμή του λόγου τους και όχι με πιπίτσες που πουλάν τον συνδυασμό τους γιατί θα τους μοιράσεις τις προεδρίες;;; κ. ναι σε όλα και κ.κουμπάρε του ναι σε όλα η γη της Φλώρινα δεν σας ανήκει το ορυχείο δεν είναι δικό σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΤΣΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ....ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TA KΡΙΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΠΑΡΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΘΟ ΤΣΟΥΚΑΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΣΑΚΑΛΙΑ.
      ΛΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

      Διαγραφή
  50. Μου αρέσει που καταγγέλλει ο ΕΝΟΧΟΣ για το γράψιμο των Φλωρινιωτών που τον έστειλαν στη Βουλή ψηφίζοντας ναι στην αύξηση της τιμής του πετρελαίου, στην απομάκρυνση στρατοπέδου, στην απομάκρυνση του τμήματος των μακεδονικών σπουδών, στην κατάργηση τμημάτων των ΤΕΙ, ΕΝΟΧΟΣ για τη ψήφιση όλων όσων εξαθλίωσαν τη ζωή μας και παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία.Η ΤΙΜΩΡΙΑ ήλθε τη πρώτη Κυριακή. Ο κόσμος ξύπνησε δικάζει σκληρά. Αν δεν καταλάβατε αυτοί είναι οι λόγοι της πρωτιάς Βοσκόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε Στάθη το τι έκανε ο Βοσκόπουλος και τι όχι μπορούμε να το κρίνουμε και μόνοι μας, εσύ πες μας το δικό σου έργο ως βουλευτής, δεν μιλάς όμως γιατί ΤΙΠΟΤΑ δεν έκανες.Γύρνα λοιπόν στο τελωνείο, θα σε περιμένουν οι αποσπασμένοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Λίγο καθυστερημένο, αλλά τώρα μπόρεσα. Φίλη μου Γιάννα στη ζωή δεν υπάρχει μια αλήθεια. Η δική σου. Δεν ξέρω αν σε πονάει να ρθει ο Σύριζα στα πράγματα, ή μη τυχόν και φύγουν τα σαμαροβενιζέλικα. Αν ανυσηχείς γιά το πρώτο μη φοβάσαι δεν σε χρειάζονται βγάζουν μόνοι τους τα μάτια τους. Αν ανυσηχείς για το δεύτερο καλά να πάθεις, που χαίρεσαινα έχεις υπουργό υγείας τον τηλεβιβλιοπόλη κωμικό, που είσαι θαυμαστής της προπαγάνδας των ΜΕΓΑΛΩΝ καναλιών, που υποβάθμισαν τη ζωή σου τόσο που δεν μπορείς να το αντιληφθείς, και που τους θεωρείς εγγυητές της ξεφτιλισμένης πια σύνταξης που δίδουν στους επαίτες πλέον της ζωής τους. Γιάννα μου αν είχες παιδιά άνεργα, όπως εγώ, να τα βλέπεις σπίτι, τουλάχιστον θα εύρισκες τρόπο να δείξεις στους υπεύθυνους της κατάντιας την αποστροφή σου. Καλή σου μέρα Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα έχεις καμιά δικιολογία, γιατί τα ξέρεις και αν τους ξαναψηφίσεις, θα είσαι ΙΔΙΟΣ μ'αυτούς.

      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤEΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ:
      http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_5640.html

      Διαγραφή
  54. παρακαλω πολυ να δημοσιευτει το σχολιο μου.
    το οτι μαλωνεται για το ποιος απο τους δυο μας κατεστρεψε λιγοτερο απο τον αλλο δειχνει το επιπεδο σας σαν Φλωρινιωτες.τοσα σχολια διαβασα και μονο κατηγοριες.ας βγει ενας να μας πει τι καλο εκανε ο Σταθης και τι ο Βοσκοπουλος και θα παω να τον ψηφισω.ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΙΤΑ για την Φλωρινα μας.εσεις συνεχιστε να μαχαιστε για αυτους.αλλα μη κλαψετε σε 5-10 χρονια που τα παιδια σας θα γινουν μεταναστες.καληνυχτα προβατα και βολεμενοι Φλωρινιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Mπαααα επειδή ο συμφεροντολόγος γιασμενιστής θέλει να μας χωρίσει από τα παιδιά μας (που λέει ο λόγος) θα πρεπει να τον κάνουμε και ίσο με το νόμιμο πατέρα;
    ΩΞΩ ΡΕ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΕ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Στάθη δες τα κατορθώματα σου !!!!. Παρακάτω έχω το κατασχετήριο από κοινό λογαριασμό με το παιδί μου.
    Αυτό το ψήφισες ΕΣΥ

    ΑΠΟΔ. ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟΥ 389.84
    20/05/14 ΔΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ [ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,
    ΚΑΤΑ ……………….
    TOK ……………………………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ,ΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ,ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΜΩΣ.

      Διαγραφή
  57. ο σταθης μας ειχε σαν παιδια του οταν σπουδαζαμε φλωρινα νταξ ρουσφετια εκανε δεν λεω αλλα κ ο βοσκοπουλος το ιδιο ηταν σαν νομαρχης και μην ξεχνατε κ οι δυο τους μπροστα στον κερβερο λιανη ηταν αρνια...αλλα για εκει μερια δεν βλεπω να λετε τιποτα...μια ζωη δαπ-νδφκ μια ζωη θα αγαπαμε τη φλωρινα,,2003-2009 υ.γ καλα για τον κορτσαρη ουτε κουβεντα...ανυπαρκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.