Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Θεοφάνεια στην ενορία Αγίου Νικολάου (φωτογραφίες)

Με λαμπρότητα τελέστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια στην εκκλησία την Αγίου Νικολάου. Πλήθος δημοτών συγκεντρώθηκε από νωρίς σε όλες τις πλευρές του ποταμού Σακουλέβα, για δουν την τελετή και να θαυμάσουν τους τολμηρούς νεαρούς που θα βουτούσαν στον ποταμό για να πιάσουν τον Σταυρό.

Φωτογραφίες: Βασίλης Αλεμπάκης

3 σχόλια:

  1. Μπράβο εκεί στον Άγιο Νικόλα ήταν πολητισμένη τελετή,ενώ στον Άγιο Παντελεήμονα οι γύφτοι ήσαν κανίβαλοι,για πρώτη φορά στα χρονικά ο παπάς αναγκάστηκε να ρίξει τον σταυρό στην πίσω μεριά της γέφυρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γύφτοι οι νεοφώτιστοι ; συγχαρητήρια ...λυπάμαι που πηγαίνεις στο εκκλησία ...είσαι όλοι υποκριτές και φαρισαίοι....έτσι διώχθηκε πολύ κόσμος από τις εκκλησίες από κάποιους σαν εσένα 1.52 ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΕ ΚΑΝΤΙΩΤΗ ;;;; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ;;;

      Διαγραφή
  2. επιτέλους πότε θα σταματήσουνε οι πολιτικάντηδες να παίρνουν με τα τα Θεοφάνεια τα μικρόφωνα λές και επρόκειτω για φιέστα...ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ...οι θρησκευτικές εκδηλώσεις δεν είναι πολιτικές εξέδρες ούτε φιέστες για να δίνουν συνεντεύξεις...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ..δεν το καταλαβαίνουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.