Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Πρωταθλήτρια στο ομαδικό σπάθης παμπαίδων η ΓΕΦ – Χρυσό και για Χατζόπουλο και Δήμκου

Στη νέα χρονιά επαληθεύεται η αρχική εκτίμηση με τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων - Παγκορασίδων στις 18-19/01/2014 στο ΟΑΚΑ. Η Γ.Ε.Φ. κατέβηκε με τις ομάδες των αγοριών και κοριτσιών και όπως επί χρόνια το συνηθίζει, έφερε μαζί με τις καλές εμφανίσεις όλων των παιδιών και 3 χρυσά μετάλλια στη Φλώρινα.
Συγκεκριμένα:
1 - Τα αγόρια σε σύνολο 56 αθλητών από όλη τη χώρα κατετάγησαν στα ατομικά:
1ος Χατζοπουλος Στέφανος (Χρυσό), 3ος Ζαραβέλης Αντώνιος (Αργυρό), 6ος ο Πασσάς Γεώργιος, 48ος ο Φερδής Θέμης.
2- Στα ομαδικά σε σύνολο 8 ομάδων ήλθαν πρώτοι, Χρυσό μετάλλιο (Χατζόπουλος Στέφανος, Ζαραβέλης Αντώνιος, Πασσάς Γεώργιος και Φεδρής Θέμης)
3 - Τα κορίτσια σε σύνολο 29 αθλητριών από όλη τη χώρα κατετάγησαν στα ατομικά: 1η η Δήμκου Ελένη Χρυσό.
Το Δ.Σ του Συλλόγου, εκφράζει τα συγχαρητήριά στου στους αθλητές για αυτές τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, συγχαίρει τον προπονητή και εύχεται καλή συνέχεια.
Η παρουσία του Αντιπρόεδρου της ομοσπονδίας Ξιφασκίας κ.Γουσόπουλου Ιωάννη και επίτιμου μέλος της ΓΕΦ. ήταν ένας σημαντικός παράγων των αποτελεσμάτων και μεγάλη τιμή για την ΓΕΦ που η απονομή έγινε από αυτόν. Πολλές ευχαριστίες.

Το Δ.Σ της Γ.Ε.Φ.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια σε ολους αθλητες και προπονητη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (Γ,Ε,Φ,). ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ, ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΥΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.