Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Υπογράφεται σήμερα η σύμβαση για την τηλεθέρμανση

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Φλώρινας, σας προσκαλούν στην υπογραφή της σύμβασης του έργου της τηλεθέρμανσης Φλώρινας.
Η σύμβαση θα υπογραφεί σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 13:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, στην Τοπική Κοινότητα Περάσματος.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.ΑΦ. και Δήμαρχος Φλώρινας
Ιωάννης Βοσκόπουλος

11 σχόλια:

  1. Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να ενδιαφερθεί για αυτό τον τόπο.Τελικά ήταν τόσο δύσκολο ή μήπως όλα αυτά τα χρόνια ήταν όλοι τους αδιάφοροι και τεμπέληδες . Μπράβο Γιάννη ! και να είσαι σίγουρος ότι οι φλωρινιώτες θα είναι δίπλα σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο φίλε μου!
      Το έργο αποδείχθηκε πολύ δύσκολο για τον......Γιάννη!Δεν ξέρω αν φταίει όπως λες, πιο πολύ η τεμπελιά η ήταν αδιάφορος για το συγκεκριμένο θέμα, όπως άλλωστε και για πολλά άλλα!
      Ο Γιάννης φαίνεται ότι έχει συγκεκριμένες δικές του προτεραιότητες!
      Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί ένα έργο που όλοι καιγόμαστε να γίνει το γρηγορότερο και το είχε προετοιμάσει ο προηγούμενος δήμαρχος σε βαθμό που θα μπορούσε να δημοπρατηθεί και να ξεκινήσει η κατασκευή του,στον πρώτο χρόνο της δημαρχιακής θητείας Βοσκόπουλου, αυτός χρειάστηκε να σπαταλήσει τρία ολόκληρα χρόνια για να βρεθούμε στην ίδια αφετηρία!
      Δοξάστε τον λοιπόν αν έτσι νομίζετε, αλλά τότε θα είστε άξιοι της μοίρας σας!

      Διαγραφή
  2. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΌΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ!Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ή ΔΥΟ ΕΤΩΝ,ΕΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ!ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη αγαπητέ μου, η υπόθεση τηλεθέρμανση αφορά μόνο τον Βοσκόπουλο ως μόνο και ικανό ή γενικά όλους αυτούς αιρετούς και διοικητικούς παράγοντες που ασχολήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια,για την εφαρμογή αυτής της μεγάλης ιδέας ;
    Και δε είναι μόνο το σήμερα, που βεβαίως είναι πολύ αισιόδοξο γεγονός η υπογραφή της σύμβασης, αλλά έπεται η υλοποίηση του έργου που θα ακολουθήσουν κάποια χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @11:22 Μήπως είσαι ο Βοσκόπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημαρχε στην συμφωνία με το εργολάβο ΤΟΞΟΤΗΣ α.ε. που θα εκτελέσει έργο αξίας 7.500.000 ευρώ , ΄.όπως ακούω από τα ραδιόφωνα, υπάρχει η δεν υπάρχει πρόβλεψη για την αποκατάσταση των ζημιών δρόμων, πεζοδρομίων, πεζοδρόμων πάρκων ,πλατειών - 'αλλων δικτύων λχ ύδρευσης αποχέτευσης -ΔΕΗ-ΟΤΕ- απ όπου θα περάσει ο αγωγός τηλεθέρμανσης. Έθεσα το εύλογο ερώτημα σε όλα τα μπλόγκ. Ας πούμε έλαβα μία απάντηση σοβαρή μόνο από ένα ( παρατηρητής ) .Θα ήθελα να μας απαντήσεις...Στην μελέτη τηλεθέρμανσης στα 7.5 εκατομύρια υπάρχει πρόβλεψη για αποκατάσταση των ζημιών ;;;;; ΝΑΙ ή ΟΧΙ και εάν ΟΧΙ από ποιο κονδύλιο θα βρεθούν τα χρήματα για να αποκατασταθούν οι ζημιές για την εκτέλεση του έργου τηλεθέρμανσης ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως ο εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει για να διαπιστώσει αν υπάρχει κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, στην περίπτωση κατασκευής νέων πεζοδρόμων, μόλις το περασμένο Φθινόπωρο, τα οποία θα ξηλωθούν την ερχόμενη Άνοιξη, για να περάσουν οι αγωγοί της τηλεθέρμανσης;
    Μήπως μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα: Λέω μήπως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας κάλεσε στην αίθουσα του Δ.Σ για τις υπογραφές ο Δήμαρχος.. Μας έστειλε και sms, απο φιέστες και εξοδα χωρίς λόγο μια χαρά εκει στον Δήμο.
    Για το Δ.Σ πριν 2-3 μήνες οταν αποφάσιζε να φέρει τη Ζέτα στον Δήμο γιατι δεν μας κάλεσε; Δεν ήθελε κόσμο τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΨΑΡΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.