Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Δε βλέπω, δεν ακούω, δε μιλάω» από φοιτητές του ΤΕΕΤ

Με αφορμή το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Φλώρινας πραγματοποίησαν μία performance στην πόλη της Φλώρινας στις 14 Ιουνίου του 2013.
Το θέμα της δράσης "δε βλέπω δεν ακούω δε μιλάω" σχολιάζει και θίγει τις συνθήκες που οδήγησαν την Ελληνική κοινωνία στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, με αποκορύφωμα την πραξικοπηματική πράξη κλεισίματος της ΕΡΤ.
Το βίντεο αυτό είναι ένα μοντάζ της δράσης και διαφόρων γεγονότων που συνοψίζουν τις παραπάνω σκέψεις και σκοπεύει στην αφύπνιση της κοινωνίας, έχοντας τη μορφή διαμαρτυρίας ενάντια στον σύγχρονο οικονομικό φασισμό


7 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ; ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΠΟΣΑ; ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΗΚΑΝ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ. ΑΠ' ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ 1.500.000 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή μου λες πως η κυβέρνηση που διόριζε μέχρι χθες συμβουλο-συμβουλάτορες με παχυλούς μισθούς καλά κάνει και απολύει τους υπόλοιπους 2500 ανθρώπους με βασικό μισθό???

      Εννοείται πως οι παχυλόμισθοι έχουν την θέση τους εξασφαλισμένη.

      Θα τρελαθούμε τελείως!

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΕ 12.00 ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΑΠΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕ, ασφαλώς και είναι πραξικοπηματική πράξη το κλείσιμο οποιασδήποτε δημόσιας επιχείρησης από ένα κόμμα που έχει 125 βουλευτές και διαφωνούν σε αυτό οι εταίροι του στην κυβέρνηση. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

      Σταμάτα επιτέλους να διαδίδεις ψεύδη. Πού είναι τα στοιχεία σου που αποδεικνύουν ελλειμματική ΕΡΤ? Σε προκαλώ να τα μας τα παρουσιάσεις.

      Σύμφωνα με τους Ισολογισμούς της λοιπόν,
      Για το 2010:
      Κύκλος Εργασιών: 336εκ, ΚΕΡΔΗ προ φόρων: 30 εκ. ευρώ
      Για το 2011 (18μηνη χρήση):
      Κύκλος Εργασιών: 318εκ, ΚΕΡΔΗ προ φόρων: 56,9 εκ. ευρώ

      Σύμφωνα με έγραφο της διοίκησης της ΕΡΤ που αποκάλυψε η γαλλική Humanite (εδώ: http://www.humanite.fr/monde/revelations-le-groupe-audiovisuel-grec-ert-rentabl-543838)
      "Παρά την ύφεση, η οποία προκαλεί απώλειες σε όλες τις εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης, η ΕΡΤ είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Αν "το πρώτο τρίμηνο του 2013, τα έσοδα μειώθηκαν κατά 1,46%, από € 3,659,200.00 στο συνολικό ποσό των € 246,377,740.00," η επιστολή αναφέρει ότι «οι δαπάνες έχει επίσης μειωθεί. Ανέρχονται σε € 205,410,000.00. " Η εταιρεία έχει τοποθετήσει ένα κέρδος € 40,967,740.00."

      Σε αυτά δεν υπολογίζεται και το 25% των εσόδων από το ανταποδοτικό τέλος που πάει απευθείας στον κρατικό προυπολογισμό.

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ??

      Όσον αφορά τις υπόλοιπες απολύσεις ΦΥΣΙΚΑ και υπήρχαν/υπάρχουν αντιδράσεις παντού. Μέτρα τις απεργίες και τις διαδηλώσεις που έχουν γίνει όλο αυτό το καιρό. Αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι εσύ είναι επειδή κάθεσαι στο καναπέ σου και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ σαν κοινό παπαγαλάκι.

