Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή ο Κωνσταντίνος Νομικός

Μετά τον Στρατηγό ε.α. κο. Συναδινό Ελευθέριο, ένας ακόμη διακεκριμένος Δυτικομακεδόνας κοσμεί το Ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Ο κος. Νομικός Κωνσταντίνος, ο οποίος κατάγεται και ζει στην Φλώρινα, αποδέχτηκε την πρόσκληση του κινήματος και θέτει υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές.
Το Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής όπου μετέχουν κορυφαίοι επιστήμονες, γιατροί, αξιωματικοί του Ε.Σ., νομικοί και επιχειρηματίες, υποδείγματα ήθους, εντιμότητας και ανθρωπιάς, είναι η απάντηση μας στους αισχρούς προπαγανδιστές, στους αργυρώνητους δημοσιογράφους που παρουσιάζουν το κίνημα μας ως "εγκληματική οργάνωση" και τα στελέχη μας ως ανθρώπους του υποκόσμου μήπως και παραπλανήσουν τον Ελληνικό λαό. Όταν τα αποκόμματα του δήθεν "συνταγματικού τόξου" επιστρατεύουν τηλεπερσόνες, τραγουδιστές, ηθοποιούς και πρώην αθλητές για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια τους, ο Λαϊκός Σύνδεσμος βάζει στην πρώτη γραμμή του αγώνα τους ικανότερους Έλληνες για να μας αντιπροσωπεύσουν στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το βιογραφικό του κου. Νομικού:
Γεννήθηκε το 1949 στη Φλώρινα με καταγωγή εκ πατρός από τη Χώρα Αμοργού Κυκλάδων.
Αποφοίτησε από το 7ετές Γυμνάσιο «Ανατόλια» της Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του με υποτροφία διδάκτρων στις Η.Π.Α., όπου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες στο Texas Tech University (B.S.E.E. 1972, M.S.E.E. 1974).
Με το πέρας της στρατιωτικής του θητείας, επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου εργάστηκε σε ερευνητικά προγράμματα, αναπτύσσοντας παράλληλα έντονη εθνικιστική δράση στα πλαίσια της Ελληνικής Κοινότητος.Στην Ελλάδα δίδαξε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΚΑΤΕΕ Θεσσαλονίκης, νυν ΑΤΕΙ-Θ) και στη Διεύθυνση Εκπαιδεύσεως της ΔΕΗ.
Συνέχισε επί τρεις δεκαετίες την εργασία του σε καθαρά τεχνικά αντικείμενα στη ΔΕΗ, εκπροσωπώντας την Επιχείρηση και στο εξωτερικό όποτε του ζητήθηκε. Στη γενέτειρά του ανέπτυξε κοινωνική δράση με αντικείμενο κυρίως σε θέματα οικολογίας.
Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.
Ομιλεί άπταιστα την Αγγλική γλώσσα, επικοινωνώντας επαρκώς και στη Βουλγαρική και Γαλλική.

58 σχόλια:

  1. Ένας άνθρωπος κόσμημα για την πόλη μας αλλά και για τον πατριωτικό χώρο, πέρα από μια ομολογουμένως επιτυχημένη καριέρα ως μηχανικός.
    Ας μην επεκταθώ, γιατί θα θεωρηθεί στημένο. Προχώρα, Κώστα, είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κόσμημα;Βραχιόλι,δαχτυλίδι, ρολόι, σκουλαρίκι;Τι;

      Διαγραφή
  2. Μόλις βρήκα τι θα ψηφίσω στις ευρωεκλογές.

    Η εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ πότε θα αρχίσει να προφυλακίζεται. Τζοχατζόπουλος, Τσουκάτος, Μαντέλης, Παλιότερα Κουτσόγιωργας, Κάντας και όλα τα μπουμπούκια του Κινήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θα διαφωνήσω, αλλά ο Κώστας είναι άνθρωπος με τέτοιο σπάνιο ήθος που δεν χρειάζεται αρνητική διαφήμιση για να τον προτιμήσεις στις εκλογές.
      Οι "άλλοι" που αναφέρεις είναι τόσο μικροί και ελεεινοί, που απλά τους αγνοούμε.

