Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Θ.Γερμανίδης στη διαμαρτυρία των αστυνομικών Φλώρινας

Στη διαμαρτυρία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας ενάντια στα καταστροφικά μέτρα των νέων περικοπών που οδηγούν στην εξαθλίωση των ενστόλων, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί έξω από την Α.Δ. Φλώρινας, βρέθηκε ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Θ.Γερμανίδης. Ο κ.Γερμανίδης δήλωσε σχετικά:
«Είμαι εδώ για να συμπαρασταθώ στον αγώνα των Αστυνομικών και γενικά των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και ευρύτερα όλων των εργαζομένων γιατί τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι τώρα και που έχουν μειώσει δραματικά το εισόδημα τους και αυτά που πρόκειται να παρθούν –και απ’ ότι φαίνεται θα είναι πιο σκληρά- θα μειώσουν ακόμα περισσότερο το εισόδημα σε τάξεις εργαζομένων οι οποίες πλέον δεν αντέχουν. Συγχαίρω τους αστυνομικούς για τον αγώνα που κάνουν».

12 σχόλια:

  1. Από το "Μπάτσοι, Γουρούνια, Δολοφόνοι" στο "κοινωνική υπεραξία"... Κακόμοιρη Ψωροκώσταινα ούτε μια αριστερά της προκοπής δεν αξίζεις!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλάζουν οι άνθρωποι...

      Απ' τ' αλώνια στα σαλόνια και... (ίσως), όταν διαβάσουμε για δεύτερη φορά, το ίδιο "βιβλίο", μπορεί να καταλάβουμε κάτι παραπάνω...

      Praetorian.

      Διαγραφή
  2. THA SOTHEI APO ESENA POY EXEIS MINI STO PSAROKOSTENA.
    MATHE OMOS PROTA PIOI FONAZANE TO MPATSOI GOUROUNIA DOLOFONOI OUTE AYTO DEN KSERIS ELLHNARA.
    MANOLIS APO ATHINA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μανόλη, δεν έχω πρόθεση να "σώσω" κανέναν και κυρίως τους αστυνομικούς, άλλοι ζήτησαν ψήφο στο όνομα της ενωμένης αριστεράς. Επαναλαμβάνωμε άλλα λόγια, Κακόμοιρη Ψωροκώσταινα ο λαϊκισμός και η ψηφοθηρία πόσο ακόμη θα σε ταλαιπωρούν!?
      ο "Ελληνάρας" ;-)

      Διαγραφή
  3. Μήπως είδατε τον κ Βουλευτή εκεί που απολύουν εργαζόμενους. Στην Γαία πήγε; Στην ΒΙ.ΠΕ; στα φαρμακεία; στα σούπερ μάρκετ; Κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΙΣ............ Ο.. ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λάθος "αίθουσα" βρίσκεσαι...

      Εδώ προβάλλεται, το "Τρεις λαλούν".

      Praetorian.

      Διαγραφή
    2. praetorian πολύ εξυπνάκιας μας βγήκες εσύ....

      Διαγραφή
    3. STON 2O OROFO APO TIS SKALES DEJIA.........

      Διαγραφή
  5. praetorian=άεργος(προσοχή όχι άνεργος) διαδρομιστής των μπλογκς. Πρωί - μεσημέρι - βράδυ, μη έχων συνειδητά εργασία, πουλάει ανωνύμως φούμαρα, εξυπνάδες, κουτοπονηριές και μυαλό. Για το τελευταίο νομίζει. Μόνος λαλεί, μόνος χορεύει και χαίρεται. Ξερόλας και είρων.
    Και πάντα ανωνύμως. Ανωνύμως λέων και επωνύμως πτηνόν. Ας βγάλει τη μουρίτσα του εις τον αφρόν της θάλασσας σαν τους φωτογραφηθέντας και τότε θα κατανοήσετε άπαντες την ιδιάζουσα περίπτωση του, γιατί όλοι τον ξέρετε. Να είστε όμως εν εγρηγόρσει διότι λίαν συντόμως δε θα τον αναγνωρίσετε, μετατρεπόμενος γαρ σε πτυελοδοχείον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.