Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Το 3ο Ανοιχτό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στη Φλώρινα

Το Σάββατο 21/4/12 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας το 3ο Ανοιχτό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας. Το τουρνουά αυτό αποτελεί μέρος των τεσσάρων ανάλογων διοργανώσεων που προγραμμάτισαν και υλοποιούν οι ΣΑΡΙΣΕΣ για την περίοδο 2011-2012 με την ονομασία «5ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Φλώρινας».
Στο «Κλειστό» παρευρέθηκαν και πήραν μέρος στους αγώνες δεκαέξι μικροί και μεγάλοι αθλητές, όλοι μέλη των ΣΑΡΙΣΩΝ. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά ήταν δύο ανερχόμενα αστέρια του Συλλόγου. Οι Σουμπάσης Γιάννης και Παπαδόπουλος Μιχάλης, μαθητές Λυκείου, παίζοντας φανταστικό πινγκ πονγκ κατέβαλαν όλους τους αντιπάλους τους και βρέθηκαν αντιμέτωποι στον τελικό. Εκεί, ο Σουμπάσης νίκησε με 3-0 τον Παπαδόπουλο Μ. και στέφτηκε νικητής του 3ου τουρνουά καρπώνοντας 10 βαθμούς. Στον μικρό τελικό ο Φωτιάδης Κώστας νίκησε το Ευθυμίου Θωμά με σκορ 3-1. Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν με τη σειρά: 5ος Λυγούρας Γ., 6ος ΣαπρανίδηςΓ., 7ος Σκλιας Αλ. και 8ος Πετσούκης Κ.
Το τουρνουά θεωρείται πετυχημένο όχι τόσο από άποψη συμμετοχών (περιμέναμε περισσότερες), όσο από ποιότητα. Έγιναν καταπληκτικοί αγώνες, οι «μικροί» αθλητές αποδείχτηκαν «μεγάλοι» και οι ακόμα πιο μικροί έδειξαν πολλά σημάδια βελτίωσης. Είναι πραγματικά χαρά μας να βλέπουμε μετά από πολύχρονες προσπάθειες να περνούν τα σκήπτρα του πινγκ πονγκ της Φλώρινας από τους βετεράνους στους νέους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
Στους αγώνες αυτούς χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά τα δύο ολοκαίνουργια αγωνιστικά τραπέζια που πρόσφατα προμηθεύτηκε ο Δήμος Φλώρινας ως μόνιμο εξοπλισμό του ΔΑΚ. Τον ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να αξιοποιηθούν κατάλληλα σε πολλούς πολλούς αγώνες.



Πηγή: radioflorina.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. mpraavo sta paidia para polu kala kai o soumpashs einai o kaluteros pisteuw an kai o lugouras kai o papadopoulos den pan pisw giati den 8elw na prosvalw ta paidia pou paizoun e3isou kala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.