      Διαγραφή
  3. Ντροπή στους ναζιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ιδεολογικά σου βίτσια δεν μας ενδιαφέρουν.

      Διαγραφή
  4. Πατριωτικό χώρο λέει ο 8:54!!! Ε όχι και πατριώτες οι ναζί! Οι ναζί είναι, ήταν και θα είναι πάντα προδότες της Ελλάδας. Τους ξεχνάμε τους Γερμανοτσολιάδες σας; Όσο για τον Νομικό θα έπρεπε να ξέρει ότι όποιος μπλέκει με τα πίτουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο

      Διαγραφή
    2. 12.05 για τους δοσίλογους πασοκονεοδημοκράτες του 4ου Ράιχ που ΄τυρανάν σήμερα την πατρίδα έχεις να μας τίποτα ;

      Διαγραφή
    3. Μην βλέπεις τόσο mega, σου κάνει ζημιά. Και φτιάξε το ρολόι σου, πάει 70 χρόνια πίσω.

      Διαγραφή
    4. Tha simfoniso apolita!!!! aki Nazi kai "Patriotis" DEN ginete!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Esi pigene me to patrioti Adoni na se taizi kala genosima.

      Διαγραφή
    6. 8.27 kαλά εσύ είσαι πολύ ληγμένο επισόδειο δεν το συζητάμε...αλήθεια από το γραφείο εργασίας σου σχολιάζεις κάθε πρωί ;;;;

      Διαγραφή
  5. δεν είναι ακριβώς βουλγαρικά αυτή η γλώσσα που μιλάς,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν ήσουν στην Αμερική, πώς θα σου φαινόταν να σε κυνηγούσαν οι εκεί εθνικιστές και μαζί τους η Κου κλουξ κλαν? Μεγάλε επιστήμονα μαζί με τους άλλους λαμπρούς συνθυποψηφίους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από φαντασία πας πολύ καλά. Αλλά μέχρι εκεί φτάνει το νιονιό σου.
      Τράβα πάνε στην Αμερική χωρίς χαρτιά και βίζα, και πες μας μετά τι θα σου κάνουνε οι Αρχές.

      Διαγραφή
    2. 3.16 μάλλον είσαι σε κατάσταση παράκρουσης ,μέθης ή υπο την επίδραση ναρκωτικών ουσιών.Δέν εξηγούντε τέτοιες ασυναρτησίες που έγραψες.

      Διαγραφή
  7. FENETE AKSIOLOGOS ANTHROPOS KAI ARKETA MORFOMENOS TORA POS EMPLEKSE ME AUTA TA S@@@ DEN MPORO NA KATALAVO......???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να προσέχεις τις εκφράσεις αλλα και την γραμματοσειρά σου 4.26.

      Διαγραφή
    2. KALA POU ME EPANEFERES STI TAKSI GIATI EIXA KSEXASI OTI DERNETE KIOLAS ESIS.......

      Διαγραφή
    3. 4.55 μάλλον για την περίπτωση σου χρειάζεται ειδικός ψυχίατρος και σουηδός μασέρ.Είσαι εκτός τόπου και χρόνου.Αλήθεια Τι ληγμένα οινοπνεύματα πίνεις ;;;

      Διαγραφή
    4. Ομάδα κρούσης που δέρνει και ο Νομικός!!!Σώπα ρε το παλληκάρι!

      Διαγραφή
  8. Τα σκ@@@ είναι ανάμεσα μας και όσο ο κόσμος απογοητεύεται και εξοργίζεται από τους κατά τα άλλα ''ανιδιοτελείς'' εκπροσώπους του, θα ανέβουν θα μας πνίξουν! Συνεχίστε εσείς να ψηφίζεται διαπλεκόμενους και κατ@@@@νες ποδιές και έρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΡΙΖΟΥΝ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ7 Μαΐου 2014 στις 7:09 μ.μ.

