Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Επισκέψεις του Γ. Βοσκόπουλου

Με αφορμή την εορτή των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Δήμαρχος Φλώρινας και υποψήφιος Δήμαρχος του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», κ. Γιάννης Βοσκόπουλος επισκέφθηκε την Τρίτη 20 Μαΐου2014 , συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, τις Τοπικές Κοινότητες Νίκης, Παπαγιάννη και Λόφων, καθώς και την τοπική κοινότητα Κάτω Κλεινών.
Το πρωί της Τετάρτης, 21 Μαΐου2014, επισκέφθηκαν τη λαϊκή αγορά της Φλώρινας και τα γύρω καταστήματα.

8 σχόλια:

  1. Φτανει μη βγαζετε αλλο φωτογραφιες! ΔΕΝ αρεσει σε ολους να εκτιθενται με τις φωτογραφιες αμαν πια!!! Αλλωστε δεν ειναι ΝΟΜΙΜΟ να δημοσιευονται χωρις την εγκριση του πολιτη που φωτογραφιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΑΛΛΑ ΦΟΥΛ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ............

      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ



      Διαγραφή
  3. ε, όχι και ο Βοσκός αντιμνημονιακός!!! ποια μνημόνια και αντιμνημόνια ταμπουνάτε, όταν βάσει ψήφων φάνηκε ο Δακής ποιον στην ουσία των πραγμάτων στήριξε!!! αλήθεια, απαντήστε εσείς οι "αντιμνημονιακοί" (ας γελάσω) του Βοσκού, οι της Ζεμπιλιάδου (που υποστηρίχτηκε απο ΠΑΣΟΚ και ΔΗ.ΜΑΡ) ποιον ψήφισαν στις δημοτικες εκλογές, οέο;;; πάντως, όχι τον Στάθη... ε, μη μου πείτε ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ είναι αντιμνημονιακά κόμματα!!! το μεν πρώτο συγκυβερνά, το δε δεύτερο συγκυβερνούσε μέχρι πρότινως, φεύγοντας από τη συγκυβέρνηση για λόγους που δεν αφορούσαν το μνημόνιο... και εκτός των άλλων, εσείς του Βοσκού, γνωρίζετε άλλη λέξη εκτός από τη λέξη μνημόνιο;;; αν σας έλεγαν να μασουλάτε το ούγκα ούγκα, αυτό θα λέγατε σε κάθε αναγραφόμενο μήνυμά σας... ζητήστε, από το Βοσκό να σας αγοράσει κανένα λεξικό (αρκεί να βγει αυτός μέχρι και εισιτήρια για τη Βραζιλία, θα σας αγόραζε) και ύστερα εκφράζετε και άποψη... φτάνει πια να πιπιλάτε τα ίδια και τα ίδια που εκτός των άλλων δε γνωρίζετε ποια είναι η πραγματική σημασία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ,ΤΗ ΥΠΕΡΟΓΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,TIΣ EKATONTΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΤΙΣ ΠΩΛΟΥΣΕΣ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ BLOGS ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ....ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ...ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ακρως κουραστικη και ανουσια! συμφωνουμε απολυτα.Ο Δημαρχος μιας πολης για να χαρακτηριζεται αξιος, ικανος και να εχει την αποδοχη και την ΨΗΦΟ των πολιτων, υποχρεουται πριν απ ολα, ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ τους πολιτες του δημου του και οχι να τους χωριζει. Να σκεφτουμε ...ποιος σπειρει τον διχασμο στους πολιτες, πως μας αντιμετωπισε οταν δεν ειχε ΑΝΑΓΚΗ την ψηφο μας....και υστερα, ας ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. Αλλωστε, οι πολεις με ΠΡΟΟΔΟ, με βελτιστη ποιοτητα ζωης ηταν παντοτε αυτες,που ειχαν ενωμενο το λαο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πες μου πως το ευκόλως εννοούμενο απο αυτό που γράφεις είναι πως αυτός που ενώνει την πόλη είναι ο Βοσκόπουλος...

      Διαγραφή
    2. Ακριβως το αντιθετο εννοω, ειναι αυτος που ΔΙΧΑΖΕΙ τους πολιτες απο τοτε που ασχοληθηκε με την πολιτικη, απο την πρωτη κιολας μερα.Ο Βοσκοπουλος ειναι αυτος που ειρωνευεται, προσβαλει και κοροιδευει τους Φλωρινιωτες οταν ΔΕΝ εχει αναγκη την ψηφο τους!!! Και με αυτη την απιστευτη προβολη ΥΠΟΤΙΜΑ την νοημοσυνη των Φλωρινιωτων. Αλλωστε και αυτος αν ηταν στη θεση του Κωνσταντινιδη "ναι σε ολα" θα ελεγε και το αποδεικνυουν οι ενεργειες του.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.