Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Συνεδρίασε στη Φλώρινα η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας συνεδρίασε χθες, Δευτέρα 2 Απριλίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Τα θέματα της συνεδρίασης ήταν η πρόθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη δημιουργία Κέντρων Φιλοξενίας – Κράτησης μεταναστών στη Δυτική Μακεδονία και η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, για πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και η κατάργηση του θεσμού της εντοπιότητας στις προσλήψεις.
Τα θέματα αυτά αποτελούν και τα μοναδικά θέματα της σημερινής (3-4-12) κατεπείγουσας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
Με τη λήξη της συνεδρίασης, ο κ. Σωτήρης Βόσδου υπέβαλλε στην Επιτροπή την παραίτησή του από τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας, η οποία και έγινε αποδεκτή, ευχαριστώντας τα μέλη της Επιτροπής για την άριστη συνεργασία τους.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Δακής, οι Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, Κοζάνης κ. Γιάννης Σόκουτης, Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος και Γρεβενών κ. Γιώργος Δαμαστάνης, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Γιάννης Αντωνιάδης, Κοινωνικής Συνοχής κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος και Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος κ. Πασχάλης Χαρούμενος, καθώς και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Σωτήρης Βόσδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.