Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Υπόμνημα βουλευτών της Ν.Δ. για τη φορολογία των αγροτών

Πρωτοβουλία, σχετική με το ζήτημα της φορολογικής πολιτικής στον αγροτικό τομέα, ανέλαβαν βουλευτές της Ν.Δ. και μεταξύ αυτών ο βουλευτής Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.
Στο πλαίσιο αυτό κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα και πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη με τον Γ.Γ. Εσόδων κ. Θεοχάρη.
Ο κ. Θεοχάρης δεσμεύτηκε:
α) ότι θα μελετήσει τις προτάσεις του υπομνήματος με στόχο να εξευρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.
β) θα συστήσει επιτροπή για την επίλυση επιμέρους ζητημάτων όπως οι αποσβέσεις και ο υπολογισμός των παγίων, τα αγροτικά ημερομίσθια, η τήρηση βιβλίων από συνταξιούχους του ΟΓΑ και άλλων ταμείων, τα αποθέματα της αγροτικής παραγωγής παρελθόντων ετών κ.α.
Επίσης έκανε δεκτή την πρόταση, που ήδη ανακοινώθηκε, για παράταση εφαρμογής, ως το τέλος Φεβρουαρίου, του νέου καθεστώτος τήρησης βιβλίων.
Τέλος, τέθηκε και στον Υφυπουργό κ. Μαυραγάνη το αίτημα για εξαίρεση από το τέλος επιτηδεύματος των αγροτών που θα τηρήσουν βιβλία, το οποίο αντιμετωπίζεται καταρχήν με πολύ θετικό τρόπο.
Ο κ. Κωνσταντινίδης, επίσης, τοποθετήθηκε στη συζήτηση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για το νέο αγροτικό νομοσχέδιο και κατέθεσε τις προτάσεις του, καθώς και τις επισημάνσεις του σε διάφορα άρθρα, για τις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση με νέο δελτίο τύπου.

3 σχόλια:

  1. ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ,ΤΟ 'ΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 1,40€ , ΦΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟ 580€ , ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 40-60% , ΦΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΠΑΣΧΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ, ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ , ΣΥΓΚΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΡΙΟΥ, ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΕΙΩΝ, ΤΗΣ SIEMENS, ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ( ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ , ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ 1985) ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ .
    τωρα αν βρεθουν μ@@@΅ες πλην συγγενών και σε ξαναψηφίσουν τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΡΕ ΣΤΑΘΗ. ΕΣΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ; ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.