    O κύριος Κώστας αποτελεί την καλύτερη επιλογή της Χρυσής Αυγής απ την περιοχή μας. Αποτελεί παλιό αγωνιστή του πατριωτικού χώρου και εθνικιστικου κινήματος στην Φλώρινα ο οποίος με την αθόρυβη πάντοτε παρουσία , ήθος και γνώσεις του πλαισίωνε τους αγώνες κάθε εθνικοπατριωτικής κίνησης μαζί με πρωτεργάτες πυρήνες και της χρυσής αυγής . Προσωπικά θα τον στηρίξω στις ευρωεκλογές γιατί η παρουσία, το ήθος, η επαγγελματική του πορεία αλλα και η ενεργός δράση του ήταν και είναι σημαντική. Βαγγέλη Ρώμα η επιλογή του κυρίου Κώστα ήταν ότι καλύτερο. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Ρώμας επέλεξε τον Νομικό; Ε μη μου πεις; Τότε εντάξει, να κοιμώμαστε ήσυχα. Τι είναι ρε παιδάκι μου αυτός ο Ρώμας; Υπεύθυνος επιλογής προσωπικού;Επιλογής σοβαρών υποψηφίων; πόσα πράγματα ξέρει αυτό το παιδί;Μπράβο , μπράβο, να δοξαστεί και η Μελίτη.

      Διαγραφή
  11. Τα δήθεν αντισυστημικά παπαγαλάκια που αναμασούν τα ίδια περί ναζισμού και όλα τα άλλα κουραφέξαλα, είναι απλά στρατευμένα σε κάποιο συστημικό κόμμα και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να λασπολογούν κάθε αντίθετο. Ακριβώς ότι κάνει όποιος στερείται επιχειρηματοογίας. Αποδείχθηκαν καλύτεροι ,αθητές του Γκέμπελς από τους τάχα ναζί, τους οποίους ωστόσο κατηγορούν. Παίζουν με φανατισμό το παιχνίδι των συστημικών. Άξιος ο μισθός τους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή η καραμελίτσα περί "ναζιζμού" κλπ κλπ κλπ δεν έχει ακόμα λιώσει στο στοματάκι σας;
    Έλεος πια! Ντιν-νταν κούκου!!! Ξυπνήστε!!! Είμαστε στο 2014, όχι στο 1925! Για πόσο ακόμα θα ξεφτιλίζετε την λογική σας;
    Αν έχετε να πείτε επιχειρήματα, πείτε τα να τα ακούσουμε. Πολιτικά επιχειρήματα. Στο διά ταύτα, στο πρακτέον. Σε αυτά που μας καίνε. Όχι να λέτε "είστε τέτοιοι" και "είστε αλλιώτικοι". Γιατί αν το πάμε έτσι θα πιάσουν και οι άλλοι και με το δίκιο τους και θα λένε "είστε σταλινικοί" είστε "μάο-τσε-τουγκ", κλπ κλπ και θα φτάσουμε μέχρι τον Κρόμγουελ και άκρη δεν θα βγει. Και από πίσω οι κατοχικές δυνάμεις θα τρώνε την πατρίδα μας. Αυτό θέλουμε; Άντε να σοβαρευόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν είναι επιχείρημα???
      Οι φωτογραφίες του Χίτλερ που προσκυνάτε και ο ναζιστικός τρόπος που χαιρετάτε δεν σου λένε τίποτα???
      Η δήλωση του έγκλειστου αρχηγού σας ότι δεν είναι δημοκράτης δεν σημαίνει τίποτα???
      Οι πορείες που κάνατε με τα γκλοπ - σημαίες και το στρατιωτικό σχηματισμό τι νόημα είχαν εκτός και μόνο του εκφοβισμού της κοινωνίας??
      Φτάσατε στο 12% και δείξατε τέτοια αλαζονεία και αγάπη για την εξουσία που φάνηκε το πραγματικό ΜΑΥΡΟ πρόσωπο σας.
      Τώρα βέβαια οι παλιοί ατσάλινοι ηγέτες σας αντί επιχειρημάτων, κλαίνε σαν τα κοριτσάκια για να αποδείξουν ότι δεν είναι ΝΑΖΙ.
      Και για να σε προλάβω γράφω ανώνυμα γιατί σας ΦΟΒΑΜΑΙ και φοβάμαι περισσότερο το'' διάλογο'' και τα ΄΄επιχειρήματα ΄΄, των Κασιδιάρη, Γερμενή, Παναγιώταρου, Λαγού και περισσότερο απ' όλους του Ρουπακιά.
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, λοιπόν

