Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Θ.Καρυπίδης: «Η συσχέτισή μου με εθνικιστικά-ρατσιστικά μορφώματα και κόμματα είναι απαράδεκτη»

Η επαγγελματική ιδιότητα του δημοσιογράφου δεν με προφύλαξε απ’ την αρνητική έκπληξη της προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. και τους αφελείς συνοδοιπόρους της, για όσα ακούστηκαν για το άτομό μου.
Η συσχέτισή μου με εθνικιστικά-ρατσιστικά μορφώματα και κόμματα είναι απαράδεκτη. Η στάση ζωής μου, η ιστορία και το ήθος μου είναι σε πλήρη αντίθεση μ’ αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές. Από παιδί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα, στο στενό και ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον, με τις αξίες της δημοκρατίας και της αριστεράς, που πληρώθηκαν με διωγμούς, ταλαιπωρίες και φυλακίσεις,
Η ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων που διαλύει την οικονομία της χώρας και φέρνει την κοινωνική καταστροφή, με οδήγησε στην άμεση πολιτική ενεργοποίηση. Χρειαζόμαστε ένα δημοκρατικό κόσμο, για να μπορούμε να ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Αυτές οι κοινές στοχεύσεις με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενόχλησαν τα επιτελεία της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.
Δηλώνω στρατιώτης στον στόχο της ανατροπής στη Δυτική Μακεδονία. Το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας θα βαδίσει στο δρόμο της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου και της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

33 σχόλια:

  1. ΘΩΔΟΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΠΝΙΓΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.
    ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΟΙ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ " ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΑ 490€ (ΠΛΗΡΗ) ΚΑΙ 250€ (ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ) . ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΑΝ ΤΗ Ν ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΣΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΙΥ 1980 ! ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΑΜΑΡΑΙΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΝΕΟΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΑΝ ΤΗΝ ΣΟΒΟΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ !!! ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΒΕΡΩΦ, ΕΒΕΡΤ !! ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!

      Διαγραφή
    2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ! , 8% ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

      Διαγραφή
    3. Και κάποιες αφρικανικές χώρες έχουν ανάπτυξη αλλά ο κόσμος πεθαίνει από ασιτία...

      Διαγραφή
    4. Σε παρακαλώ ρε 2:37 μ.μ... οι άνθρωποι στην Αργεντινή λεηλατούν τα σούπερ μάρκετ γιατί δεν έχουν να φάνε.

      Διαγραφή
    5. επειδη εσυ 4.58 τυχαίνει να 'εχεις δουλειά και έχεις ένα πιάτο φαί να φας ξέρεις ότι 2.000.000 άνεργοι συν άλοι τόσοι στη οικογένεια τους δεν έχουν να φάνε σήμερα στην Ελλάδα! ευτυχώςπου υπάρχει σε μας ο θεσμός της οικογένειας και η εκλησία !! και μιλάς για κάποιες συμορίες στην αργεντνή που λεηλατούν!! μαύρα μεσανυχτά !!! δες το δελτίο του MEGA θα μάθεις και για άλλες αργεντινες !

      Διαγραφή
  2. Eάν τα ψηφοδέλτια σε κάθε νομό, δεν είναι "διαμάντια" τότε όσοι σας κατηγορούν θα δικαιωθούν. Στο χέρι σας είναι να δείξετε το δημοκρατικό σας ήθος, να σεβαστείτε τις προτάσεις των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά! Η μόνη συσχέτισή σας είναι με τα ανθελληνικά και εθνο-κομπλεξικά μορφώματα. Αλλά μάλλον ούτε και για αυτούς είστε αρκετός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκεκριμένα πράγματα θα μας πείτε κύριε Καρυπίδη; Εαν εκλεγείτε Περιφερειάρχης ποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μέτρα θα λάβατε για την αντιμετώπιση των ναζί; Θα τους καλείτε σε εκδηλώσεις; θα τους αντιμετωπίζετε σαν συνηθισμένο θεσμικό κόμμα ή παράταξη; Θα τους επιτρέψετε τα συσσίτια ντροπής και μίσους; Στο κανάλι όπου είστε συνιοδιοκτήτης θα συνεχίσουν να καλούνται; Θα μιλήσετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΟΥΣ ΡΕ ΝΑΖΙ ΡΕ ?
      ΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
      ΕΣΕΙΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
      ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ............
      ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
      ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΣ ΕΙΣΑΙ!!!!

      Διαγραφή
    2. Το ΝΑΖΙ πάντως σωστά το έγραψες.

      Διαγραφή
    3. Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΚΟΛΑΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ AIDS ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ, AΠΛA HTAN ΣE ΥΦΕΣΗ TA TEΛEYTAIA XΡONIA, ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!

      Διαγραφή
    4. ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

      Διαγραφή
    5. με τους ΣΤΑΛΙΝΟΝΑΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ 3 ΧΡΥΣΑΓΙΤΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΜΠΟΥΧΖΕΣΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΚΑΝΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΝ ΕΙΧΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΛΑΚΙΣΕ ..ΘΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΠΟΙΗΣΟΥΝ Η ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ...ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....ΠΑΧΟΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΠΙΚΕΡΔΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΙΖΝΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ =ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΕΛΟΣ ...ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ...ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ....ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΗΤΕΣ...ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ ΜΠΟΙΝΓΚ....

      Διαγραφή
    6. ΑΙΝΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ..

      Διαγραφή
  5. Μην ασχολείστε με τον Καρυπίδη. Μετά και το εβραιοφοβικό του παραλήρημα, η υποψηφιότητά του μετράει λίγες μόνο ώρες. Συνεδριάζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ για να τον στείλει σπιτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ..ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ!!!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγα μην απειλει ο καρυπιδης το συστημα ....αντε να παρει και τον στρατηγο για αντιπεριφερειαρχη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καρυπίδη σε μαχαίρωσαν πισώπλατα οι δικοί σου. Σε τελείωσαν πριν την ώρα σου. Βασικά, τα αριστερά κόμματα το συνηθίζουν αυτό για όλους όσους ξεχωρίζουν. Άντε και αντίο λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο λαϊκισμός προσωποποιημένος πάνω σε αυτόν τον κύριο.
    Ααααα ρε Δακη περίπατο θα κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ;

      Διαγραφή
  11. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ,Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ETΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΣΠΙΟΥΝΟ Η ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάμαι ότι αν έχουν απομείνει λαμόγια στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, θα είναι πολύ λίγα, διότι η μεγάλη μάζα μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ!
      Αν τελικά είναι υποψήφιος ο Καρυπίδης με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ μικρές πιθανότητες να γλιτώσει απ τα λαμόγια!

      Διαγραφή
  14. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ . ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΝΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ 3% ΠΟΥ ΕΙΧΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανακουφιση. Αποσυρθηκε η υποψηφιοτητα.

    Αληθινος ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οσοι αναφερονται στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ τους προτεινω να πληκτολογισουν ( ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΛΕΗΛΑΗΣΙΑΣ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kai poios sas leei oti h XA tha einai stin epomeni vouli? Tha trivete ta Matia sas tous epomenous mines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ....Α@@@@@@@@@@@ΙΔΙΑ ΜΑΣ....ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Τ Ε Λ Ι Ω Μ Ε Ν Ο Ι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σιγά ρε παιδιά! Για πρωθυπουργό μιλάμε; Τι μπορεί να κάνει παραπάνω από τον προηγούμενο; Τίποτα όπως και ο προηγούμενος. Έχουμε ότι μας αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.