Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Αρκούδα κατασπάραξε μικρό αλογάκι στο Φανό!

Χθες τα ξημερώματα, για άλλη μια φορά έσπειρε τον τρόμο στο Φανό Φλώρινας, μια αρκούδα που εμφανίστηκε στο χωριό.
Θύμα από τη χθεσινή της επίθεση ήταν ένα αλογάκι 4 μηνών το οποίο και κατασπάραξε. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα από αρκούδες στο χωριό τείνουν να γίνουν καθημερινά

Πηγή: anapodoi.blogspot.gr

6 σχόλια:

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ "για άλλη μια φορά έσπειρε τον τρόμο'' ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, Ο ΦΑΝΟΣ ΟΠΩς Κ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΠΛΕΟΝ - ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ - ΕΧΕΙ 40 ΨΥΧΕΣ, ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Κ Ο.ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΖΩΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΕΠΛΗΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ, ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΥΚΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ Κ ΟΧΙ ΣΕΝΑΡΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΙ Κ ΠΑΛΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ Η ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΠΛΗΤΤΕΙ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ Κ ΠΑΛΙ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΦΟΛΛΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΚΟΠΟ ΠΑΝΙΚΟ ή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ..ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΤ ΟΥΡΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, Η ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕ, ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ (δηλ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΒΟΣΚΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ), Η ΠΑΝΙΔΑ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΙΚΟ Κ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, -ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ- ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.

      Διαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω το έμαθα απο το Φλάς Τιβί ότι αρκούδα κατασπάραξε ένα αλογάκι στον Φανό Φλώρινας . Τώρα εάν εσείς είστε περισσότερο αντικειμενοι ( απο δημοσιογραφικής άποψης) απο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κ.Καρυπίδη τι να πώ; Στήν Φλώρινα εκτός απο αρκούδες και άλλα ζωντανά ζούνε και.....αυθεντίες της αντικειμενικής δημοσιογραφίας και ορθής ενημέρωσης. Θα συμφωνήσω με τον σχολιαστή 8.32 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πάρε τα όπλα τρομοκρατημένε απ' τις αρκούδες λαέ....σφοδρές και ανελέητες οι επιθέσεις των αρκούδων...χτυπήστε καμπάνες σημάνετε πόλεμο εξολοθρεύστε τις αρκούδες.Ξύπνα άνθρωπε ανώτατο ον, η γη σου ανήκει., καιρός να μηνούμε μόνοι μας....η μήπως σιγά σιγά να ελαττώνουμε και το δικό μας πληθυσμό στο κάτω κάτω υπάρχουν άνθρωποι που μας είναι περιττοί, ε τι λέτε...?

    Δεν ξέρω αν αυτό το θέαμα είναι από τη πολύ εξυπνάδα ή από τη έληψη μόρφωσης, αλλά μοιάζει σίγουρα με χειραγώγηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.