      Διαγραφή
    2. στην ευχή και να μας γράφεις για να γελάμε με τις σταλινικές ανοησίες που γράφεις κατά καιρούς ...9.05

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή γελάτε με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα!!!
      Μπράβο σας, ξαναδείξατε το πρόσωπό σας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 8:44, να διευκρινήσω κατ΄αρχην, ότι πρώτη φορά σχολιάζω στην εν λόγω ανάρτηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν ξέρω αν γελάει κανείς με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Εγώ σίγουρα δεν γελάω. Είναι ένα τραγικό γεγονός. Όπως δε γελάω και με την μαφιόζικη εκτέλεση των Γώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Αλλά ξέχασα. Αυτοί ήταν «νεοναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής» και όχι νέοι άνθρωποι, παιδιά μιας χαροκαμένης μάνας και αυτοί.
      Αν θες λοιπόν να είσαι δίκαιος να προσπάθησεις να είσαι. Αλλιώς άστο το γ@μημεν0 μη το παλεύεις.

      Υ.Γ. Ουδεμία σχέση με την Χ.Α. δεν έχω και δεν σκοπεύω να αποκτήσω. Απλά αναρωτιέμαι.... Οι εθνικιστές της Ουκρανίας είναι καλοί και οι εθνικιστές της Ελλάδας μιάσματα; Σαν κάτι να μη μου ταιριάζει.
      Καληνύχτα σε όλους μας.

      Διαγραφή
  13. Παμε γερα Χρυση Αυγη να μπουμε στη βουλη και να τα κανουμε ολα λιμπα και να σας κυνηγαμε δυνατοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Erxomaste kai h gh tha tremi" gelaei o kosmakis kai gelaei giati esis valate ta klamata k parakalate gia lipisi kai gia tin athoosi sas,autous tous idious pou mexri prin vrizate mesa sti vouli...... pou tha ta kanete kai ola "limpa" ethnikopatriotes tis kakias oras..........

      Διαγραφή
    2. 5.03 μωρέ τρέμει το φυλλοκάρδι σας από την άνοδο της Χρυσής Αυγής. ¨Όχι απλά τρέμετε αλλα σας έπιασε πανικός με την υποψηφιότητα του Νομικού αλλα και για πολλούς άλλους λόγους.....Αλήθεια εσύ τι παριστάνεις εδώ μέσα ; ( έγραψες όλο το κομουνιστικό αντιφασιστικό μανιφέστο) Ποιος είσαι τέλως πάντων ; Ο Στάλιν ή Μιάου τσε τούνγκ; τι είσαι και τι εκπροσωπείς ; το κκε; την κυβέρνηση της μέρκελ στην Ελλάδα; τον τσίπρα που άλλα λέει στους ξένους τραπεζήτες και άλλα σας δουλέυει όταν βγαίνει στις πλατείες; μα ποιος είσαι τέλος πάντων Ο Αινστάν;

      Διαγραφή
    3. Pnikos epiase tous sinagonistes sas stin vouli pou pigan me tin oura kato apota skelia gia na parakalesoune min pane filaki k pathounoti oi dioi kana stous dromous 10 enantion enos..... Opios einai enantion sas einai koumounistis kai oxi dimokratis!!!! Oso gia to Nomiko nomizo oti pola xronia itan paratrexamenos k galouximenos me to koma tis Neas Dimokratias i mipos to ksexnate k auto???? E nai tremoume me tin upopsifiotita enos metalagmenou(pros to xirotero) NeoDimokrati......

