Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Απόλυτα επιτυχημένο το «Ηπειρώτικο Πανηγύρι»

Το Δ.Σ. του συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας «Η Ολυμπιάς» μετά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του "Ηπειρώτικο Πανηγύρι", που έλαβε χώρα στο γήπεδο του ΤΕΙ Φλώρινας την Παρασκευή 31/8,στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης μας από τον Τουρκικό ζυγό αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και δημόσια τα πιο εγκάρδια ευχαριστήρια προς όλους τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν αυτήν μας την προσπάθεια με την μαζική τους προσέλευση μιας και σχεδόν 2.500 κόσμου απόλαυσαν μοναδικούς ήχους από το κλαρίνο του Κώστα Σμόλικα με την μοναδική συνοδεία της κα. Έλλης Κοσμά και του αυθεντικότερου όλων των Ηπειρωτών ερμηνευτών κ.Σάββα Σιάτρα κάτω από το υπέροχο σεληνόφως της τελευταίας Αυγουστιάτικης πανσελήνου συνθέτοντας όλα αυτά μαζί μια μαγική βραδιά.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Φλώρινας που μας έκανε την τιμή να συμμετάσχουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο στους εορτασμούς για τα ελευθέρια της πόλης μας αλλά και για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης μας.
Ακόμη ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς τους που απαρτίζουν το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου,την Δ/νση του παραρτήματος του ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας στην Φλώρινα για την παραχώρηση του χώρου και την ποδοσφαιρική ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την συγκατάθεση του αλλά και την Δ/νση των καταστημάτων ΜΠΕΛΛΗΣ για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση τους και όλη την πολιτειακή ηγεσία που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο Πρόεδρος

Καλδάνης Κων/νος
Ο Γεν.Γραμματέας
Παρδάλης Ιωάννης

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την εκδήλωσή τους, αλλά μια και μόνη παρατήρηση: Μην ξανακρεμάσετε διαφημιστικό πανό στα κάγκελα του 3ου Δημοτικού Σχολείου για τις εκδηλώσεις σας. Δεν είναι διαφημιστικός χώρος, όσο και εάν βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στους Ηπειρώτες της Φλώρινας για την εκδήλωση .Για το πανό την άλλη φορά βάλτε ένα τεράστιο πανό με ελληνικές σημαίες στην είσοδο της πόλης εφόσων ενοχλούντε κάποιοι ( προφανώς ) "δάσκαλοι" του Γ΄δημοτικού σχολείου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "βουνίσιε"
      Είσαι πραγματικά χαζός ή κάνεις τον χαζό;
      Είσαι τελείως άσχετος διότι το συμπέρασμά σου "προφανώς (δάσκαλοι) του Γ' Δημοτικού" είναι τόσο βλακώδες όσο και το "βουνίσιος" που υπογράφεις. Ο πολύς αέρας του βουνού σου, σου πήρε ό,τι μυαλό είχες.
      Ρε άσχετε, νομίζεις ότι μόνο οι δάσκαλοι νοιάζονται για το σχολείο τους; Περαστικός του σχολείου είμαι που έβλεπα το πανό-διαφήμιση κάθε μέρα χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται για την αποκαθήλωσή του (δ/ντης, δάσκαλοι, προϊστάμενος, σύλλογος γονέων, ΠΟΛΙΤΕΣ, Δήμος, ΕΣΥ!!!!!!!!).

      Και επειδή μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα, με τα ανόητα και άσχετα σχόλιά σου που γράφεις σε όλα τα τοπικά blogs, άντε γεια ρε ... "βουνίσιε" του κέντρου!!!!!!!!!

      ΥΓ. Να μη σου πω ότι το πανό έπρεπε να το βάλεις στο ...βουνό σου!

      Διαγραφή
    2. "δασκαλε" μεσα σε εισαγωγικά.. απο τα λεγόμενα σου -του εν λόγω "κυρίου" η "κυρίας" -αναδύεται το "ποιόν" εκ των χαρακτηρισμών που έγραψες ( όπως χαζός ή κάνεις τον χαζό- βλακώδες-πολύς αέρας -άσχετε-μας έχεις πρήξει τα ούμπαλα- να το βάλεις στο ...) .Δέν χρήζει άλλου σχολιασμού κύριε διαχειρηστά της παρούσης ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ..Αίντε γειά σου και να μας γράφεις ..στα επιστρέφω με τον ανεμιστήρα απο το...βουνό μου...προσωπικά για μία τετοια εκδήλωση και στην περιφέρεια Φλώρινας να την είχαν κρεμάσει δέν θα με ενοχλούσε καθόλου ώς δημότη της Φλώρινας..

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.