Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Το «θρίλερ» δείχνει Κωνσταντινίδη!

Την επανεκλογή του φαίνεται πως επιτυγχάνει ο Στάθης Κωνσταντινίδης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιτελείων των υποψηφίων.
Ο κ. Κωνσταντινίδης δείχνει να κερδίζει στο νήμα τον Σταύρο Παπασωτηρίου, με μία διαφορά που θα κυμαίνεται από 100 έως 200 ψήφους, ενώ απομένουν ελάχιστα εκλογικά τμήματα.

14 σχόλια:

  1. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!! Καλά ρε, ΠΑΛΙ το Στάθη;;;; Είναι δυνατόν;; Φλωρινιώτες χαμένοι απο πρώτο χέρι, με βουλευτές τον Κωνσταντινίδη και το Σάμαρα (εκ Πτολεμαίδας)!!! Μπράβο αδέρφια... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΛΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. min sas do na klete to xeimona gia pou 8a psofate sto krio..min sas do na klete gia to treno...8a fate vrisidi.. kollimeni floriniotes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λόγια είναι περιττά..................λυπάμαι για την καταγωγή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eimaste ajioi tis moiras mas!!!!!!1
    afou antexei to samari mas paidia kala ma pa8oume...me ton sta8i den pame oute mexri to parori,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε βάζουν μυαλό στη φλώρινα...το χειμώνα να τους δω...μη τολμησουν να παραπονεθουν...κολλημενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η βούληση του λαού είναι απολύτως σεβαστή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    Οι θρήνοι κάποιων μόνο καθεστωτική νοοτροπία προδίδουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poios tha htan kalhteros apo ton sta8h gia peite???????????o STA8HS krathse ta TEI sthn florina!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ante re m.......s h alh einai kalhterh?????????kanane tipota gia tin florina ???????O STA8HS krathse ta TEI florina!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι να πω ειμαστε αξιοι της μοιρας μας το πετρελαιο στα 2ευρω του χρονου και οποιος αντεξει κριμα ντρεπομαι εχετε δικαιο που μας βριζετε αλλα δεν φταιμε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφος σημαινει επιλογη!Welcome to HELL(AS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ,ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΤΙΖΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΚΡΙΜΑ.

      Διαγραφή
  12. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΔΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΧΑΘΗΚΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.