      Διαγραφή
  14. Προς 8:47΄ π.μ.
    Στη Βουλή είσαστε, αλλά δεν είδαμε να τα κάνετε λίμπα. Παρθένες αρσακιάδες. Μόνο με κάτι φουκαράδες τα βάζετε. Μπροστά στα μεγάλα αφεντικά σούζα! Λίγο σας στρίμωξαν και πολύ ...κλάααμα η κυρία!!! Τόστριψαν κανονικά. Κλασιδιάρηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.44 αν κρίνουμε το "επίπεδον" σας ή από τα γραφόμενα σας όχι ευχαριστούμε δεν θα "πάρουμε". Είστε όχι απλά κατώτεροι των περιστάσεων αλλα ΓΕΛΟΙΟΙ ...Χρυσή Αυγή χωρίς δέυτερη σκέψη...Κώστα Νομικό για να ξεβρωμίσει ο τόπος από κάτι υποκείμενα σαν εσάς.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο Ανώνυμε 8 Μαΐου 2014 - 4:44 μ.μ. : Κλασιδιάριδες, χχαχαχαχαχαχαχαχα Πολύ καλό!
      Εσύ Ανώνυμε 8 Μαΐου 2014 - 7:41 μ.μ.:Κανά βουνό ΑΖΑΧ στον Νομικό για να καθαρίζει τον τόπο από αυτούς που γελάνε με τους κλασιδιάριρες και τους κλασιχέστηδες.

      Διαγραφή
  15. Εκτός από το τραμπούκικο, ανοιχτά δολοφονικό πρόσωπο του φασισμού υπάρχει και το λεγόμενο "σοβαρό" πρόσωπο, αλλά το ίδιο επικίνδυνο (αν όχι πολύ πιο επικίνδυνο). Έτσι κι αλλιώς, από την ίδια της τη φύση, η φασιστική-ναζιστική-εθνικιστική ιδεολογία είναι εγκληματική. Σε κάθε περίπτωση ο φασισμός είναι η σιδερένια γροθιά του συστήματος, που εξυπηρετεί τα μεγαλοσυμφέροντα. Απλά το λεγόμενο "σοβαρό" πρόσωπο του φασισμού προσπαθεί να δώσει προφίλ και άλλοθι στο εγκληματικό της πρόσωπο. Γι' αυτό ΜΑΥΡΟ σε κάθε περίπτωση. [Και ο Χίτλερ είχε δίπλα του σημαντικούς επιστήμονες, - σαν τον Μέγκελε ας πούμε, - αλλά αυτό, όχι μόνο δεν απέτρεψε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά συνέβαλε στο να γίνουν πιο μαζικά και αποτρόπαια. ΦΟΥΜΟ, λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ8 Μαΐου 2014 στις 7:36 μ.μ.

      και φυσικά όλοι εσείς που μιλάτε για φασισμό ναζισμό και λοιπές μπούρδες ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ πολύτιμους ψήφους με τους οποίους κονομάγατε λεφτά που τα μιζοκόμματα σας ακόμη και το καπακαπαε ούτε ευρώ δεν δηλώσατε στις εφορίες . Θα θέλαμε όμως πέραν από την σταλινική διάλεξη περι φασισμού να μας πείτε τις θέσεις σας τις προτάσεις για τα άθλια κόμματα που εκπροσωπείτε <> όπου στους συνδιασμούς σας ακόμη και των ευρωψηφοδελτίων σας έχετε Τούρκους γκρίζους λύκους, καθαρόαιμους ανθέλληνες, αυτονομιστές του ουράνιου τόξου, πακιστανούς , Αλβανούς κλπ κλπ Θα θέλαμε να μάθουμε ποια είναι ην άποψη σας Στα μεγάλα δημόσια έργα να εργάζοντε τούρκοι Αλβανοί πακιστανοί αφγανοί κλπ κλπ ή Ελλήνες εργάτες ;;; Θα θέλαμε όλοι εσείς που έχετε κάνει σημαία τον αντιφασισμό την θέση σας για τους συνεργάτες των νεοναζί της μέρκελ στην Ελλάδα του 2014 που δεν είναι άλλοι από δοσίλογους προδότες και εγκληματίες των μιζοκομμάτων που εκρποσωπείτε είτε σαν ΠΑΣΟΚ είτε σαν ΝΔ είτε σαν ΣΥΡΙΖΑ για όλα αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα που σας θέσαμε...Η θέση μας είναι γνωστή τόσο στα εθνικά όσο και στα κοινωνικά θέματα που σας θέσαμε..Εάν δεν μπορέσετε να μας απαντήσετε συνεχίστε την αντιφασιστικοναζιστικορατσιστικο θεωρία που αναμασάτε ....για να μας διασκεδάζετε.....

