Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου με εκπροσώπους super markets

Συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Φλώρινας με εκπροσώπους των μεγάλων υποκαταστημάτων τροφίμων (super market) που λειτουργούν στην πόλη, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.
Η διοίκηση, στα πλαίσια της στήριξης και ανάδειξης των τοπικών παραγωγών και προϊόντων, πρότεινε στους εκπροσώπους τη διάθεση τοπικών προϊόντων στα υποκαταστήματα της Φλώρινας.
Η πρόταση έγινε αποδεκτή από το σύνολο των εκπροσώπων που συμμετείχαν στην συνάντηση και συμφώνησαν να έρθουν σε επαφή με τους τοπικούς παράγωγους σε ημερίδα που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο, για περαιτέρω συνεργασίες και προώθηση των τοπικών προϊόντων.
Στόχος της σιοίκησης του Επιμελητηρίου είναι η συνεχιζόμενη προώθηση, στήριξη και ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων και της τοπικής αγοράς, μέσα από ένα σύνολο ενεργειών (προβολή- βραβεύσεις).
Παρόντες στην συνάντηση ήταν εκπρόσωποι των υποκ/των: ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης Grand, Γρηγοριάδης Υπέρ & Total Quality.

5 σχόλια:

  1. πολύ καλή κίνηση, αρκει να προσέχουν και τις τιμές με τις οποίες θα βγουν στο ράφι..
    Και αν με πραγματική κοστολόγηση βγαίνουν ακριβότερα θα μπορούσε να λειτουργήσει το Επιμελητήριο συμβουλευτικά να δει που είναι το λάθος στην ολη διαδιακασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλη μια προσπάθεια του επιμελητηρίου καταδικασμένη στη λήθη.
    ποιός θα το οργανώσει όλο αυτό και πως θα γίνει. Μέσα από ημερίδες;
    Σε ένα μήνα κανείς δεν θα θυμάται αυτή την προσπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ; ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ; ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πόσα είναι αυτά τα τυποποιημένα προιόντα που παράγουμε; Ελάχιστα

      Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ
    Κ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.