Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Το γυμνάσιο Κλεινών στην Αθήνα

Το τριήμερο 6,7 και 8 Δεκεμβρίου, μαθητές του Γυμνασίου Κλεινών πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στη Βουλή των Ελλήνων, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους επισκέφτηκαν την Ακρόπολη και το νέο Μουσείο της, το Μετρό και φυσικά τι άλλο, το ψυχαγωγικό πάρκο ALLOU.
Τους μαθητές συνόδεψαν οι καθηγήτριες Καραμαριγώ Γωγώ και Ποπώλη Άννα.
Από τη φωτισμένη, Χριστουγεννιάτικη πρωτεύουσα και κάτω από το ιερό βράχο της Ακρόπολης, ευχόμαστε Καλά και Άγια Χριστούγεννα σε όλη τη Φλώρινα.

6 σχόλια:

  1. Τα ωραιοτερα παιδια ειναι στην κατω κλεινε. Μπραβω στις καθηγητριες. Ευχομαι ολοι να εχετε καλα και ευτυχισμενα χριστουγεννα. (: (: (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχάς Άννα χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!
    Γωγώ, Άννα, χαίρομαι που είστε καλά, καμαρώνω που υπήρξα συνάδελφός σας και φυσικά ζηλεύω δεν φαντάζεστε πόσο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κάναμε την ίδια ( περίπου ) εκδρομή μαζί κι αυτό φυσικά μου δημιουργεί συνειρμικές σκέψεις! Σκέψεις και λύπη! Το σχολείο ακόμα μου λείπει,! Αναπολώ τα δημιουργικά μου χρόνια και ......... Συγχαρητήρια, να είστε καλά!
    Καλές γιορτές, αν και νομίζω , ότι θα σας δω την επόμενη βδομάδα στην Φλώρινα!
    Π.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κυρία Ποπώλη και η κυρία Καραμαριγώ είναι 2 πάρα πολύ καλές καθηγήτριες και μαζί τους περάσαμε υπέροχα στην Αθήνα!Ανυπομονούμε για άλλη μια τέτοια εκδρομή μαζί τους!

    Σας ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στις καθηγήτριες για την υπομονή τους...!!!!! (μια μάνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικα η κυρια Ποπωλη και η κυρια Καραμαριγω ειναι καταπληκτικες καθηγητριες!!!!!!! Ελπιζω να τις εχουμε και του χρονου!!!!!!! ( Απο Α.Π )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.