      Η χρυσή αυγή όσο και να σας πονάει είτε είστε δεξιοί είτε αριστεροί οσφυοκάμπτες της χούντας του αντισυνταγματικού τόξου ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ...η είσοδος της στην βουλή ήταν η Αρχή σε λίγες ημέρες μετά τις εκλογές τότε να σας δούμε πώς θα τρέχετε για να σωθείτε Τώρα που χάνετε την εμπιστοσύνη του κάθε απλού Έλληνα πέστε όσες ανοησίες θέλετε..Μετά να σας δούμε ..


      ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΖΗΤΩ Η Ν Ι Κ Η

      Διαγραφή
    2. PARE MIA ANASA SINAGONISTI.... KAI PES MAS O KOSTAS O NOMIKOS STIN NEA DIMOKRATIA DEN ANOIKE???????? SE PIOUS "δοσίλογους προδότες και εγκληματίες των μιζοκομμάτων που εκρποσωπείτε είτε σαν ΠΑΣΟΚ είτε σαν ΝΔ είτε σαν ΣΥΡΙΖΑ" ANAFERESE STO LOGIDRIO SOU???

      Διαγραφή
    3. και ποιος είσαι εσύ 10.55 που θα σου δώσουμε αναφορά για τα πολιτικά φρονήματα η τις κομματικές αφετηρίες του κάθε Κώστα ;Ε Λοιπόν΄αρκετά ασχοληθήκαμε με κάτι τιποτένιους σαν εσένα και χάνουμε άσκοπα τον χρόνο μας ...έχουμε και σοβαρότερες ασχολίες ...

      Διαγραφή
    4. Τι; Θα δείρετε κανέναν;

      Διαγραφή
  16. ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΩΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ..ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πού να κατέβαινε και ο ρώμας για ευρωβουλευτής, εκεί να δεις τι θα παθαίναμε!αλήθεια γιατί δεν κατέβηκε και αυτός ευρωβουλευτής;να δοξαστεί και η μελίτη.

      Διαγραφή
    2. Μεγάλη πλάκα έχει ο: Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 - 7:52 μ.μ.
      1ον: Απευθύνεται στον Βαγγορώμα από την δοξασμένη Μελίτη, κοινώς Οφτσάρενι.
      2ον, Το ποιο αστείο είναι ότι του μιλάει λες και ο βάγγος από την Μελίτη δεν καταλαβαίνει.
      3ον. Όταν αναφέρεται στην υποψηφιότητα Νομικού διευκρινίζει ότι είναι σοβαρή. Δηλαδή παραδέχεται ότι οι άλλες υποφηφιότητες μάλλον δεν είναι σοβαρές;η δική του είναι;
      4ον και σοβαρότερον, μάλλον τα γράφει ο ίδιος ο βάγγος από την μελίτη και απευθύνεται στον εαυτό του. Λες να μην τον καταλαβαίνει;λες να μην μπορούν να συνεννοηθούνε; Να έχουν πρόβλημα στη σχέση τους; Χα χα χα χα μεγάλη πλάκα έχουν τα χρυσαυγόπουλα!

