Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Η μεταφορά του δημάρχου Αμυνταίου στο νοσοκομείο (video)





Πηγή video: Ράδιο Φλώρινα

11 σχόλια:

  1. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ;ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ,ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρεπει να βαλατε υποτιτλους σε αυτα που λεει για να τα καταλαβουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. afou to exei ypograpsi o stathis mporei na kanei alios ,to mono pou mporei na kanei einai na paretithi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιποτα δεν είναι τυχαίο τελικά! Ευτυχώς που το στρατόπεδο έκλεισε πριν κλείσει το νοσοκομείο. Γιατί αν έκλεινε πρώτα το νοσοκομείο που θα τον πηγαίνανε τώρα τον δήμαρχο?!!! Σωστός?!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βαλτε υποτιτλους να καταλαβουμε τι λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑΘΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο δημαρχος καλυτερος και απο τον καραγκούνη στο θέατρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο Κωνσταντινίδης ρε παιδιά είναι ο βουλευτής Φλώρινας; Αυτός δηλαδή είναι ο κορυφαίος «άρχον» του τόπου, ο εκπρόσωπος όλου του νομού Φλώρινας και όλου του λαού της στην Ελλάδα και το Κοινοβούλιο; Αυτός εκφράζει όλους τους Φλωρινιώτες ως εκπρόσωπος ανά την υφήλιο; Τι επίπεδο είναι αυτό; Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είμαστε κατώτεροι από αυτόν σε γνώσεις, οξυδέρκεια, μόρφωση, αντίληψη, πυγμή κ.τ.λ. για να τον έχουμε εκλέξει ανώτερο άρχοντα του τόπου… Αυτό είναι το επίπεδο της Φλώρινας; Ντροπή και πάλι ντροπή για όσους ψηφίζουν και είναι ευχαριστημένοι με τέτοιους εκπροσώπους…. Θλίβομαι και ντρέπομαι πραγματικά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 6.11 έχεις λανθασμένη ενημέρωση. Το νοσοκομείο της Φλώρινας (αν εννοείς αυτό) δεν πρόκειται να κλείσει. Μια μόνο πιθανότητα υπάρχει. Να το κλείσουν πολίτες του νομού σαν το Δήμαρχο Αμυνταίου, ο οποίος ζήτησε να μεταφερθεί στο "Μποδοσάκειο" νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Αν απαξιώνουμε μόνοι μας το νοσοκομείο και περνάμε το μήνυμα ότι το Αμύνταιο και τα περίχωρα προτιμούν νοσοκομείο άλλου νομού, δεν θα μας φταίει κανένας. Θα μας το κλείσουν οι ίδιοι μοι τοπικοί μας "άρχοντες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.