Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. από τη Φλώρινα «φορτωμένος» ηρωίνη

Απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη με 12 κιλά ηρωίνης, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας λίγο πριν επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία.
Ο 53χρονος από τη Φλώρινα κίνησε τις υποψίες των λιμενικών, φτάνοντας τις πρώτες πρωινές ώρες χθες με πολυτελές μαύρο Audi στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, προκειμένου να επιβιβαστεί σε πλοίο για τη Βενετία.
Τον έζωσαν τα φίδια όταν είδε τους άνδρες του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού να πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους στα εισερχόμενα οχήματα, αλλά είχε την προσδοκία ότι ο ίδιος θα περνούσε ανέλεγκτος, με «διαβατήριο» την υπηρεσιακή του ταυτότητα, την οποία χρησιμοποιούσε ακόμα, παρά την αποστρατεία και συνταξιοδότησή του.
Όταν είδε τους λιμενικούς να τον σταματούν και να ξεκινούν τον έλεγχο, επιχείρησε έναν επικίνδυνοι ελιγμό για να απομακρυνθεί και να αποφύγει τη βέβαιη σύλληψη.
Οι λιμενικοί όμως έκαναν μπλόκο, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και τον ίδιο και ξεκίνησαν εξονυχιστικό έλεγχο στο όχημα, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου - ανιχνευτή ναρκωτικών.
Το τετράποδο δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει την ηρωίνη, που βρισκόταν σε ειδική κρύπτη, με διπλό τοίχωμα, την οποία είχε δημιουργήσει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.
Οι λιμενικοί «ξήλωσαν» το διπλό τοίχωμα και βρήκαν στην κρύπτη 22 πακέτα με ηρωίνη, συνολικού βάρους 11 κιλών και 960 γραμμαρίων. Ο 53χρονος συνελήφθη, ενώ εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του, αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε μαζί του.
Ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ είχε ξεκινήσει από τη Φλώρινα, όπου διαμένει, και οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου ανέμεναν χθες τα αποτελέσματα έρευνας στο σπίτι του στην ακριτική πόλη, ώστε να συμπληρώσουν τη δικογραφία. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η προέλευση των ναρκωτικών και ο προορισμός τους, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη πιθανών συνεργατών του 53χρονου απόστρατου αστυνομικού.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
Πηγή: ethnos.gr

22 σχόλια:

  1. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΕΧΕΙ "ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραίος ... με 12 κιλά ηρωίνη ..φυλακή θα πάει αυτός ή επειδή ήταν αστυνομικός θα τον αφήσουν ελεύθερο ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.......ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ - ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ . ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ -ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ -ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί αναγνώστες, υπάρχουν αρκετά σχόλια με προσωπικά δεδομένα του συλληφθέντος, τα οποία και τον "φωτογραφίζουν". Όπως καταλαβαίνετε αυτά τα σχόλια δε μπορούν να δημοσιευτούν, λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΠΛΑ, ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ...ΚΡΙΜΑ....ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1:43 ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΗΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?? ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι κριμα για τα παιδια του...αυτα δεν φταινε σε τιποτα..σκεφτειτε ολοι σας μονο αυτα τα παιδια...εγω προσωπικα τον γνωριζα πολυ καλα και επεσα απο τα συννεφα οταν το εμαθα...οχι δεν τον λυπαμαι ομως γιατι ηθελε και τα επαθε..λυπαμαι ομως τα παιδια του...γι αυτο ολοι μας πρεπει να προσεχουμε τι λεμε γιατι δεν φταινε αυτα για τις πραξεις του πατερα τους....μην βγαλετε ολη την κακια σας στα παιδια του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω λυπαμαι τα παιδια που κατεστρεψε με την ηρωινη που πουλουσε.Δεν πιστευω οτι το εκανε πρωτη φορα.Μαλλον γιαυτο η πολη ειχε βρομησει απο ναρκωτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. fysika...twn allwn ta paidia poy xathikan eksaitias tetoiwn axreiwn...na mi ta skeftoyme katholoy eee???? i auta poy tha xanontan??? de lew pws den einai krima ta paidia toy kai kala tha kanoyn na ntrepontai gia ton patera tous. toylaxiston...paidia twn 12kg...tha zisoyn!!