      Διαγραφή
  17. Όλοι οι φασίστες μιλάνε για σταλινισμό. Τρέμουν τον Στάλιν. Σαν σήμερα 9 Μάη, πριν από 69 χρόνια, υπό την καθοδήγηση του Στάλιν συντρίφτηκε το ναζιστικό τέρας και υψώθηκε στο Ράϊχσταγκ, στην καρδιά του Βερολίνου, η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νάτος και πάλι ο σαλεμένος 11.21. ρε σύ άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις; Πάψε επιτέλους να μιλάς για ναζί και φασίστες ...αν τολμάς γράψε και κάτι για τους ναζί στην Ουκρανία ή τους ξοφλημένους κομουνιστές συντρόφους σου στην Ρωσία..με τους συνεργάτες της Μέρκελ στην Ελλάδα ..επιτέλους προσγειώσου στο 2014...Τι σφυροδρέπανα ναζί και κολοκυθια αραδιάζεις ; Μάλλον είσαι μάλλον από άλλη "διάσταση" εσύ....περαστικά σου - σας

      Διαγραφή
  18. Οι φασίστες στην Ουκρανία, - που έκαψαν ζωντανούς πάνω από 100 ανθρώπους και μακελεύουν γυναικόπαιδα, - είναι ομογάλακτα αδέλφια της Χρυσής Αυγής. Ίδιο έμβλημα, ίδια συνθήματα, ίδια ιδεολογία, ίδιες πρακτικές, ουκ ολίγες συναντήσεις μαζί τους (προφανώς για συμπαράσταση και ανταλλαγή πείρας) και πάει λέγοντας. Για το 2014 μιλάμε... Όσο για το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, είναι γεμάτο από ανώτατους απόστρατους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και από ανώτατα στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Τόσο αντισυστημικοί είστε και αυτά τα συμφέροντα υπηρετείτε. Η δημαγωγία σας δεν είναι παρά ο φερετζές του εγκληματικού σας προσώπου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλά είσαι τόσο μα τόσο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ....

      Για τον Βενιζέλο του πασόκ που έστειλε ο Σαμαράς της ΝΔ για να σφίξει το χέρι του ουκρανού ναζί προέδρου έχεις να μας τίποτα;;;;;; Αρκετές μπαρούφες προπαγάνδας σε ταίζει η τηλεόραση μην την παπαγαλλίζεις κιόλας Α Σ Χ Ε Τ Ε ... ...

      Διαγραφή
  19. Και φυσικά θα τον στηρίξουμε αυτόν τον αξιόλογο άνθρωπο, δεν πέφτουμε θύματα των μέσων μαζικής εξαπάτησης...η ιστορία της Ελλάδας μας είναι χτισμένη στον πατριωτισμό και στον εθνικισμό...Αφυπνιστείτε, είναι δύσκολοι οι καιροί συμπατριώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μακάρι φίλε .12.02...να σκέφτονταν όλοι σαν κι εσένα και να μην έτρωγαν την προπαγάνδα παρακρατικών του Σαμαρά Βενιζέλου και των υποστηλωμάτων αυτών βλ κκε σύριζα που είτε σιωπούν είτε σιγοντάρουν την χούντα του αντισυνταγματικου τόξου που φυλάκισε πολιτικους αντιπάλους γιατί΄απλά ήταν στην χρυσή αυγή.Πώς θα σας φαίνονταν να γινόταν το ίδιο για λχ στελέχη και πρόεδρο ακρο αριστερών οργανώσεων με σαθρές κατηγορίες δικαστών που πήραν εντολές από τον πρωθυπουργό ένα υπουργό και μία ΞΕΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ πασίγνωστη για τον εσωτερικό έλεγχο και τις παρεμβάσεις της στην Ελλάδα ;;; και μάλιστα αρχηγό πολιτικού κόμματος γιατί έτσι ΞΕΝΑ κέντρα και γνωστά λόμπι μ παγκόσμιων τραπεζητων διέταξαν να φυλακιστούν με την κατάπτυστη αυτή κατηγορία Παρόμοια περίπτωση φυλακίσεως πολιτικών αντιπάλων μόνο σε υποσαχάριες χώρες συμβαίνει και τριτοκοσμικά πολιτεύματα σαν της Ουγκάντας η της ..αγαπημένης των κομουνιστών βόρειας κορέας. ,,,,Για τις παρακρατικές δολοφονίες του Φουντούλη και Καπελώνη τσιμουδιά δεν βγάζουν οι θρασύδειλοι Μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά και οι ποντικολεωνταρισμοί τους

    ..Σου δίνω τα συγχαρητήρια μου για την καθαρότητα της σκέψης σου αν και μη χρυσαυγίτης ...

