Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Νέοι διαιτητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή διαιτησίας που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας το τριήμερο 14-16 Ιουνίου 2013. Η σχολή έγινε για πρώτη φορά στη Φλώρινα με ευθύνη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με στόχο τη δημιουργία ομάδας διαιτητών που θα εκτελούν τα καθήκοντά τους στους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος όπως και σε όλες τις διοργανώσεις της Τοπικής Επιτροπής της Βόρειας Ελλάδας. Συνολικά πήραν μέρος 12 υποψήφιοι/ες διαιτητές. Στη σχολή δίδαξε η διεθνής επιδιαιτήτρια κ. Κρόττου Κωνσταντίνα, η οποία παρουσίασε τους κανονισμούς Παιδιάς τους κανονισμούς Διεθνών Διοργανώσεων και τους κανονισμούς Διαιτησίας και οργάνωσε την πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων.
Τη σχολή πέρασαν επτά μαθητές, έξι άνδρες και μία γυναίκα. Είναι οι εξής: Ζήση Τριανταφυλλιά, Παράσχου Παναγιώτης, Αραβιάδης Θεολόγος, Φωτιάδης Κων/νος, Καλογήρου Γεώργιος, Πετσούκης Κων/νος, Λυγούρας Γεώργιος. Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις ανακηρύσσονται επίσημοι διαιτητές και θα ενταχθούν στην κατηγορία των Δόκιμων, όπως ο Εσωτερικός Κανονισμός ορίζει.
Λαμβάνοντας υπόψη και την αντίστοιχη σχολή που έγινε πρόσφατα στην Κοζάνη μπορούμε να πούμε ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη στην περιοχή μας. Η ύπαρξη ικανού αριθμού επίσημων διαιτητών δίνει κύρος στο άθλημα και συμβάλλει θετικά στην ομαλή λειτουργία του.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την επιλογή της πόλης μας για τη σχολή διαιτησίας και την εισηγήτρια κ. Κρόττου για τη συγκροτημένη και αναλυτική διδασκαλία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το Δ.Σ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.