Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκινά η διανομή τροφίμων σε δικαιούχους του δήμου Φλώρινας

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 θα ξεκινήσει η πρώτη φάση της κατανομής στους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομής Τροφίμων του Δήμου Φλώρινας».
Η διανομή θα πραγματοποιείται στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Φλώρινας, στην οδό 7ης Νοεμβρίου και από τις 09:00 μέχρι τις 14:00.
Απαραίτητο στοιχείο για την παραλαβή των τροφίμων είναι η Ταυτότητα του κάθε δικαιούχου.
Σε περίπτωση που κάποιος είναι δικαιούχος, αλλά αδυνατεί να προσέλθει ο ίδιος, θα πρέπει να υπάρχει νόμιμη εξουσιοδότηση του εκπροσώπου.

Συγκεκριμένα ο τρόπος της διανομής θα γίνει ως εξής:
Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 διανομή τροφίμων για μέλη οικογενειών με 2 άτομα.
Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 διανομή τροφίμων για μέλη οικογενειών με 3, 5, 6 και 8 άτομα.
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 διανομή τροφίμων για έναν (1) δικαιούχο.
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 διανομή τροφίμων για μέλη οικογενειών με 4 άτομα.

Η λίστα με τα ονόματα των δικαιούχων υπάρχει στο Δημαρχείο και όποιος ενδιαφέρεται να ζητήσει σχετικές πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα: 2385351010, 2385351031.

6 σχόλια:

  1. eimai mia gyneka anergh ekana ta xartia gia thnvoh8eia toy dhmoy gia trofima kai me aporipsane les kai eimai mproyklisa ma den ntrepontai aporipsan ena atomo poy den exei oyte mia draxmh na zhsh giati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ.ΑΝ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ....ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ......ΦΤΩΧΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΖΙΠ 150.000 ΕΥΤΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό με τους αθίγγανους ή Ρομά το έχει προσέξει και ο πατέρας μου και μου το λέει συχνά. Απολαμβάνουν μια ιδιαίτερη μεταχείριση από το Δήμο (για ψηφοθηρικούς λόγους μάλλον) . Αλλά η Εκκλησία; Επιτρέπεται να κάνει διακρίσεις στο ποίμνιό της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Δήμαρχε,
    πρέπει να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, όσους έχουν ανάγκη, αλλά με όρους και ελέγχους,
    1. σηκώστε στο διαδίκτυο τα ονόματα των δικαιούχων πάσης φύσεως βοήθεια! τρόφιμα , χρήματα κτλ!
    2. Όσοι λαμβάνουν αυτή την βοήθεια να υπογράφουν ειδικό έντυπο εξουσιοδότησης που θα επιτρέπει στο Δήμο να ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς οπουδήποτε μπορεί να έχουν και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία του δικαιούχου!
    Εάν δεν συμφωνούν, ας αρνηθούν τη βοήθεια του Δήμου!
    Μόνο έτσι θα αποτρέψουμε τους τζαμπατζίδες και τους πονηρούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γίναμε και ρατσιστές; Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έστειλε τις καταστάσεις παντού. Και στους πολύτεκνους και στους τρίτεκνους και στους Δήμους και στα ΑμεΑ και παντού. Μην ψάχνουμε φαντάσματα. Πόσοι από αυτούς που δεν θα πάρουν τρόφιμα κάνανε διπλές αιτήσεις, σε δύο φορείς; Αλλά πάντα μας φταίνε οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.