Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Βουτιά 80% στην αγοραστική κίνηση της Φλώρινας παρά τις εκπτώσεις

Βουτιά παρουσίασε η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα όλης της Δυτικής Μακεδονίας κατά την περίοδο των εκπτώσεων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν τέλη Φεβρουαρίου. Τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (τα οποία δόθηκαν την Πέμπτη στη δημοσιότητα) σε ό,τι αφορά την περιοχή, είναι απογοητευτικά:
Σύμφωνα με στοιχεία από τους κατά τόπους εμπορικού συλλόγους Πτολεμαΐδας, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, έχουμε:
1) ΓΡΕΒΕΝΑ -60%
2) ΚΑΣΤΟΡΙΑ -30 – 35%
3) ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ -30 – 35%
4) ΦΛΩΡΙΝΑ -80%
«Τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η ΕΣΕΕ με το ΙΝΕΜΥ με την κρίσιμη συμβολή των Εμπορικών Συλλόγων σε όλη την Ελλάδα κρούουν πραγματικά τον κώδωνα του κίνδυνου για το μέλλον της ελληνικής αγοράς», σημειώνει η ΕΣΕΕ, λέγοντας πως «Οι χειμερινές εκπτώσεις αφήνουν το εμπόριο σε χειμερία νάρκη»

Πηγή: kozanimedia.gr

9 σχόλια:

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ -80% ΝΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ .Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΟΧΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ .ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΡ.ΟΤΑΝΜΕ ΕΚΑΤΟ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.. ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΕΜΕΚ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΑΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ... ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.enikos.gr/society/125340,Fytrwse_kalasnikof_se_xwrafi_.html
    Σε αγροτική περιοχή στην Φλώρινα βρέθηκαν χθες βράδυ και κατασχέθηκαν ένα Καλάσνικοφ με ενσωματωμένη ξιφολόγχη, ένα γεμιστήρα και 58 φυσίγγια.

    Η αστυνομία διεξάγει έρευνες.

    ΜΗΠΩΣ ΕΝΙΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΜΑΧΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΧΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παρατήστε μας που θέλετε και να σας στηρίξουμε.... Για δείτε πρώτα τι μισθούς πληρώνετε στους υπαλλήλους σας και μετά μιλήστε. Τους δημοσίους υπαλλήλους αρμέγατε τόσα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προηγούμενε σε λίγο ΟΛΟΙ μαζί θα αρμέγουμε τα αρχ.....μαστάρια μας που στέρεψαν πλέον απο γάλα.Καληνύχτα γλυκιά μου χαράδρα. Σιγοσβήνεις αργοπεθαίνεις ...

      Διαγραφή
  5. αναρτηστε οτι αυριο θα ερθουν κανονικα τα λεωφορεια τα σχολικα γιατι κατι ειχε ακουστει για απεργια και πολλα παιδια δεν θα ερθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΑ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.
    ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ;
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H αίσθηση που έχω είναι ότι ούτε στο Μοναστήρι πια δεν έχει σοβαρή κίνηση από Φλωρινιώτες. Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, πρέπει να το αντιληφθούμε, και η συνήθης φθηνή γκρίνια δεν μας τιμάει.

      Διαγραφή
    2. Λεφτά υπάρχουν αλλά φέυγουν σε θέρμανση και σε άλλες πόλεις (Μπίτολα, Πτολεμαϊδα, Θεσσαλονίκη). Επίσης υπάρχει και το Αμύνταιο που δεν πατάει στη Φλώρινα. Εδώ μένουν τα ψίχουλα...

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.