    Ο κ Κώστας Νομικός είναι η επιλογή εκείνη και κάνει την διαφορά σε αντιπαραβολή με κάποιους που κάμναν ΤΟΥΡΙΣΜΟ τόσο στην βουλή όσο και στο ευρωκοινοβούλιο...

    ¨Όλα αυτά τα ανδρείκελα των πατσαβουροπολιτικών κωμμάτων στην Ελλάδα θα θέλαμε όπως προσάπτουν κατηγορίες στην χρυσή αυγή να πουν τα ίδια και την άποψη τους και για την ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΤΑΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ?????


    ΄να δούμε ποιοι είναι οι αντιφασίστες και ποιοι οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που συνεργάζοντε ( και στην Φλώρινα) ανοιχτά ή σιωπηλά με τους φασιστες των σκοπίων....

    Αλήθεια για το τελευταίο ...τι γνώμη έχει το κκε ? ο συριζα? το πασόκ και η νέα δημοκρατία?\\

    Μήπως όλοι αυτοί οι "δημοκράτες της τρύπιας δεκάρας" σιωπούν και γιατί άραγε?

    Μήπως έχουν στα ψηφοδέλτια τους όλοι αυτοί οι "αντιφά" ατομα ΄φιλά διακείμενα με το VMRO ( την χρυσή αυγή ) των Σκοπίων ;;;;

    Σας πήραμε είδηση ....και δεν θα αργήσει η ώρα να καταπινετε την γλώσσα σας όταν θα ακούτε χρυσή αυγή

    Φίλε δεν απευθύνομαι σε εσένα....σε όλους αυτούς τους δήθεν δημοκράτες απευθύνομαι και ξέρουν πολύ καλά ότι στην χρυσή αυγή αυτά που πουλούσαν στους αντιπάλους ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα μπλοκς δε γράφουμε τόσο πολλά, δεν τα διαβάζει κανείς, φαφλατά ε φαφλατά.

      Διαγραφή
    2. φαφλατά ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις και εσύ χρυσαυγόπουλο, τι μας λες αν και μη χρυσαυγίτης, για να συνγκινηθούμε; Άντε να γελάσουμε και εμείς λίγο παραπάνω!

      Διαγραφή
  21. O MONOΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ....1.05 ΚΑΙ 4.16

    1.05 ΚΑΙ 4.16 ΕΙΣΤΕ ΓΥΜΝΟΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ..ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝ... ΣΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΧΩΝΕΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ Ο 8.55
    -ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; ΟΧΙ ..? Ε ΛΟΙΠΟΝ 1.05 ΚΑΙ 4.16 .ΞΑΠΛΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ..ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΆΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΑΥΤΑ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΝΤΟΥΖΖΖΖΖΖ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕ ..ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ 1.05 ΚΑΙ 4.16..ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΎ/../

    ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΩΜΑ ΠΡΙΝ ΣΚΟΥΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥΓΚΑΝΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ Η ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ..ΑΚΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ... ...ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ? Ψ Α Χ Ν Ο Ν Τ Ε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βαγγέλη Ρώμα πες στον βαγγέλη Ρώμα ότι Ελληνική αυγή χωρίς καλή γραμματική γίνεται;Όχι δεν γίνεται.
    Επίσης αν φτάσουμε στο σημείο να περιμένουμε να μας εντάξει ο βαγγος σε κάποιο κόμμα καλύτερα να γυρίσουμε καμιά κωμωδία, πολύ θα γελάσουμε. Εκτός αν μιλάει για κανένα κόμμα από την Μελίτη. Εκεί πάω πάσο, να δοξαστεί και η Μελίτη. (έχει βελουδένια καθίσματα στη μελίτη;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.