      Διαγραφή
  9. αυτο εννοειται αλλα και τα δικα του τα παιδια δεν φταινε..γι αυτο ας μην πυροβολησουμε ολοι την οικογενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΚΡΙΒΩΣ ,,,,ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ....ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ .ΔΙΟΤΙ 12 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ,,,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ...ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ...ΠΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ,,,,ΑΝΤΕ ΕΧΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ? Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σίγουρα δεν πρέπει να κρίνουμε την οικογένεια ... και ειδικά τα παιδιά και την γυναίκα του γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει γίνει σε αυτή την οικογένεια ~ ας είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε !!η δικαιοσύνη ας κάνει αυτό που ξέρει!!!!! απλά είναι κρίμα γιατί ήταν και αστυνομικός και πίστευε πως είχε εξουσία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕNAS APO TOYS KALOYS ANUROPOYS TIS POLIS MAS POYLIUIKE STO XRIMA .....KRIMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενα ατομο που καποτε με βοηθησε να γλιτωσω το παιδι μου απο καποιον που ειχε νταλαβερια με ναρκωτικα,του ειχα εμπιστοσυνη, ηταν και ειναι ενας φιλος που με ξαφνιασε με αυτο που εκανε ,δε μπορω να το πιστεψω.Κουραγιο στην γυναικα του και στα παιδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με έχει συγκλονίσει το γεγονός..
    αλλά πολύ περισσότερο έχω θυμώσει..
    Γιατι αυτος ο κυριος δεν γνωριζει τι ακριβως εκανε..
    εδω και 10 χρονια προσπαθω να απεξαρτηθω και ζω μια κόλαση.. και εγω και η οικογένεια μου..
    αλλα το σιγουρο ειναι πως κανεις δεν με αναγκασε να παρω αυτον το δρόμο..
    οπως και ο 'κυριος' εκανα λαθος επιλογες και τώρα το πληρωνω..
    ακομα και αθωος να βγει,,
    το χρεος του και τον πονο που εχει προκαλεσει θα τον πληρώσει , τουλαχιστον με κοινωνικές , οικογενοιακές και συναισθηματικές συνέπειες και πιστέψτε με θα ειναι βαριες οι καμπάνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΡΩΤΩ ΟΛΟΥΣ !!!!!( 2:31) ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ...ΓΙΑΤΙ?? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΧΛΥΔΑΤΗ ΖΩΗ??ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΜΕ ΤΟ AUDI ??? ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?? ΕΛΕΟΣ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ...ΤΙ ΕΓΙΝΕ??? ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΆΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΝΑΝ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΡΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σκληρό το σχολιό σου 8:29. Εύχομαι να μην τύχει κακό στην οικογενειά σου. Μόνο τότε θα καταλάβεις τη ζημιά που έκανε στις ανήλικες ψυχούλες των παιδιών του. Γιατί μπορεί αυτός με την ηλιθιότητα του να μην σκέφτηκε τα παιδιά του και του αξίζει η μέγιστη τιμωρία. Η κοινωνία μας όμως τι πρέπει να κάνει; Πρέπει να τα σταυρώσει και αυτά γιατί ο πατέρας τους ηταν ναρκέμπορός;;; Όσο για τη χλιδή που επικαλείσαι ξέρω και άλλους πολλούς Φλωρινιώτες με μεζονέτες, με ΑUDI και με δυο μισθούς. Τι σημαίνει αυτό; Οτι πουλάνε ναρκωτικά;
      ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...
      Υγ: Δεν είμαι ο 2:31...

      Διαγραφή
  17. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.

    Ας τα σκεφτότανε αυτα πριν τα κάνει. Είναι ένας έμπορας ηρωίνης και με την ηρωινη που πουλούσε έχει χαλάσει πολλές οικογένειες. Παιδιά πεθένουν κάθε μέρα από την ηρωίνη, οπότε είναι ένας που για να βγάλει λεφτά δεν δύστασε να στείλει τα παιδιά των άλλων έως και στο τάφο.

    Τα παιδιά του θα είναι παιδιά εμπόρου ηρωίνης και η σύζηγος του, σύζηγος εμπόρου ηρωίνης. Αυτή είναι η αλήθεια και εμπόρους ηρωίνης σε άλλες χώρες τα τουφεκίζουν επί τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το αλλο παλικάρι που ήταν συνέταιρος δε θα τον πιάσουν, που μια ζωή ήταν μέσα στη χλιδή και το χρήμα με την Mercedes και μαγκιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.