      Η υποκρισία είναι ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΧΩ. ΑΡΚΟΥΜΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΡΩΤΩΝΤΑΣ (ΡΗΤΟΡΙΚΑ) ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΑΝ Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ "ΧΑΡΑΤΣΙ" Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ. ΔΙΑΔΙΔΩ ΨΕΥΔΗ; ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ; ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΗ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ, ΣΕ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ, ΣΕ ΣΚΑΜΝΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΜΗΘΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΛΑΜΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ. ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΑΞΑ. ΤΕΛΟΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ: Ν.3429/2005 "ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Ν.Π.Ι.Δ. ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ". ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΡΤ. ΣΤΙΣ 18-8-2011 ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ: 14 Β ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ: ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΡΕΠΠΑΣ, ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΙΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ; ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΕ, διαδίδεις ψεύδη και είσαι "παπαγάλος" όταν χωρις στοιχεία λες οτι η ΕΡΤ ειναι ζημιογόνος επιχείρηση και απλά "αναπαράγεις" απόψεις που ακούς αριστερά/δεξιά, όπως άλλωστε αναφέρεις και μόνος σου.

    Σου υπενθυμίζω την "άποψη" σου για τους 600 εργαζόμενους του BBC σε άλλο post.

    Επειδή η αλήθεια προκύπτει πάντα από τα στοιχεία, και επειδή "εντέχνως" αμφισβητείς τα "δικά μου στοιχεία" ιδού οι επίσημοι ισολογισμοί της ΕΡΤ Α.Ε.:
    για το 2010 http://static.diavgeia.gov.gr/doc/4Α3Κ46ΨΧ9Υ-Κ
    Κέρδη προ φόρων: 30.466.791,66
    για το 2011:
    http://static.diavgeia.gov.gr/doc/Β49Θ46ΨΧ9Υ-2ΔΠ
    Κέρδη προ φόρων: 56.900.000,00

    Μετά από τα παραπάνω στοιχεία, αν θέλεις να παραμείνεις πιστός στην άποψη σου για το ότι μια κερδοφόρος επιχείρηση ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και δεν ΚΛΕΙΝΕΙ, σε καλώ να αναθεωρήσεις την άποψη σου για την ΕΡΤ.

    Το ανταποδοτικό τέλος, και όχι "χαράτσι" το πληρώνουμε διότι πρόκειται περί δημόσιας υπηρεσίας κατοχυρωμένης από το Σύνταγμα, όπως ακριβώς πληρώνεις τη ΔΕΗ για το δίκτυο μεταφοράς, την ΔΕΥΑΦ για τη συντήρηση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης, κλπ.

    Η διαφωνία των εταίρων είναι σαφέστατα εκπεφρασμένη αγαπητέ, διότι διαφορετικά δεν θα είχαμε την "ενδοκυβερνητική κρίση" που ζούμε αυτές τις μέρες. Το αν ο Βενιζέλος έχει υπογράψει την διάλυση της ΕΡΤ είναι δικό του θέμα υποκρισίας, όχι δικό μου.

    Τα περι καλαμιών, βολεμένων και υπονοούμενων περι Καρακάξας, σε προκαλώ να τα γράψεις/εξηγήσεις επωνύμως αν επιθυμείς απάντηση, και όχι κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία..

    Εννοείται οτι μπορείς να έχεις και να επιμείνεις στην άποψη σου στηριζόμενη στα ψεύδη Κεδίκογλου και όχι στα πραγματικά στοιχεία. Αυτό ακριβώς σε κάνει "παπαγαλάκι" όμως και μάλιστα του χειρότερου είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΟΣΑ ΑΚΟΥΩ ΔΕΞΙΑ/ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΟΧΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΛΛΑ ΕΥΘΕΩΣ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ - ΦΥΣΙΚΑ - ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ. ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΨΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ; Η "ΕΝΔΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ" ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ, ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΟΛΟΙ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΑΜΙΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ), ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑ. ΤΕΛΟΣ, ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ, ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ, ΝΕΟΚΟΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Ή ΝΕΟΣΣΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ - ΠΑΝΤΩΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ - ΟΠΟΙΑ - ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.