Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Κανείς ειδικός φρουρός με τις έκτακτες μεταθέσεις στη Φλώρινα

Καλημέρα σας. Θέλω να μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους βουλευτές του νομού μας που κατάφεραν (χωρίς να γνωρίζω αν ασχολήθηκαν με το αντικείμενο!!!) να μην έρθει κανένας ειδικός φρουρός με τις έκτακτες μεταθέσεις του τρέχοντος έτους.
Ενώ δημιουργήθηκαν από τρεις νέες οργανικές θέσεις στην Φλώρινα και στα Γρεβενά, η αστυνομική διεύθυνση Γρεβενών κατάφερε να πάρει τέσσερα(!!!!!) άτομα. Μάλλον στους εκεί βουλευτές μετράει ο λόγος τους.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ευχαριστώ.

Αναγνώστης

7 σχόλια:

  1. Αφου ο νομος με την ενσωμάτωση των συνοριακών είναι υπερπλήρης .Επίσης τι να κάνει ένας ειδικός φρουρός στην φλώρινα ,τι είδους ειδική φύλαξη να παρέχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλομάθαν με τον παπουτσή μεσα στα γραφεια. καλα τουσ κανει ο χρυσοχοιδης. στη δουλια και για οτι προσληφθηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν έρθει η ώρα του καθενός και μαζέψει τα απαραίτητα μόρια θα έρθει και στην Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός νόμιζε οτι επειδη τον εβαλε με βυσμα καποιος ΒΟΛΕΥΤΗΣ ,θα του κανει και την μετάθεση .Η Φλωρινα μρ την αστυνομικοποιηση των συνοριακων
    γεμισε και και δεν ξερουν τι να τους κανουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πας καλα ρε φιλε? Εδω δεν μπορουν να φυγουν απο Αθηνα οι αστυνομικοι(αστυφυλακες κτλ.), που μπηκαν με πανελλαδικές στην αστυνομια και εκπαιδευτηκαν 2 χρονια στη σχολη, και θελεις να φυγουν οι φρουροί που μπήκαν με βύσμα με 2 μήνες στοιχειώδους εκπαίδευσης? Εβγαλε μια(1) θέση μόνο για τις τακτικές μεταθέσεις για φέτος. Ετσι και αλλιώς θα γίνουν και αυτοί στυνομικοί χαρισματικά σε 7-8 χρόνια και θα πεεριμένουν τη σειρά τους τότε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακυρο μεγαλο μικρε.ενας φρουρος ισουται με 10 αστυφυλακακια παιδακια της μαμας.και δν παιζει βισμα,αλλα κομαντιλικι. δεν χρειαζονται παραπανω μηνες εκπαιδευσης στους ειδη εκπαιδευμενους ειδικοδυναμητες.εσεις οι φλωροι χρειαζεστε που επειδη καθησατε 2 ψευτοχρονια στην σχολη με οτι να ναι εκπαιδευση το παιζετε γαματοι..αλλα ετσι ειναι οταν απο τη φουστα της μαμας πας κατευθειαν στη σχολη και δν εχεις ζησει καποια πραγματα εξω.και οσο γι αυτα που σου λεω να ρωτησεις και ανωτερους αξιωματικους με αστυφυλακες η με φρουρους θα εκαναν επιχειρηση{αν ξερεις τι ειναι η επιχειρηση)το 1000 % θα σου ελεγε με φρουρους γιατι δν κολλανε πουθενα τα commados

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.