Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Διήμερες εκδηλώσεις για την 72η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών Ν. Φλώρινας «Η Μεγαλόνησος», διοργανώνουν διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Ιουνίου 2013 για να τιμήσουν την 72η επέτειο της μάχης της Κρήτης και τους ήρωες που θυσιάστηκαν στην μάχη αυτή.

Σήμερα Σάββατο 1 Ιουνίου και ώρα 9:00μ.μ. σας προσκαλούν στο κρητικό γλέντι που θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό κέντρο «Μια Φορά», στο 5° χλμ. Εθνικής οδού Φλώρινας -Νίκης, με το φημισμένο λυράρη και τραγουδιστή Κων/νο Κυριτσάκη και το συγκρότημα του.

Αύριο, Κυριακή (2-6-2013) και ώρα 10.15 θα τελεστεί πάνδημος δοξολογία στο Ιερό Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Παντελεήμονος.
Στις 11.00π.μ. επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου (κύκλος) και κατάθεση στεφάνων.
Στις 12.00 ομιλία στην αίθουσα της Ένωσης Κρητών Ν. Φλώρινας με θέμα « Η Μάχη της Κρήτης» και στη συνέχεια δεξίωση στην ίδια αίθουσα (Ελ. Βενιζέλου 3, απέναντι από την Δ.Ο.Υ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.