Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου στις «Πρέσπες 2013»

Αποδεχόμενος την πρόσκληση του Οργανισμού Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρεσπών Φλώρινας και του καλλιτεχνικού διευθυντή Γιώργου Λιάνη, ο νέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Μιχαήλ Θεοχαρίδης θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2013»
Η παρουσία του κ. Θεοχαρίδη, που έλκει την καταγωγή του από τις Αγραπιδιές Αμυνταίου, περιποιεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για τις εκδηλώσεις, όσο και για το νομό Φλώρινας.

4 σχόλια:

  1. τι λές ρε παιδάκι μου σοβαρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σοβαρά ,μιας και και φέτος προβλέται να βαράνε μύγες

      Διαγραφή
  2. Ωραία σύγκριση! Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ή μία τραγουδοποιός; Ο Οργανισμός Πρεσπών και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γ. Λιάνης, μάλλον δενγνωρίζουν τι εστί Πρόεδρος Αρείου Πάγου ή δεν σέβονται τους θεσμούς! Ιδού που καταντήσαμε με την διαφήμιση των Πρεσπείων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή η ιδέα να μοστράρετε την φωτογραφία του κ. Θεοχαρίδη με τη τήβεννο. προκειμένου να εξασφαλίσετε κύρος για τις εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ, είναι δική σας κύριε neaflorina, ή του Οργανισμού Πρεσπών, ή του κ. Λιάνη; Ο κ. Θεοχαρίδης το ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.